2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043947 بازدید | 88185 پست
سلام به همه، مخصوصا اعضای قدیمی تاپیک😍باز دلم هواتون رو کرد اومدم پیشتون♥البته برنامه ریزی واسه خون ...

سلام خانم غایب

خوش برگشتی

ان شالله قدمش خیرباشه.

منم حدود ۲ ماه دیگه دخترم به دنیا میاد😊🥰😍

این نیز بگذرد...                                                       

سلام من از ۷.۳۰ بیدارم النا رو بردم مهد 

رختخواب جمع کردم

کاچی درست کردم با حلما خوردیم 

برنج درست کردم با تن ماهی 

گردگیری کردم 

لباس ریختم 

دم در ورودی رو شستم 

ی اتاق رو جارو زدم 

خیلی نمیتونم کار کنم فعلا بیشتر میخوام استراحت کنم اگه بشه 

غروب با همسر و بچه ها چای و میوه بخوریم 

همسر بره فوتبال تا بیاد شام آماده کنم 

چی بزارم؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زیاد سر در نمیارم ،  ولی میخوام بزرگ باشه ، لک آب رو ظرفها نمونه ، ترجیحا تایم شستن کوتاه ب ...

لک اب ربطی به مارک ماشین نداره،جلا بریز و اب سختی اش بالا نباشه،تایم شستن هم به مارک ماشین ربطی نداره،همه ماشینا هم تایم کوتاه دارن و هم طولانی،که به برنامه انتخابی شما مرتبط هست

سلام

دیروز بعد نهار، وسایل پسرا رو اماده کردم و با همسرم رفتن خونه پدرشون. 

و ما نیز رفتیم پارک افتاب،  یکم بازی کردیم و اینا،  بعدش من رفتم شنا.  حدود ۲ ساعت شایدم بیشتر شنا کردم. 

برگشتیم خونه و شام خوردیم و خاموشی زدیم

و ماحرا شروع شد،  ماهیچه های دو تا دستام گرفته بود وحشتناک.  تمام شب بیدار میشدم از درد، سابقه نداشت بعد شنا اینطپری بشم فکر میکنم زیاده روی کرده بودم🙄🥲. 

صبح قرار بود برم سرکار،  فایزه اومد ولی هر چی فک کردم دیدم درد دستام زیاده و نمیتونم برم سرکار،  به همکارم خبر دادم که امروز نمیرم و فردا میرم. 

علی رو فرستادیم مدرسه و مهدی هم پیش فایزه موند

و من رفتم تو اتاق و تا اذان خوابیدم(کل دیشب تقریبا بیدار بودم🥲). 

بیدار شدم نماز خوندم

یکم لباس شستم و یه کوچولو تعمیر خیاطی داشتم انجام دادم و با فایزه نهار خوردیم، و اون رفت. 

علی جون خوابید ولی مهدی نخوابید و نقاشی کشید(خط خطی کرد در واقع). 

نشستم پای لپتاپ یه اپیزود نگاه کردم ولی خب ذهنم خسته بود بیشتر نتونستم ببینم. 

برای همسرم لیست خرید فرستادم. 

برای شام کوکو سبزی درست میکنم

گفتم همسرم هویج بگیره،  برای مهدی جون اب هویج درست کنم،  حدس زدم شاید خالی دوس نداشته باشه گفتم بستنی هم بگیره هویج بستنی بهش بدم. 

فردا باید برم سرکار امیدوارم دستام تا اون موقع خوب بشن، هنوزم درد دارن.(دیگه قول میدم بدون گرم کردن،  اونم به مدت طولانی ورزش نکنم🙄). 

سلام به همه، مخصوصا اعضای قدیمی تاپیک😍باز دلم هواتون رو کرد اومدم پیشتون♥البته برنامه ریزی واسه خون ...

مبارکه عزیزم🥰🥰🥰

انشالله به سلامتی و عاقبت بخیری به دنیا بیاد

میگن ال‌جی و سامسونگ هم اصلش پیدا نمیشه ،ولی نمیدونم تا چه حد حرفشون درسته ،!🤔 ممنون عزیزم بابت را ...

الجی کره ای تو بازار هست،کمه ولی هست،حتما کره ایش رو بگیر،اگه تهرانی که امین حضور زیاده

سلام به همه

امیدوارم زندگیتون پر از حس خوب باشه

امروز بالاخره امتحان زبانم رو دادم، برای هشصدمین بار، امیدوارم اخرین بار بوده باشه

یه بار سنگین فعلا از دوشم اومده پایین، دوست دارم تا قبل از اعلام نتایج حسابی خونه رو تمیز کنم تا بعد از دونستن نتیجه، چه خوب باشه چه بد، انرژی مضاعفی برای ادامه داشته باشم

ساعت ۱۲ و نیم رسیدم خونه، نهار درست کردم و خوردیم

تا ۳ استراحت کردم

یه لیست بلند بالا از کارهایی که باید انجام بدم رو نوشتم، ۵۸ مورد شد

کمد دیواری رو مرتب کردم، لباس زمستونی‌ها رو اوردم بیرون. شاید خدا خواست و هوا سرد شد

چای دم کردم و خوردیم

یه پتو مسافرتی+چندتا روبالشتی+ دوتا ملحفه با دست شستم، دادم ماشین خشک کرد و پهن کردم

لباسامو لباسشویی شست، پهن کردم

دوش گرفتم

شام درست کردم

ظرف شستم

نی نی سایت گردی کردم

شبتون بخیر🌹

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

سلام برنامه فردا 

صبح داروهای خودم و پسری رو بدم 

تا اومدن شوهرم ۴۰ صفحه درس بخونم 

کتاب سفارش بدم 

یه کار سیستمی ابجیم داره براش بکنم 

ناهار بزارم(صبح ابگوشت بزارم)

