2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست
یکی از خوبیهای بچه زیاد که بهت گفتم همینه دیگه 😂 انقد کار داری حال نداری سفره جمع کنی نه مثل شماها ...

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
خواهش عزیزم کاری نکردم این چند روز دارم میخونم .چیزایی که جالب باشه میگم بخونید

لطف میکنی مهربون 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چشم خودمون دور نیست میدونیم کجاهای خونه نیاز به رسیدگی مداوم داره دیگه میخوام امسال ماهی ی ...

ممنونم از نکته هایی که گفتی 

میدونی عزیزم من انگار  دوز حساسیتم رفته بالا و اون مهمون گرامی باعث و بانیشه خونه تمیزه ها بدون کثیفی پنهان !!طوری که امسال دم عید خونه تکونی نداشتم در طول سال کارامو انجام میدادم ولی رفتار اون یه جوریه که تمام اعتماد بنفسم گرفته میشه و دوباره شروع میکنم به تمیز تر کردن خونه (فکر کن طرف ۵ساعت تو خونت مهمونه فقط ۵-۶بار میره تو بالکن ،بالکنی که حکم انباری رو داره و چیزی واسه دیدن نداره حالا بقیه جاهارو خودت تصور کن )

اره   😂گزارش مینویسه ، اخلاقیاتش شبیه منه  من خودم در سالیان دور سلطانی بودم برا خو ...

وقتی حرف دیگران برات مهم نباشه ، این حس از بین میره ، واسه دل خودت زندگی کن ، نه دل دیگران ،  ...

درسته سوسن

خیلی بهتر شدما ولی بایدخیلی  رو خودم کارکنم تا به اونی که میگی برسم 

سلام به تک تک عزیزان😍😍 خیلی خوشحالم که بعد چند سال پیج نی نی سایتم رو باز کردم و دوباره کنارتون هس ...

سلام رفیق قشنگم خوش برگشتی 

خوبی ماه گل گلی ؟

بیا یه گزارش بده ببینم تو این مدت که نبودی چیکارا کردی

دلم حسابی برات تنگ شده بود  

ممنونم از نکته هایی که گفتی  میدونی عزیزم من انگار  دوز حساسیتم رفته بالا و اون مهمو ...

مهمونت کیه که نمیتونی رفت و امدتو باهاش کم کنی؟اگه نمیتونی کم کنی خیلی ریلکس حستو بهش بگو

سلاااااااام     گزارش امروز :   روتین همیشگی +پاکسازی یخچال و تمیز کردن سرامیک&nb ...

اصطلاحیه :

ای که پنجاه رفت و در خوابی

مگراین پنج روزه دریابی 

مهمونت کیه که نمیتونی رفت و امدتو باهاش کم کنی؟اگه نمیتونی کم کنی خیلی ریلکس حستو بهش بگو

خانواده همسر 

به خودم قول دادم دفعه بعدی حسمو بهش میگم 

سلام دوستان. امروز حدودا ۴ ساعت درس خوندم و ظرف شستم. کابینت ها رو دستمال کشیدم. الآنم باید برم یه عالمه لباس دارم که اتو بزنم و سحری آماده کنم. 

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
ممنونم از نکته هایی که گفتی  میدونی عزیزم من انگار  دوز حساسیتم رفته بالا و اون مهمو ...

چرا ،؟مگه چیزی بهت میگه؟ از خودش تعریف می‌کنه و غیر مستقیم میگه کارای تورو قبول نداره؟

بگو تا بگم چکار کن

پس فکر کنم شما اصلا نیازی به توصیه های من نداری ماشالا خودت خانمی

میشه بگی چندوقت یه بار تمیز میکنی که نیاز به خونه تکونی نداری؟کلا هرکاری میکنی بگو .من خیلی این چیزا رو دوست دارم بدونم

بچه ها من چون دیروز از کار زیادی دیگه کمردرد گرفته بودم ترجیح دادم امروز یکم استراحت کنم.البته بیشترش بخاطر اینه که گاهی مجبورم بچم رو بغل کنم و دیسک کمرم دیگه درد گرفته بود

از بس از شماها انرژی میگیرم گفتم فعلا خودمو خاموش کنم😐

ولی خب بازم امروز شوهرم از باغ اسفناج آورده بود حدود سه چهار کیلویی بود.چون خوب بهشون آب ندادیم بیشترش ریز ریز ریز اندازه دوتا بند انگشت.خلاصه پدرم در اومد وسطاش هم پسرم بیدار شد اومد آشغالاش رو پرت کرد اون دور و بر😁 خلاصه این جارو برقی بیچاره داره هرروز روشن میشه.خدا اینو از من نگیره

برای شام هم یه نرگسی باهاشون پختم چون حوصله غذای پردردسر نداشتم

الآنم باید برم با دست خوردشون کنم

هووووووفففف

سلام شبتون بخیر. 

امروز روز سختی بود،  مهدی کوچولو مریض بود و اصلا پیش پرستارش نمیموند، همش پیش خودم بود،  نمیدونم سرماخوردگی هست یا حساسیت،  چشماش همش قرمزه و پف داره،  نصف روز رو هم تقریبا خواب بود. امیدوارم فردا بهتر بشه. 

صبح نشستم پای سیستم،  دوره ای که خریده بودم رو داشتم کار میکردم،  یجاش گیر کردم و درست اجرا نمیشد،  ساعت 3 به پشتیبانیش پیام دادم،  الان ساعت 10 هست و هنوز جواب نداده،  خوشم نیومد از پشتیبانی ضعیفش،  حیف تمام دوره شو خریدم،  وگرنه بخاطر پشنیبانی ضعیفش دیگه ازش خرید نمیکردم. 

عملا روزم بعد از افطار جون گرفت،  همسرم با پسرا باری کرد و من اشپزخونه رو جم کردم،  ظرف شستم،  چند تا درز بود دوختم،  یکم لباس تا زدم،  اتویی هاش موند واسه بعدا. 

تصمیمم برای موهام جدی شد میخوام برم کوتاه کوتاهش کنم،  انشالله چهارشنبه صبح میرم شاید مهدی رو هم بردم موهاشو کوتاه کردم. 

باید اولین فرصت برم روتختی بخرم. 

برای سحری قراره همسرم کباب درست کنه،  فعلا که رفته با علی فروشگاه،  ببینم کی برمیگردن. 

خودم روزه نمیگیرم  فردا،  چون مهدی مریضه و فقط شیر میخوره،  اینطوری باز ضعیفتر هم میشه. 

مهدی خوابید تا بقیه برمیگردن یکم بشینم پای سیستم ببینم خودم میتونم مشکل کدهامو  حل کنم،