2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044924 بازدید | 88245 پست
 واقعا ثبت نمیکنم و میدونم ک خیلی بده برای شروع باید چ کار کنم

یه To do list یا دفتر هزینه ها یا یه دفتر ساده یا سررسید اماده کن یا نرم افزارهای مدیریت هزینه رو دانلود کن

یا اگه تو سیستم ات اکسل داری

همه رو هر روز ریز به ریز وارد کن

کپی پیست کن اینجا برامون بذار

دوستان پیشنهاد های خوبی میدن❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه To do list یا دفتر هزینه ها یا یه دفتر ساده یا سررسید اماده کن یا نرم افزارهای مدیریت هزینه رو دا ...

چشم عزیزم چ پیشنهاد خوبی

ریز ب ریز رو بنویسم یا در کل

مثلا هله هوله بنویسم یا ریز خرید ها

چشم عزیزم چ پیشنهاد خوبی ریز ب ریز رو بنویسم یا در کل مثلا هله هوله بنویسم یا ریز خرید ها

چند ماه ریز ریز بنویس تا گپ ها و نشتی های هزینه هات دربیاد

بعد که متوجه شدی مشکل از کجاست دیگه میتونی از کلمات کلی تر استفاده کنی❤️

بچه هام چییبس و بستنی و ابمیوه دوست دارن منم ن نمیگم  نمیدونم چی جایگزین کنم

من امروز پست هام خیلی زیاد شد عذرخواهی میکنم از همگی این یدونه هم جواب بدم میرم دیگه 😬

عزیزم قطعا میدونی که چقدر این خوراکی ها مضر هستند  پس نیازی نیست من بازگو کنم .

ماشاءالله مادرهای الان همه کدبانو هستند  خودت توی خونه کیک های مختلف درست کن ابمیوه های مختلف و حتی چیپس رو خودت درست کن الان دیگه با یه سرچ کوچیک میتونی به بهترین دستور های غذایی و خوراکی برسی . 

خودت هویج بگیر تو خونه اب بگیر با بستی های طعم دار و کمی اجیل مخلوط کن بده بخورن 

شیرموز خرما 

شیرموز پسته 

شیر موز بستنی 

اب طالبی ،طالبی بستنی و...

معجون های مختلف 

کیک های مختلف 

پنکیک های مختلف 

شیرینی های مختلف 

بچه ها با خوراکی هایی مثل چیپس و پاستیل و اسمارتیز و... به صورت مداوم دچار بلوغ زودرس میشن که این توی رشد قدشون خیلی تاثیر داره و ممکنه صفحات رشدشون زود بسته بشه و قدشون کوتاه بمونه .

من امروز پست هام خیلی زیاد شد عذرخواهی میکنم از همگی این یدونه هم جواب بدم میرم دیگه 😬 عزیزم قطعا ...

ممنون عزیزم چقدر جامع و کامل گفتین 

بهونم اینه بچه هام بدغذان ولی ب قول آوین جون باید ذائقشون رو تغییر بدم

از دیده همه جذابه،ولی به خون جگر به خیلی تجربه ها رسیدم🙃دوستم ندارم برگردم عقب😄

آوین جون خوندم خیلی باحال و جذاب بود روند زندگیتون،الان شما خودتونم بچه دارین؟یا هنوز مجردین؟

برای ما تازه واردا هم ی بیوگرافی جزئی بدین ک بیشتر باهم آشنا شیم☺

من حدیث هستم

۳۴ساله 

تهران

مامان دوپسر ۱۰ و ۷ ساله

و یک دختر تودلم که چندماه دیگه به دنیا میاد😇

کارشناس نرم افزار دارم،خانه دارم، به کارهای هنری دستی علاقمندم.

این نیز بگذرد...                                                       
دخترا من ده روزه پدر عزیزم رو از دست دادم ،به کل انگیزم رفته .امروز برگشتم اینجا ازتون انرژی بگیرم. ...