شاید مهمون بیاد اگه بیاد مجبورم دیگه تمام وقتمو خونه تمیز کنم وگرنه بعد از ظهر میرم خونه مادرم و تا شام اونجاییم و بعد شام هم یک ساعت خونه مادر شوهرم میریم ان شالله

شب دارو های حودم و پسرم رو بدم

سلام و صبح همگی بخیر و شادی. ممنون بابت تبریکها و ارزوهای قشنگتون انشاالله صدبرابر این قشنگیا برگرده واسه خودتون و دلهای مهربونتون، ببخشید من تک تک جواب ندادم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

امروز من از یه ربع قبل اذان صبح شروع شد. نماز و دعا و اسپند وقت طلوع افتاب، نماز صبح و دعای مخصوص بعد از نماز صبح و دعای اولاد صحیفه سجادیه، دعای روز و نذر کردن کارهام و غذام برای صاحب این روز، دعای سلامتی و فرج امام زمان جانم، فاتحه کبیره برای اقاجون نازنینم. ایت الکرسی برای همه ی اموات. دعای رزق و روزی. ذکر روز. ۱۱تا توحید هدیه به حضرت ام البنین تا یاریگرم باشن برای تربیت گل دخترونم(چون اولین روز هست گزارش میدم تک تک گفتم شاید به درد کسی بخوره و واسه منم دعا کنه)رسیدگی به خودم جهت انتقال انرژی اول صبحی به اعضای خونواده😊 چای و چاشت اماده کردم و فرناز ساداتم و همسر جان راهی کردم. همه ی کارهامو دیشب کردم فقط مونده جارو و لکه گیری سرامیکها(بعد از غروب به هیچ عنوان خونه رو جارو نمیکنم) مقدمات استانبولی دیشب اماده کردم واسه ناهار. تا فرگل ساداتم خوابه یه نیم ساعتی کنارش بخوابم: بعد جارو و تمیز کردن سرامیکها، اماده کردن خورشت استانبولی و سالاد. درست کردن فرنی،کار امروز هم؛ تمیز کردن کلید و پریزها و درها ی ورودی و در کمدها. با فرگل ساداتم صبحونه بخوریم  و اشپزخونه رو مرتب کنم و باهاش بازی کنم. نماز ظهرمو بخونم و قران برای اقاجون عزیزم.بریم دنبال فرناز ساداتم(۵شنبه ها ۱۲تعطیل میشه مابقی روزها ۲)یه امانتی تحویل صاحبش بدم. بین راه بادام سنگی و مویز بخرم. بعدم صرف ناهارو مرتب کردن اشپزخونه و خواب کوتاه.چای و عصرونه و استقبال از همسر جان. نماز و دعا. بعدم انشالله برنامه داریم بریم حرم

و خرید پاپوش زمستونی واسه گل دخترون و شام هم مهمون مادر شوهر جان😍

سلام برنامه فردا  صبح داروهای خودم و پسری رو بدم  تا اومدن شوهرم ۴۰ صفحه درس بخونم  ...

سلام ببخشید شما ک نوزاد دارین میتونید درس هم بخونید!؟ مانع نشده؟ من باردارم اما باید برای یه ازمونی بخونم. ۱ماهم بعد زایمان بخودم استراحت بدم بعدش میتونم شروع کنم ینی؟ همه میگن تقریبا غیر ممکنه

سلام رفقا حال دلتون خوبه؟ 

حال دلم اصلا خوب نیست😭

💛یه بحث و دعوایی با همسرم داشتم ولی بعد از آشتی ،همچنان افسرده بودم و بعدش همسرم به شیفت رفت.دو روزه که به جز خوردن کاری نکردم و ظرفهای دو روز رو هم تلنبار شده بود و گازم هم خیلی کثیف شده.

💛ابروهام پر شده و موهام هم رنگ میخواد.روحیه ام مرده.

دو روزه درس نخوندم با اینکه آخر ماه دوتا آزمون مهم دارم و دوقلوها رو هم دادم مامانم نگه داره.

💙نمیدونم چه مرگمه ، احساس میکنم هر وقت میخوام پرواز کنم همسرم بال هام رو قیچی میکنه.حال روحیم به شدت خرابه.برای همین خوردن فلوکستین رو بازم شروع کردم.

💙این هفته انقدر سرم تو دیگ بوده که صبح دیدم هرچی ماه گذشته کم کرده بودم بازم اضافه کردم.

❤شب یه فیلم قشنگ دیدم و بعدش خوب خوابیدم.صبح به خودم گفتم که من یه زن قوی هستم یاعلی گفتم و روزم رو شروع کردم.

❤ظرفهای دو روز گذشته رو شستم.

❤سینک و گاز رو با وایتکس سابیدم.

❤کرفس های توی یخچال رو از خراب شدن نجات دادم و باهاش ترشی انداختم و مقداریش رو هم برای خورشت فریز کردم.

❤لباسها رو شستم و انداختم رو بند و اونایی رو که هم خشک شده بودند و تا کردم و گذاشتم تو کشو.

❤روی اپن و کانتور و داخل یخچال و سطوح رو گردگیری کردم.

❤جاروبرقی کشیدم.

❤ناهار هم از بیرون سوپ میگیرم.(رژیمم)

❤تا شب برنامه مطالعاتی جبرانی گذاشتم.

❤برم دوقلوهام رو ببینم تا خستگیم دربره.

❤بعدش یه رنگ بزارم و دوش و اپیلاسیون.

دوستتون دارم رفقا😘😘😘😘

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