2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست
مطالعه مطالعه مطالعه مطالعه درست خیلی مهمه. راهنمایی بشی که چی بخونی خیلی اثرداره. احسنت من تو ز ...

من مادرم از سرکار میومد به درس ما رسیدگی میکرد،غذای اون روز و فرداش رو میپخت،مینشست به درس خوندن و جزوه نوشتن،واقعا هم درسش خوب بودا😄

من مادرم از سرکار میومد به درس ما رسیدگی میکرد،غذای اون روز و فرداش رو میپخت،مینشست به درس خوندن و ج ...

احسنت

حالا من هی دور خودم میچرخم!!!😡

ان شالله بارداریم تموم بشه واقعا میخوام یه تحولی به زندگیم و به خودم بدم.

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احسنت حالا من هی دور خودم میچرخم!!!😡 ان شالله بارداریم تموم بشه واقعا میخوام یه تحولی به زندگیم و ...

بارداری خودش تصمیم بسیار بزرگیه❤️من به شخصه فعلا توان پذیرشش رو ندارم😄شما بسیار قوی هستید❤️

سلام منم یک تنبل هستم 

ولی فرررررررز 

اراده کنم همه جا ی دسته گل میشه 

ولی مشکلم همون آراده کردنه 😂😂😂

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
والا چشم باز کردم بابام به فکر توسعه کسب و کارش بود😅 مادرم به فکره ارتقا در شغلش😅 الانم در دهه ش ...

سلام عزیزم چقدر قشنگ گفتی 

میشه درباره راه های مدیریت اقتصادی برام بگی

توی این زمینه تجربه و موفقیتی ندارم

اره مثلا تو ادبیات من مکتب به مکتب پیش میرفتم😅درحالی که ۷ یا ۸ سالم بود😅اون زمان اینترنت به این صو ...

ممنون که وقت گذاشتی عالی بود  واقعا استفاده کردم و اسکرین گرفتم راضی باش😁

چون قبلا ذخیره میکردم بعد میرفتم تو ذخیره ها میدیدم جا تره و بچه نیست دوستان گل پستهاشون رو پاک میکردن😏🤣

سلام عزیزم چقدر قشنگ گفتی  میشه درباره راه های مدیریت اقتصادی برام بگی توی این زمینه تجربه و ...

درامد و هزینه هاتو بگو گلم❤️

و اینکه تهرانید یا شهرستان و تعداد اعضای خانواده؟❤️

دخترا من ده روزه پدر عزیزم رو از دست دادم ،به کل انگیزم رفته .امروز برگشتم اینجا ازتون انرژی بگیرم. ...

روحشون شاد 

پیشنهاد من :کتاب غرق درنور و دراغوش نور از بتی جین ایدی مترجم زهره زاهدی

وپادکست مجتبی شکوری :اپیزود سوم  رادیو راه “مسیله مرگ و زندگی “تو طاقچه_ و “سوگ اوقات بی بهار “تو تلگرام  

وقتی دلت تنگ شد زیاد سجده کن 

برات ارامش ارزو میکنم  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
ممنون که وقت گذاشتی عالی بود  واقعا استفاده کردم و اسکرین گرفتم راضی باش😁 چون قبلا ذخیره میکر ...

عزیزمی❤️نه من چیزی رو پاک نمیکنم😄چون وقتی چیزی رو مینویسم از نوشتن اش مطمئن ام❤️بچه هاتو باور کن و هر کاری کردن دوسشون داشته باش❤️همه ی آن چیزی که هستن رو دوست داشته باش،این خیلی هنره❤️

درامد و هزینه هاتو بگو گلم❤️ و اینکه تهرانید یا شهرستان و تعداد اعضای خانواده؟❤️

شهرستانم 

همسرم حدود ده تومن بهم میده ولی هیچی نمیمونه

بیشتر خرج سوپری بچه ها میشه و فست فود

4نفریم

خودمم ماشین دارم و نزینه رفت و امد ندارم خانه دارم هستم

چقدر بده ک اینطورم

شهرستانم  همسرم حدود ده تومن بهم میده ولی هیچی نمیمونه بیشتر خرج سوپری بچه ها میشه و فست فود ...

اون سوپری بچه ها و فست فود رو میتونی مدیریت اش کنی😍

دقیقا مینویسی هزینه های هر روزت رو؟