تسلیت میگم عزیز دلم... ان شاء الله روح پدر بزرگوار، قرین رحمت باشه.

دوستان خیلی پست های خوبی گذاشتن، به خصوص، تأکیدشون به مراجعه به مشاور، کاملا به جا بود. 

ولی درباره ی کتاب... 

عزیزم، من خیلی فکر کردم. واقعا به نظرم رسید درستش اینه که مشاوری که بتونه مستقیم باهاتون تعامل داشته باشه و تحلیل کنه شرایطتون رو، کتاب مناسب این موقعیت رو بهتون معرفی کنه.

در غیر این صورت و بدون آگاهی از مرحله ای از سوگ که در اون هستین، ممکنه خدای ناکرده به قول مولانا:

ناگهان سرکنگبین، صفرا فزود...

عزیز دلم...به خدا توکل کن. نور، حتی از یه روزنه هم وارد میشه، پس روزنه رو نبند. حتی اگه افتان و خیزان، تو مسیر توکل بمون... ❤️❤️❤️

سلااااام

افرینننن به همتون😍😍🥰🥰،  که انقد توانمند هستین و دنبال پیشرفت. 

آوین جون من حدس میزدم والدین پرتلاشی داشتین که سبک زندگیشون روی تلاش شما هم تاثیرگذار بوده👌👌👌. 

و من: 

امروز رفتم سرکار،  خیلی شلوغ بود، پروژه سنگین بود و نشد امروز تمومش کنیم، فردا هم باید برم،  و بعد بقیه رو میسپرم به پرسنل. و انشالله اول هفته دیگه میرم برای جمع بندی نهاییش. 

اومدم خونه، با فایزه و. پسرا نهار خوردیم،  البته پسرا قبلش کوکو سیب زمینی خای یخچال رو. خورده بودند میلی به نهار نداشتن. 

بعد نهار فایزه رفت و ما هم خوابیدیم

بیدار شدم دلم فیلم میخواست

از فرصت خواب بچه ها استفاده کردم نشستم فیلم و تخمه و چایی و. میوه و شربت و خلاصه یه حالی به خودم دادم، حیف فیلمش یکم سخیف بود😁،  وگرنه بزممون تکمیل بود،  هر چند دیری نپایید که پسرها یک به یک بیدار شدندی و به بغل مامان ارجاع داده شدن. 

همسرمم اومد و نشستیم ادامه فیلم رو خانوادگی دیدیم و همسرمم یکم کیکی و کلوچه اورده بود اونا رو هم به مجلس بزممون اضافه نمودیم و خلاصه بودیم دیگه😁. 

بعد فیلم همه متفرق شدن پسرا رفتن به بازیشون برسن، همسرم عصر استخر رفته بود خسته بود رفت استراحت کنه. 

و من:  

همسرم فرشها رو اورده بود( جمعه فرشها رو برده بودیم خونه پدرشون شسته بودن،  فقط قالی ها موند که انشالله طی ماه اینده میدیم قالیشویی). 

فرشها رو. پهن کردم و خونه رو دوباره مرتب کردم.(این یه خط کلی کار تو دلش داره اینجوری نبینیدش🙄). 

همسرم یکم خرید کرده بود منتقلشون کردم به محل مناسبشون. 

املت برای شام درست کردم

ظرف شستم

دوش گرفتم،  لباس دستی شستم،  انداختم ماشین

شام سرو شد، صرف شد، جمع شد. 

در ادامه: 

لباسها پهن بشه

قرانمو بخونم

دفترمو یت جمع بندی از امروز واردش کنم

یه گشتی تو اشپزخونه بزنم. 

یکم کتاب بخونم 

و بخوابیم

فردا باید برم سرکار. 

احتمالا عصر بریم خرید

اگه بشه برای اخر هفته یه قرار دوستانه بزارم( یکی دو بار گذاشتیم و. من کنسل کردم،  الان نوبت منه پیشنهاد دیدار بزارم🥲).