2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست
به به ببینید کی اومده . خوش اومدی صفا اوردی  دلتنگتون بودم .  خدا قوت .  ...

قربونت لطف داری 

من هستم ها، می خونمتون 

اما نمیدونم چرا گزارش نمیدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون نکات خوبی بود  منم امروز گفتم بیام تایم بگیرم آشپزخونه رو مرتب کنم با خودم گفتم بیست دقی ...

من یه مدت تایم کارهام رو می نوشتم یعنی هر کار رو که میخواستم شروع کنم ساعت شروع میزدم و تموم که می‌شد ساعت پایان، بعد بررسی میکردم زمانم چطوری صرف میشه 

روزای اول واقعا فاجعه بود مثلا 2 ساعت ظرف یا 7 ساعت کار خونه 

یکم باعث شد به خودم بیام سرعت بدم به کارهام و سعی کنم مثلا ظرف کمتر کثیف کنم 

بعد یه مدت دیدم خب دستم اومده چی به چیه و حس کردم نوشتنه بیهوده ست اما خب دوباره برگشتم به روال قبل 

نمیدونم این روش به کارتون میاد یا نه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ممنون نکات خوبی بود  منم امروز گفتم بیام تایم بگیرم آشپزخونه رو مرتب کنم با خودم گفتم بیست دقی ...

ببین من خودم سعی میکنم خیلی کم ظرف کثیف کنم

مخصوصا که اکثرا باید واسه پسرم خوراکی بزارم

گاهی وقتا تو یه کاسه براش مثلا کیک میزارم همون کاسه رو میزارم کنار که کثیف نشه دو سه بار دیگه استفاده میکنم.بعد میشورم.البته بازم گاهی ظرف بیخودی جمع میشه .اما مهم اینه که هوشیار باشیم و نزاریم زیاد بشن

مثلا الان که هوا گرم میشه به اهل خونه تذکر بده هربار که آب میخوان هی لیوان شسته برندارند.یه لیوان بردارن چندبار استفاده کنن

بعد اینکه نزاری ظرفا روی هم تلنبار بشن بعد یادت بیفته بشوری.وقتی تو آشپزخونه مثلا منتظری کوکوهات سرخ بشه اگه دیدی سینک پره بیکار نایست.همون لحظه بشور.

من خودم ظرف شستن و لباس شستن را جزو تمیز کاری خونه نمی‌دونم.درسته اینم کار خونه هست.اما تمیز کاری یعنی جارو ،گردگیری،شستن سرویس،حمام،مرتب کردن پذیرایی، کمد ها....

وقتی حرف دیگران برات مهم نباشه ، این حس از بین میره ، واسه دل خودت زندگی کن ، نه دل دیگران ،  ...

حالا که حرف قوم شوهر شد من یه خواهر شوهر دارم که خیلی تمیز تشریف دارن😏

اون اوایل زندگیم سرزده اومد خونم و فهمید من زیاد تمیز و مرتب نیستم یکی دوبار تیکه انداخت بهم

حتی همین پیارسال که حامله بودم اومد خونم کاری داشت خب خونه جارو نزده بود.ضمن اینکه من خیلی بد ویار بودم .بعد یه بار تیکه انداخت که فلانی بچه دار شده برای اینکه بچه ش آشغال نخوره هر روز جارو می‌کنه.حالا خوبه به بهونه بچه همیشه جارو کرده هست و زد زیر خنده ....کلا استاد حرفه ای تیکه پرونی هست.به دلم مونده یه روز واضح بهش بگم عزیزم این کارت خیلی چیپه😐⁦🖐️⁩بزار کنار این مدل حرف زدنو😂💪

اون اوایل ناراحت میشدم که چرا نمیتونم مثل اون تمیز باشم.تلاشم رو میکردم .اما به نتیجه نمی رسیدم چون ذاتا مادرم بهم یاد نداده بود.مامانم که دیگه باعرض معذرت خیلی شلخته هست.یعنی من بازم در برابر اون صدبرابر تمیزترم

خیلی سایت ها رو زیر و رو کردم.حتی یه بار اینجا رو هم پیدا کردم اما دنبالش رو نگرفتم .فکر میکردم تمیزی خونه یعنی روزی سه چهار ساعت بسابی و بشوری و کار سختیه .در نتیجه من از پیش برنمیام

حدود دوسال پیش دیدم از نظر خودم که زیادم حساس نبودم کار من درست تره.چون اون خانم تو سن ۲۵ سالگی عصب یکی از دستاش رو به نابودی هست .و هنوز هم مراعات نمیکنه.هروقت بری خونش داره از تمیزی برق میزنه .اما به چه قیمتی؟ خودشو می‌کشه تا همه بگن به به چه کدبانویی

شوهرش هم این کارا رو وظیفش میدونه و من به چشم خودم دیدم که خیلی میترسه شوهرش خونه رو حتی یه کوچولو نامرتب ببینه.

برعکس شوهر من وقتی سالی یه بار مثلا پشت بام رو جارو میزنم کلی ازم تشکر میکنه .کلا هرکاری کنم 

همیشه هم میگه حساس نباش .حالا شلوغ باشه مگه چی میشه.اونم دوست داره خونه تمیز باشه.اما بهم فشار نمیاره و الآنم چون می‌دونه بچه مون بهم میریزه میگه بی‌خیالی طی کن.

