2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043790 بازدید | 88183 پست

سلام خانوما 

@zahra009        

@sh_saadat    

@سرووووو     

اگه امکان داره درخواست دوستی مو قبول کنید تا کارت عروسی رو براتون بفرستم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما  @zahra009           @sh_saadat     @سر ...

سلام نگین جون 

ممنون از مهربونیت ❤️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلااام

امروز صبح پسرا هم همراهم زود بیدار شدن

براشون صبحانه اماده کردم

یه عالمه لباس شسته بودم تا زدم رفتن سرجاشون. 

با یکی از دوستان صحبت کردم،  یه موضوعی پیش اومده بود که کل انرژیمو تخلیه کرد، 😐😐. 

ولی نمیشه که روزم رو به حال بد بگذرونم و هدر بدم

یکم خودمو با کارای خونه سرگرم کردم و به موضوع فکر کردم.  و دیگه تصمیم گرفتم فکر راجبش رو تموم کنم. 

نشستم پای لپتاپ و اموزشمو بعد تقریبا یه هفته شروع کردم.  سه جلسه دیدم و تمرین کردم(وسطش فکر موضوع صبح ذهنمو اذیت میکرد ولی سریع دوباره فکرمو جمع میکردم، ذهنمو میشناسم،  فرداذصبح که بیدار شم اثری از این موضوع تو ذهنم نیست، اگه هم باشه دیگه حالمو بد نمیکنه ولی امروز باید یکم مراقبش باشم و باهاش راه بیام تا امروز رو یطوری بگذرونه. 

برای پسرا نهار اماده کردم سفره انداختم، خودشون تنهایی میخورن🥰،  

نمازمم خوندم

یه ساعتی دیگه تمرین میکنم بعد با پسرا خوابیم

احتمالا شب باید بریم بیرون یکم خرید کنیم

مامان بابام انشالله فردا تا ظهر میرسن

برای نهار خونه ما هستن. 

برای عصرونه میگم خواهرامم بیان پیشمون، دور هم باشیم. 

فردا روز خوبیه،  پس بدی امروز رو هر طوری هست میگذرونم😎🥰

سلام نگین جون  ممنون از مهربونیت ❤️

خواهش میکنم خانوما

شهرزاد جون شماره واتس آپ تونو میتونم داشته باشم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
خواهش میکنم خانوما شهرزاد جون شماره واتس آپ تونو میتونم داشته باشم 

بله حتما 

میفرستم برات 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام عزیزم‌خوبی ؟  جای گزارش هات خالیه ،  مادر مرخص شدن ؟ حالشون خوبه ؟

فدات.   نه هنوز مرخص نشده فردا ان شالله 

ممنونم از احوال پرسیت عزیزم   

از همه ی دوستانی که دعای سلامتی کردنم تشکر میکنم ان شالله همیشهذسلامت باشن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
فدات.   نه هنوز مرخص نشده فردا ان شالله  ممنونم از احوال پرسیت عزیزم     ...

خداروشکر

انشالله همیشه تنشون سالم باشه. 

و من😁🥰: 

امروز صبح کلا دیر بیدار شدیم

صبحانه خوردیم

یکم با خانواده نشستیم. 

دیشب ابگوشت رو گذاشته بودم تا بخشهایی از مراحل پختش رو رفته بود

دوباره زیرش رو روشن کردم تا ظهر بپزه. 

لباس خشکها رو تا زدم

حال رو مرتب کردم و یه نپتون کشیدم

یه شلوار خونگی علی جون یه تعمیر جزیی داشت انجامش دادم. 

یه عااالمه لباس اتویی جم شده بود،  هه رو اتو کشیدم و اویز شدن،  به این نتیجه رسیدم شلوارهای همسرم خیلی کم شدن،  برای تولدش دوتا شلوار براش میخرم انشالله. 

کشوی وسایل خیاطیمو تخلیه کردم ولی دپباره نجیدمش،  میخوام با یکی از کشوهای اتاق عوضش کنم که رفت و امدم کمتر بشه. 

ابگوشت رو تکمیل کردم نهار خوردیم

یه شلوارک برای خودم برش زدم، حین دوختش نیاز داشت یه جایی رو اتو بزنم،  اتو رو زدم به برق و روشن نشد😔🥲،  مثلا مارک خوب گرفته بودم که دیگه خیالم راحت باشه، ولی بازم انگار میخواد اذیت کنه، شانس از اتو ندارم من اصلا🙄.  دیگه حس خیاطیم پرید  و گذاشتمش همسرم بیدار بشه یه نگاهی بهش بندازه. 

پسرا قصد خوابیدن ندارن، دارن بازی میکنن. 

یکم استراحت کنم،  بعد برنامه تا اخر شب رو بچینیم

شلوارک نو مبارکه عزیزم .  اتویی که تازه خریدین روشن نشد ؟؟

مرسی

اره دیشب خریدیم

الان بررسی کردیم دیدیم  تبدیلش مورد داره. 

شب انشااله بریم تبدیل بخریم ببینیم روشن میشه یا نه

فیلیپس هم خریدیم ضمانت نداره☠️☠️☠️،  روشن نشه پولمون رفت😜🙄

سلام 

من دو روز به خودم استراحت دادم و نه کار خونه ای کردم انچنان و نه درس خوندم فقط بچه داری 

غذا هم یا از بیرون بود یا مادرشوهرم میفرستاد

امروز از بعد از ظهر تازه بلند شدم از جام مربا درست کردم 

لبلس های بچه رو شستم 

گاز و تمیز کردم

ظرف ها رو شستم ولی یکمش مونده 

تا قبل خواب 

باید شام بپزم 

۱۰ صفحه درس بخونم 

لوازم نی نی رو مرتب کنم 

ظرف هایی که مونده بشورم 

میخوام مثل قدیم برای خودم برنامه غذایی بنویسم که انقدر فکر نکنم چی بپزم