2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043598 بازدید | 88179 پست
حتما باید شکایت میکردین اشتباه کردین 

راستش چون شهرستان زندگی میکنیم و دوران منع تردد بود دیگه نشد.بچم هرچی سرش رشد کنه اونم جذب میشه.الان دیگه خیلی کم پیداست.متخصص اطفال هم گفت نگران کننده نیست.اما آخر سر گفت تو یه اذیتی شدی تو زایمان که اینطور شده.همون موقع گوشیش زنگ خورد و گفت تماس مهمی هست و بیشتر از اون نتونست حرف بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا  باید ازشون شکایت کرد👏👏👏

چندروز پیش هم دختر عموی خودم سزارین کرده بود می‌گفت پاهام حس داشت.هرچی به دکترش گفته حس دارم درد دارم گفته تحمل کن😐

به هرحال ببخشید حرفام مربوط به تاپیک نیست

اما چون این خانم نگران بود شاید سزارین براش مشکل ساز باشه اگر کم کاری از طرف دکتر باشه بدونه که شاکی بشه

راستش چون شهرستان زندگی میکنیم و دوران منع تردد بود دیگه نشد.بچم هرچی سرش رشد کنه اونم جذب میشه.الان ...

اون چیزی که پشت سر کوچولوتون بوده هماتوم بوده.در زایمان طبیعی مخصوصا زایمان سخت بسیار طبیعیه.هیچ مشکلی در پروسه زایمان نبوده.شاید به دلیل سخت بودن زایمان و کمک به خود شما و کمک به فرزندتون که اسفکسی نکشه(کمبود اکسیژن پیدا نکنه )مجبور شدن بچه رو با وسیله خارج کنن.اون هماتوم هم کم کم جذب میشه و هیچ مشکلی برای فرزندتون ایجاد نمیکنه.ببخشید حس کردم نیازه این توضیح بدم.موفق باشید

چندروز پیش هم دختر عموی خودم سزارین کرده بود می‌گفت پاهام حس داشت.هرچی به دکترش گفته حس دارم درد دار ...

نداشتن حس بعد از سزارین به دلیل روش بیهوشی است که انجام میشه.طبیعیه و حدود یک هفته طول میکشه و همه چیز به حالت طبیعی برمیگرده

چندروز پیش هم دختر عموی خودم سزارین کرده بود می‌گفت پاهام حس داشت.هرچی به دکترش گفته حس دارم درد دار ...

و اگر در زمان پروسه زایمان درد رو حس میکردن اونم به این دلیل بوده که داروی بیهوشی کمتری استفاده شده به دلیل کمک به خود مادر 😘😘😘

عزیزم ... متاسفم بابت اذیت شدنت    

❤❤

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
من خودم دارم به زور میخونمش  😀 تو پروسه ی مهاجرتم و باید مدرک بگیرم و ۲ تیر امتحان دارم مجبوو ...

سلام سوسن جون من از یوتوب ی استاد فوق العاده پیدا کردم اسمش ندا هست گرامر و خوب درس میده گفتم بهتون بگم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
من تو یه سایتی خلاصه ش را خوندم . فقط اونجا و نوشته بود که میگه وسایل اضافه را بندازید دور ...تو تمر ...

اينكه ميگن يه بار خونه رو تميز كنى براى هميشه منظور اين نيست كه اصلا خونه بهم نريزه

ببين چطورى بگم

تو كتاب جادوى نظم ، يه بار يه نظم اساسى به خونه ميدى كه اين چند مرحله داره اول اينكه بايد رفع انباشتگى كنى كه اينم تكنيك هاى خودشو داره كه با خوندن كتاب دقيق متوجه ميشى بعد رفع انباشتگى ميريم سراغ مرحله دوم تو اين مرحله حجم وسايلت كمتر شده و اونايى كه موندن و واقعا دوست دارى حالا با روش هاى مختلف كه يكى اش روش كن مارى هست اين وسايل و طبقه بندى ميكنى و ميچينى اينم تكنيك هاى خودشو داره بعد از اين دو مرحله ديگه واقعا خونه نظم ميگيره نه زياد بهم ريخته ميشه نه تميزكردنش وقت ميگيره اصلا تميزكارى و نظم دهى مث روتين ميشه برات

حالا بخونى قشنگ ميفهمى

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

سلام شبتون خوش، امیدوارم عاااااالی باشین ❤️🌹 

کارهای امروزم: تا ساعت ۲سرکار بودم و اومدم استراحت کردم و از ساعت ۵عصر مشغول کارهام شدم 

🌟 آب دادن به گلدونها 

🌟 مرتب کردن تخت 

🌟 ظرف شستن

🌟 مرتب کردن کلی خونه 

🌟 تمیز کردن گاز 

🌟خوردن قرص زینک 

🌟 درست کردن شام 

🌟 شرکت در کلاس آنلاین 

🌟 مراقبه قبل خواب 

🌟 صبح قبل اینکه برم سرکار رفتم یه سر مدرسه جدید پسرم برای ثبت نام سال تحصیلی دیگه 

❤️شب تک تک تکتون خوش.

شاد باشید.

نه بابا این حرفا هرچی طولانی تر بهتر😅⁦🖐️⁩ دقیقا همینه.نظم باید از کودکی تو ذهن بچه نهادینه بشه.من ...

نه نه من اصلا به اونا کاری  ندارم 

اصلا هم حتی یکبار تیکه به من ننداختم اما از اونجایی که من همیشه میخوام تو همه چی عالی باشم تو این ۶ سال که با خانواده شوهرم آشنا شدم به این نتیجه رسیدم که خیلی منظم هستن و من این اخلاق رو دارم که اصلا برام مهم نیست طرف کی هست سعی میکنم ازش چیز یاد بگیرم 

و واقعا هم به هم ریختگی خونه رو آرامش آدم تاثیر میزاره 

منم واقعا بلد نبودم نظم تو خونه رو و کمی یاد گرفتم اما چون اون طور تربیت شوم تغییر کمی سخته ولی دارم تلاش رو میکنم چون دوست دارم هر روزم از روز قبل بهتر باشم 

مرسی از نظرت:)

اره عزیزم  قربونت مهربون  همچنین

🌹❤️🌼😘😍

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام دوستان گلم و کدبانو ها . امروز دکتر بودم بهم گفت اگه دردت شروع نشه میری برای سزارین . من اصلا ...

سلام عزیزم 

دعامیکنم که ان شاءالله بهترینها براتون رقم بخوره و

ان شاءالله که به سلامتی نی نی رو بغل بگیرین و لذتش ببرین❤️

راستی بی زحمت سر زایمان مارو از دعای خیرت محروم نکن عزیزم 🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