2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.من تازه این تاپیکو دیدم.کاش زودتر آشنا میشدم.میشه لطف کنید راهنماییم کنید؟من پول نقد نگه ...

سلام عزیزم اول از همه بابت طلا باید بگم که اگه قراره الان بخری و یه سال دیگه بفروشی که ضرر میکنی اگه نه دیدت بلند مدته مثلا واسه ۵سال دیگه که طلاتو بخرو به خوشی استفاده ‌کن دوم بابت هزینه هات این که حقوقتون چقدره و چقدرش قسطه و چقدرش کرایه خونه اینا رو اگه بگی بهتر میتونم راهنماییت کنم 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

سلام مهربونا

شبتون بخیر

ساعت ۷:۳۰ بیدار شدم

صبحانمو داشتم میخوردم ک دخترم هم بیدار شد

زود واسش حریره بادوم درست کردم و نوش جان کرد

ظرفهای ماشین جمع شد و دوباره ظرف چیده شد داخلش

لباسای بند رخت جمع شدن

روتختی رو انداختم لباسشویی و گذاشتم آفتاب بخوره

دوباره ی دور دیگه هم لباسشویی پر لباس شد و لباسش پهن شدن

نمکدان ها و قوطی نمک شسته شدن و دوباره پر شدن

نهار خوری به همراه چندتا کابینت دستمال کشی شد

گاز و هود برق افتادن

آشغال ها رو بردم بیرون و سطل زباله ها رو شستم

هال و آشپزخونه جارو و طی کشی شد(اتاقها بمونه برای فردا امروز واقعا کسلم)

نهار درست کردم

همسرم اومدن و نهار خوردیم

نهار دختر من دادم

من دو ساعتی خوابیدم ولی دخترم و همسرم بیدار بودن و باهم بازی میکردن

پاشدم و ظرفهای نهار رو چیدم داخل ماشین و دخترمو خوابوندم

یکم درس خوندم و ی دوش گرفتم

دخترم بیدار شد و بهش نیمرو دادم نوش جان کرد

ی لیست برای همسرم فرستادم ک تهیشون کنه

همسرم اومدن و منم خریدارو سر و سامون دادم

مرغارو شستم و فریز کردم

میوه ها رو شستم و گذاشتم جا میوه ای یخچال

شام دو نمونه درست کردم و خورده شدن

ظرفاشو چیدم داخل ماشین ی چندتا دستی هم موند ک بره برای فردا صبح

الانم منتظرم ماشین ظرفشویی شست و شوش تموم شه و برم بخوابم

شبتون آروم دوستانم♥️

عالی👏👏👏👏😍  اون وسطا برای همسر منم دعا کن .

شاید باورت نشه اما بیشتر وقتا به یاد همسر شما و دیاناجان و فکر کنم خزان بود هستم. تازه جاهای زیارتی هم میرم سعی میکنم همتون رو تا جایی که میتونم یاد کنم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام خانوما 

ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻

خیلی خوشحالم و کمی ناراحت ک قراره از مامان 

و خانوادم جدا بشم اما چ کنم ک تقدیر بی تقصیر نیست

امروز طبقه بالا و پایین مرتب شد 

رفتم حموم ، ی دسر از مامانم یاد گرفتم ، پول یورو کردم 

کیف مو آماده کردم و الان باز توی قطارم و این دفعه داستان نگین در قطار ها ب پایان میرسه 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

نگین جان مبارگ باشه 😍

ولی هر جا که رفتی مارو  یادت نره هاااااا.

سفرت هم بی خطر ان شاءالله .

سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

بسلامتی

موفق باشی نگین مارکوپولو

این نیز بگذرد...                                                       
نگین جان مبارگ باشه 😍 ولی هر جا که رفتی مارو  یادت نره هاااااا. سفرت هم بی خطر ان شاءالله .

ممنون عزیزم سلامت باشی

مگه میشه دوستای ب این خوبی رو یادم بره 😘☘

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
بسلامتی موفق باشی نگین مارکوپولو

ممنون عزیز دلم 😂😘

وای به به مبارکا باشه 

به سلامتی ان شاء الله عروس خانم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام صبحتون بخیر 

صدای من رو از مشهد سررررد می‌شنوید 

منی که گرمایی هستم از دیروز دیگه جوراب پوشیدم و تو خونه بلوز آستین بلند تنم کردم 

و اما دیروز 

مطابق معمول 6 بیدار شدم، دلم میخواد برگردم به عادت 5 صبح بیدار شدن 

چاشت بچه هارو آماده کردم وبا پدرشون  راهی شدن

نشستم پای تی وی چای بخورم که اتفاقی رو شبکه مستند بود و یک 40 دقیقه ای ناخودآگاه حیات وحش دیدم و شد 7 و 45 دقیقه 

بعد بلند شدم خورشت قیمه بار گذاشتم، برنج خیس کردم، ابچکون رو خالی کردم، دستمال‌های خشک شده رو تا زدم و چیدم تو کشو، ظرف شستم، هال رو مرتب کردم 

نون کم داشتیم، برای صبحانه  خودم سیب زمینی تو مایکرووفر  درست کردم و با نعنا خوردم، همزمان گوشی رو چک کردم 

از سرما رفتم رو تخت کنار محمد که مثلا زیر پتو درس بخونم، بعد 20 دقیقه چشمام گرم شد و گفتم یک چرت بزنم و از 10 و 20 دقیقه تا 1 خوابیدم 😱 محمد هم پا به پای من خواب بود 

دیگه 1 به زور بلند شدم یک قهوه خوردم 

خورشت رو تکمیل کردم، برنج دم کردن، اتاق خواب خودم رو مرتب و گردگیری کردم، کتابخونه رو کامل تمیز و گردگیری کردم 

بچه ها اومدن، پارسا هم زنگ زد و گفت لقمه های صبحم مونده و نهار نمیام 

نهار خوردیم و جمع کردیم، ظرفهاش رو شستم 

باز یک کوچولو گوشی و بعد 3 ساعت و اندی درس ☺️ همزمان بچه ها در حال رفت و آمد به اتاق من و روی مغز من بودن البته، علی هم بساط مشق هاش رو کنار من پهن کرده بود 😐

شد ساعت 7 ونیم و رفتم بیرون و دیدم خونه نازنین رو تبدیل به بازار شام کردن 🤕

دیدم هوا سرده گفتم همسرم برن دنبال پارسا، دو تا ایستگاه فاصله ست اما سوار اتوبوس نمیشه میگه راهی نیست که و  پیاده میاد 😐 علی و محمد رو هم با هاشون فرستادم یکم نفس بکشم 

تند تند هال و اشپزخونه رو مرتب کردم، قبل رفتن نون خریده بودن بسته بندی کردم گذاشتم فریزر 

برگشتن براشون شام گرم کردم، یکم با پارسا صحبت کردیم، خداروشکر داره از زیست خوشش میاد و منم خودم رو مشتاق نشون میدم و میاد چیزایی که یاد گرفته برام میگه 

یکم گوشی چک کردم 

باز از 9 و نیم تا حدود 11 درس خوندم و در مجموع شد 5 ساعت 💃💃💃💃 و اولین کتابم تموم شد 💃💃💃

برای محمد کتاب خوندم و بیهوش شدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام صبحتون بخیر  صدای من رو از مشهد سررررد می‌شنوید  منی که گرمایی هستم از دیروز دیگه ج ...

بارکدالله شهرزاد جونی 

آفرین به درس خوندنت

این نیز بگذرد...