2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044954 بازدید | 88245 پست
من امروز پست هام خیلی زیاد شد عذرخواهی میکنم از همگی این یدونه هم جواب بدم میرم دیگه 😬 عزیزم قطعا ...

کجا عزیزم ؟؟ 😄😄

تازه داشتیم از بیاناتتون استفاده میکردیما !!

چه جالب زهرا  !! 🤔 

من نمی دونستم  یکی از عوارض بلوغ زودرس  کوتاهیِ قدِ  ،پس من خودمم دچار همین عارضه شدم تو  کودکیم 

چون رشدم عالی بود  یهو  تو ۱۰، ۱۱ سالگی  استپ کردم و البته دچار بلوغ زودرس شدم  و قدّم هم همونقدر موند دیگه   ۱۵۲  !

البته اصلا اصلا اهل هله هوله  نبودم ها   

نمی دونم علت بلوغ زودرسم چی بوده 🤔

من شنیدم  این شربت های تقویتی هم  در آینده بچه رو دچار همین عارضه میکنه ، درسته از نظرتون ؟ 

کسی تجربه ای تو این مورد داره دوستان جان ؟ 

شما به بچها تون میدین از این داروهای تقویتی ؟

من آخه مجبورم بدم  پسرم بینهاااایتِ بینهایت ضعیفه 

هرچقدر هم تلاش کنم با موادغذاییِ  مغذی  جبران نمیشه 

چون کلا علی رغم تلاش های من یا حتی رها کردنش

بازم هیچی نمیخوره 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام بر همگی

💚شرط پیشرفت اینست؛ تلاش کنیم اول رکورد خود را بشکنیم...

✔️مطابق معمول تا 3سرکار، نماز نهار استراحت

✔️دوساعت ونیم درس خوندم

✔️شلغم واسه خودم پختم

✔️نماز+یک حزب قرآن

✔️ظرفهای نهار+برق انداختن ظرفشویی با یارهمیشگی جوش شیرین

✔️دستمال کشیدن لباسشویی+بیرون کابینتها

✔️تمیز کردن گاز+اطراف

✔️شستن میوه +مرتب کردن یخچال +جادادن چند قلم مواد داخل ظرف کوچکتر

✔️جاروی سطحی+تی

✔️رسیدگی به مینا

✔️مرتب کردن حیاط+جاروی برگها

✔️شستن لباس با دست

✔️شستن سرویس+درب+تمیز کردن آینه ها

✔️یک لباس نیاز به دستکاری داشت انجام شد

✔️رسیدگی شخصی

✔️ظهر قیمه داشتیم باقی مانده تغییر کاربری داده شد و تبدیل به کوفته برنجی شد(از ابتکارات خودم) که بیشتر از دوساعت وقت گرفت در نتیجه؛

✔️دوباره گاز تمیز شد

✔️یک کوه ظرف شسته شد

✔️تا کوفته ها گریل بشه، پای فر، نرمش و حرکات کششی انجام شد

✔️الانم اگر بیهوش نشم حکایتی از مثنوی گوش کنم

🌺خدایا ایام زندگانی مرا به آن چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای(امام سجاد)

😃  شاد باشید😃

سرفرصت میام میخونمتون

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ما تازه واردا هم ی بیوگرافی جزئی بدین ک بیشتر باهم آشنا شیم☺

بنده هم  مامانِ پسر و دخترم  اَستم در خدمت شما !!

خودم ۲۷ سال و نیمه 

پسرم ۵ سال و نیمه 

دخترم ۹ ماه و فک کنم نیمه !!😬

منم مثل اون دوستمون یکی دوبار  رفتم دانشگاه اما نصفه مونده و فعلا دیپلم موندم 😕 

آوین جون  اطلاعاتتون قابل تحسینه 

خوشحالم از اینکه شما بااینکه هم سنیم اما تازه ازدواج کردی 

واقعا برات خوشحالم 

موفق و خوشبخت باشی همیشه 

بنده هم  مامانِ پسر و دخترم  اَستم در خدمت شما !! خودم ۲۷ سال و نیمه  پسرم ۵ سال و ...

اصلاحیه !

ببخشید آوین جون 

دختر خوب جون  تازه ازدواج کردن اشتباهی شما رو گفتم 

آوین جون ،زهرا جون ،بانوجون،شهرزاد جون و کرالین جون ،رومینا جون و مامان آنا جون و بقیه دوستاااا من ...

منم اوایل مثل شما بودم عزیزم 

هم  تایم غذا درست کردنم طول میکشید هم اینکه ظرف زیادی دم دست میریختم 

الان هم بشدت سرعت آشپزیم بالارفته(بالاخره طبیعیه تازه عروسی یمدت بگذره شما هم دستت تند تر میشه )🥰

هم اینکه برای هر مدل غذا یا سالادو ...  درست کردن تا جای ممکن ظرف و ظروف کمتری درمیارم (مگر برای مهمان باشه) 

بعد از استفاده از ظرف هم همون لحظه  که کارم با ظرف تموم شد  فوری میشورمش و خوب با دستمال مخصوص ظرف خشک میکنم که جرم آب نگیره و زودی میبرم مرتب میزارم سرجای خودش ☺️

اینطوری همیشه هم آشپزخونه خلوت و مرتب دیده میشه (در حین آشپزی) هم آبچکون همیشه خالیه هم سینک هم جوری آشپزی کردی که انگار نه انگار 😉

یه خاطره ام در این راستا بگم 😁پارسال یه  آقایی که کارگردان  و بازیگر هست خونه ام اومده بود داشت داخل سینک دستش رو میشست تو همون حین  دست شستن دور و بر خودشو یه  برانداز کرد کابینت و گاز و...

