2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
خونه : همیشه ظرف هامو میشورم سریع . گاز بعد هر طبخ غذا تمیز میشه . یخچالو تا بتونم مرتب میکنم . نمیز ...

اقا سایت رو دیروز استات زدم . تمرین ساز بوده و مرتب کردن همچی . ورزش فعلا روی هواست تا ببینم چی میشه . باشگاه که به تایمم بخوره پیدا نکردم . شاغلم اخه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
سلام سوسن جون من از یوتوب ی استاد فوق العاده پیدا کردم اسمش ندا هست گرامر و خوب درس میده گفتم بهتون ...

مرسی عزیزم که به فکر منی 💕💕💕💕💕💕

حتما میبینم 👌🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام    برنامم برا امروز 

تا ظهر مشغول تلفنی حرف زدن به  اهل خانوادم  و متفرقه بودم ....

۲ ساعت وقتم گرفت 

درسای پسرم کار کردم و صبحونه خوردیم و بردنش مدرسه کلا صبحم پرید 

رفتم یه ربع به خالم  سر زدم‌   اومدم کتاب خونه 

برنامم از اینجا .

گرامر ۱ ساعت

لغت ۱ ساعت 

باشگاه برم 

دوش بگیرم 

افطاری دعوتم برم 

سینک از ظرف خالی باشه 

ابچکون جمع کنم 

داروها 

نمازا 

دیه فعلا همیناست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اينكه ميگن يه بار خونه رو تميز كنى براى هميشه منظور اين نيست كه اصلا خونه بهم نريزه ببين چطورى بگم ...

توی متن خلاصه ش هم فقط همینا بود.پس راز دیگه ای نداره

اتفاقا چند ماهه رفع انباشتگی کردم با همون تاپیک مینیمالیست

طبقه بندی وسایل رو هم من فقط وسایل خیاطی و پارچه زیاد دارم که تقریبا دسته بندی کردم

اما خب تو تمیزی کارای روتین هنوز لنگ میزنم .مثلا گاهی یهو پرانرژی میشم همه جای خونه رو جارو پارو و مرتب میکنم و چندروز بعد هرچی بهم بریزه عین خیالم نیست.میگم چقدر کار خونه.چقدر تمیز کنم بی فایده باشه.البته بازم تکرار میکنم بچم هم تو این خستگی بی تاثیر نیست .وگرنه آدم بزرگ که با دست خودش خونه رو بهم نمیریزه

اون چیزی که پشت سر کوچولوتون بوده هماتوم بوده.در زایمان طبیعی مخصوصا زایمان سخت بسیار طبیعیه.هیچ مشک ...

آره هماتوم بود عکس هم گرفتیم

نه اتفاقا دکترم همون لحظه گفت زایمانت خیلی خوب بود من شاید نیم ساعت بیشتر درد نکشیدم .یعنی اون دردهای بگیر نگیر قبل را اگه فاکتور بگیریم بعد از اینکه رو تخت زایمان خوابیدم نیم ساعت بعدش بچه اومد 

وسیله اگه منظورتون وکیوم هست گفت استفاده نمیکنم منم که ندیدم🤔

دختر عموم رو هم من از مامانم شنیدم اینطوری بوده اما خیلی هم اذیت شده و دستش را میکوبیده به تخت تازه دست درد هم گرفته

اما درسته داروهای بیهوشی هم عوارض داره دیگه.نمیدونم واقعا کار بعضی این دکترا چه جوریاس

منم چهار محالی هستم الان موچه میچینیم شنگ یا یملیک میچینیم کنگر میچینیم پاغازی یا غازیانی میچینیم ای ...

شما هم تو بهشتین به خدا😇😇😇

این نیز بگذرد...                                                       
توی متن خلاصه ش هم فقط همینا بود.پس راز دیگه ای نداره اتفاقا چند ماهه رفع انباشتگی کردم با همون ت ...

خلاصه اصلا نميتونه حق مطلب و ادا كنه بنظرم بخون كتاب و

همين چيدمان هم راز هاى خودش و داره مثلا روشى كه براى تا كردنى لباس ها و چيدنش تو كشو اموزش داد مشكل منو واقعا حل كرده ديگه از اون زمان تا حالا اصلا كمد و كشوهام بهم نريخته

يا اين تكنيك كه سعى كنيم وسايل رو عمودى بچينيم

يا اينكه طورى بچينيم كه دسترسى به وسايل راحت بشه

يا تكنيك ٥٠-٥٠

اينا رو همه اين تو اين كتابه كفته واقعا من دونه دونه اشو انجام دادم و واقعا جلوى بهم ريختگى رو ميگيره اصلا بهم نميريزه كه بخواى تميز كنى مگر خيلى كم و محدود

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

سلام وقت بخیر

گزارش امروز:

خونه رو مرتب کردم و تا شب مرتب نگه داشتم

حیاط خلوت و دسشویی رو شستم

پشت کولرمون رو شستم

یه مقدار لباس رو لباسشویی شست یه مقدار دستی شستم، خشک که شدن تا کردم رفتن سرجاشون

