2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043547 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزم من خیلی استرسی هستم بخاطر همین غذام خوب در نمیاد  وقتی حالم خوبه غذاهای خوبی میپزم& ...

سلام عزیزم . واقعا خیلی سخته خیلی . 

ولی شما نا امید نباش تلاش کن که هم یک همسر خوب  و هم یک مادر و بعد یک عروس خوب باشی ولی اولویت اول میدونی چیه خودت به خودت بیشتر توجه کن . ببین این همه استرس برات اصلا خوب نیست به این فکر کن که به خاطر بقیه خدایی نکرده بیمار بشی بعد حسرت این روزارو میخوری . 

اگه امکانش هست رفت و امدت به خونه مادر شوهرت روکم کم  به حداقل برسون . والا راهکار دیگه ای ندارم ولی میدونم هر مشکلی  راهکاری داره که باید پیداش کرد . 

اگه میتونی حتما برو مشار ان شاءالله مشکل حل میشه 

🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . واقعا خیلی سخته خیلی .  ولی شما نا امید نباش تلاش کن که هم یک همسر خوب  و هم ...

قربون محبتت😘😘😘😘😘😘

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
قربونت 🌺 گاز من مخصوصا از اون بی تربیت هاست  من مشکلی که دارم اینه به دون دستکش نمیتونم ک ...

وای مثل منی منم بدون دستکش نمیتونم و همه تلفات دستکشم واسه گاز پاک کردنه همیشه هم مراقبم نگیره به جایی ولی میگیره دیگه 😅

چرا با گاز پاک کن پاک میکنی خوب؟😅😉

به چی پاک کنم؟ 

وقتی تمیز هست و تمیز کردن روزانست خوبه و با همه چی پاک میشه 

اما ایندفعه سیب زمینی سرخ  میکردم غوطه ور تو روغن، بعد چون سیب زمینی زیاد ریختم روغن ها سر رفت و عجله داشتم و بقیه شعله ها هم پر دوباره رو شعله کناری سرخ کردن و روغنا سوخت الان دیگه گاز پاک کن لازمه 

از این کارا هم زیاد دارم ها،. کلا بی احتیاط و شلخته آشپزی میکنم بعد کاسه چه کنم دستم میگیرم که چکار کنم 🤦‍♀️

هم خودم هم همسرم، دفعه پیش همسرم مربا توت فرنگی گذاشته بود سر رفته بود،. بعدم سوزونده بود رو گاز به بدبختی تمیز شد 

راستی اومدم بگم گاز رو تمیز نکردم 😐

همسرم گفت خودم تمیز میکنم،. شب پرسیدم خب کی میخوای تمیز کنی. گفتن امروز رو که نگفتم 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
وای مثل منی منم بدون دستکش نمیتونم و همه تلفات دستکشم واسه گاز پاک کردنه همیشه هم مراقبم نگیره به جا ...

دستکش های من با گاز پاک کن سوراخ میشه، قوی هست و دستکش نازک میشه و آخر کار دیگه سوراخ میشه 

من اگزما دارم، خسته شدن انقد دستکش خریدم 

یکی تو دسشویی یکی حموم یکی آشپزخونه، یکی برای گل ها، دو سه جفت نخی برای کارهای خونه و... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
به چی پاک کنم؟  وقتی تمیز هست و تمیز کردن روزانست خوبه و با همه چی پاک میشه  اما ایندفعه ...

با سیف قرمز یا دامستوس سبز،اگه خیلی افتضاحه دامستوس بنفش،اول گوشه گازت تست کن اگه خوب بود روی بقیش هم به کار بگیر،یه راه دیگه با ژل ماشین ظرفشویی،راه بعدی سرکه و جوش شیرین،گاز پاک کن خیلی قلیایی هست به مرور اسیب زاس،من ممکنه روزی چندبار گازمو تمیز کنم و شاغلم😅گاز یه چیزه خیلی ارزشمنده برای من😅سیب زمینی رو تو سرخ کن سرخ کن اگه داری❤️برای سر نرفتن مربا هم هم قابلمه خیلی بزرگ میتونه خوب باشه و هم قاشق چوبی😉

اسمم رو درست گفتی عزیزم ستاره ام 🥺 فدای محبتت بشم عزیزم  امسال توی فصل پاییز قرار بود اقد ...

عزیز دلم

چقد از خودن پیامهات ناراحت شدم. 

ولی تصویری که از شما تو ذهنم بود،  یه خانم توانمند و پر تلاشه، مطمئنم به زودی زندگیتو طوری میچینی که از لحظه لحظه ش لذت ببری. 

🥰🥰🥰

خیلی دوسش داشتم سوسن  دمت گرم که انقد خوبی  از هرچیزی که لذت میبری به اشتراک میذاری &nb ...

💚💗🙏🏻💕 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام و صد سلام  من از مسافرت دیروز برگشتم با انبوهی از لباس چرک 😂😂😂 

هی دارم میشورم تموم نمیشه 

از امروز در خدمتتون هستم 🌺😁 

برنامم برا امروز 

یه اتاق لباس شسته دارم حالا اگر تونستم عکس میزارم😁 راحت ۴۰۰ ۵۰۰ تیکست

من عادت دارم لباسایی که میخرمم میشورم 

اونا را تا کنم و تو کشوها جا به جا کنم 

یه سری دیگه لباس مونده با لباس شویی بشورم و پهن کنم 

ظرفا رو بشورم شام دیشب و نهار امروز  

نهار و شام درست کنم 

گاز تمیز کنم 

سرویس بشورم‌

سطل زباله های سرویس ها رو خالی کنم 

پذیرایی و اشپزخونه رو برقی بکشم 

پذیرایی و اشپزخونه و طی بکشم 

تخت و اتاقم مرتب کنم 

اتاق پسرم مرتب کنم 

ظرفای شام بشورم 

سطل زباله خالی شه 

شاید امروز برم باشگاه  یا برم پیاده روی   نمیدونم ببینم حسم چیه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
با سیف قرمز یا دامستوس سبز،اگه خیلی افتضاحه دامستوس بنفش،اول گوشه گازت تست کن اگه خوب بود روی بقیش ه ...

من منظورم از گاز پاک کن،. همین سیف و دامستوس هست دیگه 😁

اونا هم دستکش رو خراب میکنه 

سرخ کن ندارم 

برای سیب زمینی قابلمه بزرگ میزارم اون دفعه از دستم در رفت 

اما همسر کلا همیشه ظرف کوچیک میزاره و همیییییشه هم فراموش میکنه و سر میره 🤦‍♀️

کتری رو هم تقریبا هفته ای چند بار میسوزونه 😐

کارت باهاشون تموم شد بشور خشک کن بذار فریزر،دیرتر خراب میشن

خب همش دستمه 

من بخوام چیزی بپوشم، دستمال بکشم،. به سبزی و سیفی دست بزنم و هر کار با آب دستکش ظرفشویی میپوشم 

برای کارهای دیگه مثل گردگیری و جارو و لباس تا زدن و جمع و جور و.. دستکش نخی 

بعد دیگه اصلا دستکش ها بیکار نیستن برن تو فریزر 

معمولا هم همون موقع گاز پاک کردن سوراخ میشه 

فقط راهش همینه که روش‌های متقاعد کردن همسر برای شستن گازرو یاد بگیرم 😬