2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043947 بازدید | 88186 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما ،لطفا اگه ماشین ظرفشویی دارید و راضی هستید ،مارک و مدلش رو بگید ،و بگید که چه قابلیت‌هایی ...

چقدر میخوای هزینه کنی؟❤️دیگه همه میدونن من عاشق ابزارم😆😁هر چیزی که کارم رو ساده کنه😁😆

سلام خانما ،لطفا اگه ماشین ظرفشویی دارید و راضی هستید ،مارک و مدلش رو بگید ،و بگید که چه قابلیت‌هایی ...

هرچی میگیری،فقط رومیزی نگیر.از اول بزرگ بگیر

من بوش دارم راضیم.

این نیز بگذرد...                                                       
هرچی میگیری،فقط رومیزی نگیر.از اول بزرگ بگیر من بوش دارم راضیم.

حدیث مهربان،من نمیدونم چالش مون کی به کی هست،ولی دو کیلو کاهش وزن داشتم،الان ۵۶ و نهصد هستم،دور شکم از روی ناف ۷۴❤️

حدیث مهربان،من نمیدونم چالش مون کی به کی هست،ولی دو کیلو کاهش وزن داشتم،الان ۵۶ و نهصد هستم،دور شکم ...

آفرین به ارادت

چاالش دستخوش مرور زمان و فراموشی شد!!! طفلک

این نیز بگذرد...                                                       

سلام کارهای دیروزم 

۴۰ صفحه درس خوندم 

ناهار و شام پختم

پتو بچه رو شستم

داداشم اومد خونمون 

زیادی تو گوشی بودپ متاسفانه اگه کسی راهکاری داره بوه که من این عادت مزخرف رو که نمیذاره با کارام برسم بذارم کنار

برنامه امروز 

دیشب خیلی کم خوابیدم به خاطر دل درد بچه یکم بی حال بودم فقط ظاهری دود خونه رو جمع کردم 

بچه رو باز گذاشتم 

کارهایی که باید بکنم 

۵۰ صفحه درس 

ناهار همسرم نیست اگه حوصله کردم چیزی میپزم وگرنه حاضری میخورم

ظرف های دیشب و صبح رو بشورم 

لبلس بچه بشورم 

شام بپزم 

لباس ها رو تا کنم بزارم کمد 

سعی کنم کمتر سمتدگوشی بیام

الجی مدلش رو نمیدونم،راضیم،دنبال چه قابلیت خاصی هستی؟

من زیاد سر در نمیارم ، 

ولی میخوام بزرگ باشه ، لک آب رو ظرفها نمونه ، ترجیحا تایم شستن کوتاه باشه ، قابلمه هم بشه باهاش شست .

هرچی میگیری،فقط رومیزی نگیر.از اول بزرگ بگیر من بوش دارم راضیم.

نه رومیزی که کوچیکه ، 

من بزرگ میخوام ، 

بوش الان آلمانی فکر نکنم گیر بیاد ،اکثرا ترک و چین هستن ،

پاکشون به نظرت چطوره؟

سلام به همه، مخصوصا اعضای قدیمی تاپیک😍باز دلم هواتون رو کرد اومدم پیشتون♥البته برنامه ریزی واسه خونه تکونی اخر سال هم بی تاثیر نبود😉به ذهنم رسید زنگ بزنم به یه خدمتکار از الان وقت بگیرم واسه یه روز کامل اواسط اسفند. اخر سال حسابی سرشون شلوغ میشه و وقت نمیدن. البته من همیشه حتی وقتی شاغل بودم همه ی کارهامو خودم میکردم اما امسال تو اسفند ماه شرایطم خیلی بغرنج میشه🤭فقط کمکی بیاد واسه شستن کامل سرویسها و پنجره ها مابقیش بازم خودم انجام میدم. اماااااا باید بگم که خدا حساااابی مارو غافلگیر کرد و قراره تا ۴ماهه دیگه سومین گل دخترمون وارد زندگیمون بشه و خونوادمون بزرگتر و زیباتر بشه  راستش تا سه ماه اول تو شوک بودم و نمیتونستم قبول کنم شرایط جدید رو اخه تمام برنامه ها و هدفهای کوتاه مدت و بلند مدتمون تغییر کرد و دختر دومم هنوز خیلی کوچیکه اما الان لحظه شماری میکنم واسه در اغوش کشیدن سومین گل دخترمون👌خب منم گزارش کارهامو میدم ببینم ایندفعه تا کی قسمت میشه مهمونتون باشم🤪فرگل ساداتم خوابیده منم کنارش نیم ساعتی بخوابم. بیدار شم تدارکات شام رو اماده کنم. چای و عصرونه اماده کنم. سوالات احتمالی درس ریاضی فرناز ساداتم رو توضیح بدم واسش،نماز و دعا همراه گل دخترون، اماده شدن خودم و وسایل پذیرایی و جایگاه همسرجان جهت رفع خستگیشون. اماده کردن شام. از فرناز ساداتم امتحان فرداش رو پرسش کنم. احتمالا با همسر جان بریم برای یه خرید کوچولو اگه مورد پسند باشه از نزدیک. بعدم صرف شام و مرتب کردن اشپزخونه.  مرتب کردن کل خونه با کمک همگانی😁. اثرانگشت گیری فرگل ساداتم از شیشه های میزهاـ بعدم مراسم مسواک و خوابنمایی جهت خواب رفتن گل دخترون 😬و بعد از لحظه ی شیرین خوابیدن گل دخترون خوندن دعا و صلوات امام زمان جهت عاقبت بخیری و خوشبختی گل دخترونم انشاالله (این دعا شده عادت هرشبم و ارامش زیادی بهم میده وقتی خوابن رو سرشون میخونم) بعدم چند صفحه کتابخوانی، اگه انرژی بمونه با همسرجان فیلم میبینیم و خوراکی های ممنوعه میخوریم(هوس بارداریه دیگه چه کنم وگرنه من مادر تنها خوری نیستم  ) خب فعلا برم بخوابم تا دیر نشده🌹

سلام به همه، مخصوصا اعضای قدیمی تاپیک😍باز دلم هواتون رو کرد اومدم پیشتون♥البته برنامه ریزی واسه خون ...

سلام به روی ماهت ،

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم‌، 

انشاءالله با خودش پر از برکت و آرامش و شادی بیاره ۰😍😍😍

نه رومیزی که کوچیکه ،  من بزرگ میخوام ،  بوش الان آلمانی فکر نکنم گیر بیاد ،اکثرا ترک و ...

راستش من با مارکای دیگه خیلی آشنایی ندارم.

ولی کلا شنیدم تو ماشین قابلمه و ماهیتابه نذارین، برای قابلمه ها و ماهیتابه ها بهتره.من فقط استیلامو میذارم، اونم باز درمیارم باید لکه گیری کنم‌.

بقیه چیزها ،همه چی میذارم.

به نظرم بععد از نظرسنجی، یه سر فروشگاهم بری خوبه، بعضی فروشنده ها خیلی منصفانه و خدایی راهنمایی میکنن.

این نیز بگذرد...