آخر سر موقع بعد از اتمام کارشون موقع خداحافظی داشت میرفت گفت خانم فلانی من حس کردم شما تو این خونه زندگی نمیکنید و اینجا به عنوان حالا خانه مهمان یا خانه دومتون هست درسته؟ 

گفتم چطور مگه؟ 

گفت آخه کاملا مشخصه که توی آشپز خونه اصلا آشپزی نشده  و یه سری ریز نکات دیگه که توجهم رو جلب کرد 

منم بهش گفتم  اشتباه متوجه شدی جناب😜 🤣 

صادق تر از هدایت
خداییش شرایط شما خیلی خاصه. بدون کمک ،۳تافرزند و همسرکه مراقبت دائم میخواد. راستش از اونجایی که من ...

بله شرایطم از خاص هم گذشته 😑 فعلا یه مدت میزارم کنار و بهش فکر نمی‌کنم اگه وقت اضاف آوردم به عنوان مطالعه آزاد همینجوری روخوانی میخونم . ممنونم که بهم اینقدر محبت داری حدیث جونم . 

امیدوارم هرچه زودتر به سلامتی کامل برسن و زندگیتون برگرده به روال عادی . .

ببخشید پزشکش  تهرانه ؟

🖤🖤🖤🖤
پاییز جان نظر کارنلین جان کاملا بجا بود و قطعا با تجربه تر هستن با توجه به تحصیلات و... ولی اگه واق ...

ممنون گلم . تصمیم گرفتم هر موقع وقت اضافه آوردم همینجوری روخوانی بخونم 

🖤🖤🖤🖤
سلام صبحتون به خوشی وای من خ مشکل دارم با صبح زود بیدارشدن تورو خدا به منم راهکار بگید بعدازظهرا میر ...

سلام عزیزم . به نظرم با توجه به شرایط و بارداریتون حق دارید نتونید صبح زود بیدار شید . البته ویتامین هاتون چک کنید شاید کمبود ویتامین داشته باشید ‌ 

و اینکه شب حتنا برنامه روز بعد رو بنویسید ولی اولش خیلی به خودتون آسون بگیر که زده نشی و اگه قراربود صبح مثلا کتاب ادبیات بخونی همون شبش جای مطالعه تو مشخص کن مثلا داخل هال روی مبل کتابتو بزار همونجا اگه مداد یا خودکار لازم داشتی یا چک نویس همه چی رو بروز روز بعد آماده کن این روش برای من خیلی جواب داده قبلنا😊

موفق باشی دوستم 

🖤🖤🖤🖤
آوین جون ،زهرا جون ،بانوجون،شهرزاد جون و کرالین جون ،رومینا جون و مامان آنا جون و بقیه دوستاااا من ...

باید وقت بزاری قربونت برم

من خودم نهار باید دو نوع درست کنم همیشه یکی برای دخترم و یکی برای خودمون

از خودمون رو از صبح زود میزارم توی قابلمه بپزه(اگه غذام خورشتی بود)یاگاهی خونه نیستم و برای نهار میزارم توی زودپز برقی روی حالت آرامپزش وقتی از بیرون میام غذام آماده و گرمه

غذای دخترمم میزارم زودپز بپزه

شامم هم همیشه یا حاضریه یا میریم بیرون

ی نکته راجع به ظرفا همیشه بعد غذا درست کردن اونا رو بشور نزار روی هم تلنار شن و نتونی بشوریشون

ببخشید کنجکاو شدم اگه دوس داشتیم جواب بدین،یعنی مادر شوهرتون هر روز صبحونه رو میان خونه شما؟

صبحونه خونه ش میخوره بعدش میاد . بله چون میدونه همسرم ساعت ۱۰ دارو داره و بیداریم میاد به پسرش سر بزنه یعنی همسرم . بعد میبینی دو سه ساعت میمونه باز میره بعدازظهر دوباره میاد تا شب ...

🖤🖤🖤🖤
منم اوایل مثل شما بودم عزیزم  هم  تایم غذا درست کردنم طول میکشید هم اینکه ظرف زیادی دم دس ...

محبت کردی برام توضیح دادی😍❤ چه جالب عزیزم آفرین به کدبانویی شما،من به یکی از اشتباهاتم پی بردم اونم اینکه موقع آشپزی  حواسم به این میشه که به سرعت اول پخت غذا رو به اتمام برسونم و بزارم رو دم یا احاق گاز کامل بعد برم سراغ ظرفام و هر ظرفی که در میاد اصلا نمیشورم حین آماده کردن حتی ابکشی که مثلا برا سیب زمینی ها استفاده کردم، دیگه همون جوری میزارم برا مثلا خرد کردن هویج فوری یه ابکش دیگه بر میدارم، یا چیزی رو پوست میکنم آشغال رو همون موقع نمیریزم سطل آشغال و میگم بزار اول غذا رو بار بزارم بعد شروع کنم به مرتب کردن اساسی یعنی فکر میکنم اگر حین غذا پختن این کارارو انجام بدم و دست از کار بکشم خیلی طول میکشه غذام🤪🤪