2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043990 بازدید | 88187 پست
شرکت های خدماتی که مجوز دارن،میان خودشونو ثبت میکنن توی این اپلیکیشن ها،شما نگاه کن امتیازشونو ببین، ...

شما محدوده غرب تهران هستین؟

این نیز بگذرد...                                                       
خوش سوخت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا خب 

هی چشیدم دیدم تلخه گفتم نه من حس میکنم تلخه 🤪

ولی ظاهرا حس بقیه هم همین بوذ 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برای نظافت داخلی هم ازشون نیرو گرفتین؟ بعد مثلا تو نظرات از یه شخص خیلی تعریف کردن، میشه منم بگ ...

بله من قبلنا خونم بزرگتر بود و درس و کارم خیلی سنگین بود،هفته ای یکبار میگرفتم😅و البته یه همسر وسواسی و یه خانواده همسره وسواسی دارم،تمیزی مطرح نیست،باید برق بزنه همچی😅البته احتمالا سال اینده دوباره به همون وضعیت سابق میرسم😅تو نظرات از شخص تعریف نکردن تو ی سنجاق،از شرکت ها تعریف کردن،اما تو ا چاره از شخص تعریف کردن و شما امتیازشو میبینید

سلام بچه ها خوبید خوب از امروز بگم که چ کارایی انجام دادیم      صبح :نماز صبح .نماز قضا نماز سلامتی امام زمان بعدم خوابیدم ساعت 8 ونیم بیدار شدم و دعای عهد خوندم صبحانه خوردیم برای بچه ها کارتون گذاشتم اتاق بچه ها که پر شده بود از اسباب بازی رو جمع کردم اتاق خودمونم که رختخواب داره رو جمع کردم و لباسارو سر و سامون دادم لباسشویی رو روشن کردم و لباس هاشو رو بند رخت انداختم یکم داخل خونه راه رفتم هرچی رو میدیدم که سر جاش گذاشتم رفتم خونه همسایه (مامانم )یک ساعتی اونجا بودم و اومدم نماز خوندم ظرفارو شستم دوباره برای بچه ها کارتون گذاشتم و استراحت کردم این روزها استراحتم زیاد شدده نهیب بزننید دعووا کنید تهدید کنید ممممممننننننو    چند صفحه از کتب مهاجر   سرزمین افتاب رو خوندم و نزدیک ساعت 5 رفتم خرید شیر خریدم برای پنیر و یکم میوه و تنقلات خریدم اومدم پنیر رو درست کردم شامم درست کردم سبزس ترخون خریدم ی چیزایی بهشون چسبیده با شستن نرفتن میخوام بریزم بره  ظررفای شام درست کردنو شستم ابچکونو خالی کردم شام خوردیم شوهرم با بچه ها رفتن خونه مادر بزرگشون منم کتاب صوتی وقتی مهتاب گم شد رو گوش  دادم ظرفامو نشستم فعلا دراز کشیدم کی برم بشورم نمیدونم امیدوارم بخونید نگید طولانیه فدای همتون                      

سلام بچه ها خوبید خوب از امروز بگم که چ کارایی انجام دادیم      صبح :نماز صبح .نماز ق ...

پایین ترخونو باید قیچی میکردی بعد پاک میکردی که اونا از روش برن😉تهدیدت نمیکنم نهیب هم نمیزنم،برات از امروز خودم میگم😍بیش از ده کیلومتر پیاده رفتم اینور اونور😅هرچی با ماشین رفتم هیچی🙈

سلام برهمگی 

☘️روی نوک انگشتاتون بایستید وبا همه توان دستتون را دراز کنید تا به آرزوهاتون برسید،اگر رسیدید بهتر، اگر نرسیدید هم بگید من همه تلاشم را کردم ولی قد من همینقد بود و نرسید.

مثل همیشه تا 3سر کار

همزمان نمایشنامه برادران کارامازوف گوش دادم تموم شد+خلاصه کتاب (عادت‌ها وتاثیر آنها در زندگی انسان) برای چندمین بار

نماز+نهار+کارتون دیدم

یکساعت خواب

قرآن

درس

زبان

رسیدگی به لباسشویی

خشک کردن چند دونه میوه که خواهان نداشت

شستن لباس با دست+نمگیر+حوله تی

نظافت آشپزخانه

تی کشیدن سرامیکها

رسیدگی به مینا

رسیدگی به گلها

کمی رسیدگی به باغچه صرفا جهت جذب انرژی مثبت

شربت زرشک

شام داریم

پاک کردن سبزی+نهار فردا

رسیدگی های شخصی(زیبایی، بهداشتی. و..) 

ورزش کششی

دودکردن اسپند

دم کردن دارچین برای صبحانه فردا

زباله ها و دستمال خیس بیرون

☘️خدایا ایام زندگانی مرا به چیزی اختصاص بده که مرا برای آن افریدی(امام صادق) ☘️

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلاااام

من یه مدت که حالم خوب نبود اینجا بهم خیلی کمک کرد. بعدش دیگه همت نکردم بیام و گزارش بدم.

ولی دوستان اینجارو خیلی دوست دارم

اگه زحمتتون نبود میشه تاپیک آخرم رو ببینید و برام نظر بدید. نظراتتون برام ارزشمنده.

سلام بچه ها من الان بیمارستان هستم دارم کارهای بستری رو میکنم برام دعا کنید

ان شاء الله که خیره و  سلامتی باشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند