2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست

سلام برنامه ی امروزم 

پلیس +۱۲ برم✅ 

حموم برم‌✅

باشگاه برم‌✅

کتاب خونه برم‌✅

گرامر ۱ ساعت✅

لغت ۱ ساعت✅

لغت ۱ ساعت✅

دوش بگیرم✅

پسرم ببرم مدرسه و برم دنبالش✅✅

سطل زباله خالی شه✅

نهار پخته شه✅

نمازا خونده شه✅

داروها خورده شه✅

افطار درست کنم و سفرش رو بچینم و برچینم✅✅

گاز تمیز شه  ✅

جانبی  ⬅️  فرنی درست کردم   تخت و اتاقم مرتب کردم    

زیر ابروهام برداشتم     لباسا رو شستم و پهن کردم     

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سسوسن جان جدای از درامد زایی بنظرت میصرفه بریم سمت آلمانی یا همون انگلیسی بهتره چون دانشگاه و مدارس ...

صرفیدن که تو این کار علاقه خیلی مهمه 

به نظرم آلمانیو خودخوان هم میشه یاد گرفت و نیاز به دانشگاه نداره   ، حتی انگلیسیم نیاز نداره به دانشگاه  

خیلی با مدرک آیتلس یا گوته ی آلمانی دارن بیرون تدریس میکنن 

به نظرم تو کشوری که‌همه رفتن سمت انگلیسی یکی جهت مخالف بره ضرر نکرده 🙂 

ولی نیاز به وقت و ممارست و علاقه دارت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرده سبزی های جنگلی تونم😍ذخیره فریزرم رو شارژ کردم😍بالاخره نمکار هم خریدم🙈🙊😁

ما مث مازندران زیاد سبزی جنگلی استفاده نمیکنیم 

خودم فقط یه مدلش رو میشناسم همونم رفتم چیدم 

بقیش بلد نیستم 😁😁😁

صرفیدن که تو این کار علاقه خیلی مهمه  به نظرم آلمانیو خودخوان هم میشه یاد گرفت و نیاز به دانشگ ...

آآهان . چی بگم علاقه انچنانی ندارم .

منظورم این بود که اگه زبان انگلیسی بخونم برای ادامه تحصیل بیشتر  بدردم میخوره در حال حاضر توی دانشگاه هاو مدارس انگلیسی تدریس میشه . 

ممنون واسه راهنماییت😘😘😘

🖤🖤🖤🖤
ما مث مازندران زیاد سبزی جنگلی استفاده نمیکنیم  خودم فقط یه مدلش رو میشناسم همونم رفتم چیدم&nb ...

زولنگ یا چوچاق،خالواش یا کوتکوتو،بینه،سوسنبر،پلنگ مشت،خرش،برگ سیر😍شمالی نیستم ولی اینا کراش های منن🙈😁

ممنون . میشه یکم بیشتر توضیح بدید منظورتون دقیقا چیه متوجه نشدم 🤐

اتفاقی که برای شما میفته در روانشناسی اصطلاحش میشه هجوم افکار یا پرش افکار،خیلی ها هم دچارش هستن،یعنی ذهن یه وقتایی از کنترل خارج میشه و هرجا دلش میخاد میره درنتیجه تمرکز پایین میاد در نتیجه سرعتت در انجام کارها پایین میاد،پس برای کنترلش بایستی برای خودت تمریناتی بگذاری💖

پس فکر کنم شما اصلا نیازی به توصیه های من نداری ماشالا خودت خانمی میشه بگی چندوقت یه بار تمیز میکنی ...

بیبی اسفناج ها جون میدن برا سالاد،اگه نی نی تاب یا گهواره برقی یا صندلی یا روروک داره بذارش اون تو که خسته نشی💖

بیبی اسفناج ها جون میدن برا سالاد،اگه نی نی تاب یا گهواره برقی یا صندلی یا روروک داره بذارش اون تو ک ...

خام دوست نداریم

خیلی وقته از روروک گرفتمش دیگه یک و سال و نیمش هست جایی بند نمیشه

هرچی میام گازو روشن میکنم فوری میاد خاموش می‌کنه صدای دادم را در میاره.دیگه امشب به شوهرم گفتم من اعصاب ندارم چهارتا آجر بیار بزاریم زیر گاز که دستش نرسه😣

خام دوست نداریم خیلی وقته از روروک گرفتمش دیگه یک و سال و نیمش هست جایی بند نمیشه هرچی میام گازو ر ...

عزیزم😍من نی نی ندارم ولی کلا زبون بچه ها رو خوب بلدم،شاید سرگرمش کنی تاثیر داشته باشه و زیاد نیاد تو اشپزخونه😉

خام دوست نداریم خیلی وقته از روروک گرفتمش دیگه یک و سال و نیمش هست جایی بند نمیشه هرچی میام گازو ر ...

من دختردائی ام تا دو سال تو صندلی یا تاب ریلکسی مهارش میکردن🙃شاید به کارتون بیاد

اتفاقی که برای شما میفته در روانشناسی اصطلاحش میشه هجوم افکار یا پرش افکار،خیلی ها هم دچارش هستن،یعن ...

منم خیلی فکرای بیخود به سرم میزنه حتی وقتی دارم کار میکنم

یه بار سرچ کردم که یه مقاله معروف بود حتما همه دیدن می‌گفت ذهن تون شرطی شده و باید دوباره ذهن رو شرطی کنیم اما به چیزای دیگه ای فکر کنیم و ساعت بگیریم بگین امروز یک ساعت به این موضوع فکر نمیکنم....اما بنظرم به این آسونیا شدنی نیست

شما میگی چه تمرینی داره؟

منم خیلی فکرای بیخود به سرم میزنه حتی وقتی دارم کار میکنم یه بار سرچ کردم که یه مقاله معروف بود حتم ...

تمرین زیاد داره گلم،مطابق شرایط روحی تون بایستی تصمیم بگیرید،ممکنه یک تمرین برای دیگری جواب نده،یکی ذکر میگه،یکی با قران یکی با موسیقی و اهنگ و رادیو گوش میدی،یکی درس و کلیپ انگیزشی،یکی لغات زبان یا پادکست و...یکی تمرین زمانی براش جواب میده یکی دیگه ممکنه تمرین زمانی خسته اش کنه،تیپولوژی شخصیت ها متفاوته💖

من دختردائی ام تا دو سال تو صندلی یا تاب ریلکسی مهارش میکردن🙃شاید به کارتون بیاد

تاب هم خوبه .من اون اوایل به شوهرم گفتم براش بخریم گفت آخه نهایت یک سال استفاده میشه و بعدم به درد نمیخوره... دیگه منم پیگیر نشدم

صندلیش از این حفاظ دارها هست؟

والا من تو تختش که نرده دار هست میزارمش انقد جیغ و گریه راه میندازه بیا ببین.دیگه منم دلم نمیاد مبارکش بیرون.اصلا همین م شاید ماهی یه بار بزارمش داخل اون

تاب هم خوبه .من اون اوایل به شوهرم گفتم براش بخریم گفت آخه نهایت یک سال استفاده میشه و بعدم به درد ن ...

از این بلنداس که میز و کمربند و...هم داره،من اسمشو بلد نیستم اما چون داخل اشپزخونه رو میتونه کامل ببینه و کاملا مشارکت داده میشه تو فضا دیگه جیغ و گریه نمیکنه