آش پختم

ظرفها رو شستم سینک رو اخر شب خالی تحویل فردا دادم

زباله رو بردم بیرون و سطل رو شستم

باغچه رو اب دادم

غذای عروس‌ها و مرغ عشق‌ها رو عوض کردم

یه پتو شستم

یه مقدار تایپ انجام دادم

کلی پرسشنامه باید بررسی کنم چندتاییش انجام شد

غروب اسفند دود کردم

روز چهارم ترک یکی از عادتهای بدم با موفقیت به پایان رسید

شب همگی بخیر

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

سلام شبتون بخیر

امروز روز پرکاری بود.  صبح زود بیدار شدم اماده شدم برم سرکار،  مهدی بیدار شد و چون هنوز خوابش میومد تو بغل پرستترش گریه میکرد،  مجبور شدم بیشتر پیشش بمونم تا خپابش بپره و خوش احلاق بشه،  رفتم سرکار،  ظهر رسیدم خونه،  نهار پسرا سرو شده بود،  امروز نتونستم روزه بگیرم، رفتیم که خواب عصرمون رو بجا بیاریم،  مهدی خیلی دیر خوابید و خیلی هم کوتاه خوابید،  نشد بخوابم بلند شدم برای افطار سوو گذاشتم،  مامان بابام برای افطار قراربود بیان، همسرم خرید کرده بود،  کلی شستنی بود که به مرور شستم،  مرغ ها رو هم شستم و بسته بندی کردم،  افطار رو با مامان بابا خوردیم،  همسرم نوبتش بود بره پیش باباش بعد افطار با علی رفتن اونجا،  

ما هم نشستیم جلسه قران سه تایی برگزار کردیم،  بماند که مهدی اون وسط چه اتیشی سوزوند،  یبار عینک بابا رو برمیداشت،  یبار عینک مامان،  یبار گوشی بابا،  یبار گوشی مامان(گوشیاشون دکمه ایه،  برای مهدی جذابه😁). 

خلاصه جلسه قراتمون به هر شکلی بود برگزار شد. 

بعدش میوه اوردم خوردیم.  برای سحر مرغ و برنج گذاشتم،  مامانم میخوان صبح راه بیفتن،  براشون صبحانه اماده کردم

اب هویج گرفتم با هم خوردیم

این وسط مهدی فقط اتیش سوزوند و یکی مسئول اون بود که شیطونی خطرناک نکنه. 

با پرستار بچه ها هماهنگ کردم فردا صبح بیاد. 

یادم رفته بود بگم همسرم سیب زمینی بخره،  دوباره زنگش زدم گفتم تو راه بخره. 

و بالغ بر 5 بار ظرف شستم از غروب. 

الانم مننظرم علی و باباش بیان،  خورشت رو بسپرم به باباش و بخوابم

سلام برنامه ی انجام شده ی امروزم‌

گرامر ۱ ساعت ✅

لغت ۱ ساعت ✅

باشگاه برم ✅

دوش بگیرم ✅

افطاری دعوتم برم ✅

سینک از ظرف خالی باشه ✅

ابچکون جمع کنم ✅

داروها ✅

نمازا ❌✅

عصری خوابیدم   اونجا تو جمع اوری و شستن ظرفای افطاری کمک کردم     لباسا شسته شد و پهن شد   سطل زباله خالی شد     

دیه فعلا همیناست 

سلام، شبتون بخیر و شادی ❤️🌹 

کارهای امروزم: تا ساعت ۲سرکار بودم و از ساعت ۴تازه شروع کردم به انجام کارهام.

🌟مرتب کردن تخت خواب 

🌟شستن لباسها 

🌟شرکت در کلاس آنلاین 

🌟خوردن مولتی ویتامین

🌟گذاشتن پست در اینستاگرام مغازه 

🌟درست کردن شام 

🌟شستن ظرفها

🌟مرتب کردن خانه 

🌟 جاروبرقی زدن 

🌟مراقبه قبل از خواب 

❤️ شام هم سرزده مهمون اومد فقط شانس آوردم شام زیاد درست کرده بودم و خونه مرتب بود.

شاد باشید.

شب تک تکتون خوش.

نه نه من اصلا به اونا کاری  ندارم  اصلا هم حتی یکبار تیکه به من ننداختم اما از اونجایی که ...

آفرین عزیزم خیلی خوبه همیشه خوبی های دیگران را الگو کنیم

من صرفا برای اینکه خواهرشوهرمه نمیگم کارش غلطه.و اصلا باهاش بد نیستم.فقط دیگه مثل گذشته برام آدم مهمی نیس.واقعا هم کاراش اغراق آمیزه.میگم که دستش را بخاطر کارای خونه نابود کرده .در صورتی که میتونه ماهی یه بار یه کارگر بگیره.ولی خودش رو دوست نداره دیگه.....

برعکس خالم رو میبینم که هیچی از تمیزی اون کم نداره و حتی تو یه مواردی بهتر هم هست.پس منم اونو الگوی بهتری میبینم

بچه ها بقیه هم از روش های خونه داری خودتون یا دور و بریاتون بگید بهره ببریم.هر سری یه عقلی داره دیگه