الان مدیریت خونه بهتر اومده دستم اما خب از شانسم که تازه یاد گرفتم گل پسرم زحمتام رو به باد میده

اما یه خاله دارم اونم خیلی تمیزه .چهل سالشه و اصلا دستش هیچ عیبی نکرده.میگه من خودمو زیاد خسته نمیکنم.

آشپزخونه رو روزی یه بار دستمال کشی میکنه

زیر سفره پارچه پهن می‌کنه.

هرچیزی رو بعد استفاده میزاره سرجاش

لوازم اضافی نگه نمیداره

ورودی خونه رو صبح به صبح چک می‌کنه اگه کثیف باشه جارو میزنه.میگه نمیخواد هربار بشوری

سلام برنامه ی انجام شده ی من  ظرفا رو بشورم ✅ نهار درست کنم ✅ گاز تمیز کنم‌❌ زبان بخونم &nb ...

مرده سبزی های جنگلی تونم😍ذخیره فریزرم رو شارژ کردم😍بالاخره نمکار هم خریدم🙈🙊😁

من یه مدت تایم کارهام رو می نوشتم یعنی هر کار رو که میخواستم شروع کنم ساعت شروع میزدم و تموم که می‌ش ...

خخوبه عزیزم . اگه شد حتما امتحانش میکنم . فعلا ساعت هال خرابه و گوشی هم بیشتر دست بچه هاست . ان شاءالله تا هفته دیگه ساعت میخرم و بیشتر روی تایم کارام تمرکز میکنم . خدا کنه برای منم جواب بده

🖤🖤🖤🖤
ببین من خودم سعی میکنم خیلی کم ظرف کثیف کنم مخصوصا که اکثرا باید واسه پسرم خوراکی بزارم گاهی وقتا ...

ممنون عزیزم اینم ایده خوبی بود . امیدوارم اهل خونه همکاری لازم رو داشته باشن  😅

موقع اشپزی اصلا بیکار نیستم و همش مشغولم حتی چند وقت پیش چندتا لغت زبان چسبوندم جلو گاز تا اگه وقت اضافه اوردم بخونمشون ولی کو وقت نشد که نشد 

🖤🖤🖤🖤
حالا که حرف قوم شوهر شد من یه خواهر شوهر دارم که خیلی تمیز تشریف دارن😏  اون اوایل زندگیم سرزد ...

تایید میگردد. 👌👌👌

شما خیلی شبیه منی حتی شوهرتونم شبیه شوهرمه 😂😂😂

خواهرشوهرتون هم فقط مال من تکه نمیندازه و فعلا هیچ بیماری نداره 😂 

🖤🖤🖤🖤

سلام   برنامم برا امروز ۱۴۰۱/۰۱/۲۰ شنبه

پلیس +۱۲ برم

حموم برم‌

باشگاه برم‌

کتاب خونه برم‌

گرامر ۱ ساعت

لغت ۱ ساعت

لغت ۱ ساعت

دوش بگیرم

پسرم ببرم مدرسه و برم دنبالش

سطل زباله خالی شه

نهار پخته شه

نمازا خونده شه

داروها خورده شه

افطار درست کنم و سفرش رو بچینم و برچینم

گاز تمیز شه  

شب میام میخونمتون 💕😚😚

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام سلام

من اومدم با گزارش چند روزه

بعد از اتمام مربضی بچه ها رفتن مهد و مدرسه و من از فرصت استفاده کردم رفتم دنبال کارهای عقب افتادم چند تا کار بانکی داشتم و گذرناممو تمدید کردم و یه کار دیگه هم که خیلی وقته دنبالشم وگذاشتم جزو برنامه های امسالم که  حتما باید انجام بدم  اینکه دخترامو ببرم کلاس زبان که الان بکیشونو ثبت نام کردم سر کلاسه  برای کوچیکتره هم تو این چند روزه گشتم واسه خرداد  تا تابستون کلاس خلاقیت و زبان پیدا کردم اردیبهشت مهدش تموم میشه سر گرم باشه عاشق مهده تو خونه باشه کلافه میشه 

یه کلاس تئاتر هم ثبت نامشون کردم البته یکی دو جلسه آزمایشی برن ببینم چجوریه دوست دارن یا نه  بیشتر. برای افزایش اعتماد به نفس و بیانشون دوست داشتم برن نه بازیگری😁   

کار خونه هم :

خونه مرتب شد و  جارو برقی  شد

شستن و جمع کردن لباس خشکها

شستن لباس دستی

حموم کردن بچه ها 

دخترم امتحان علوم داشت کل کتاب باهاش کار کردم

حیاطو جارو کردم

دو روز آخر هفته هم خونه نبودیم دیگه یادم نیست 

یه چیزی که باعث شد کارم خیلی کم بشه و باورم نمیشه موفق شدم انجامش بدم اینکه بچه ها اسباب بازی رو فقط تو اتاقشون بریزن تو اتاق‌های دیگه نیارن اول که جابه جا شدیم بهشون گفتم نباید بیارین همه جا بریزین اگه ریختین میره بالای کمد دیواری انگار چون مکانشون عوض شد با قانونشم کنار اومدن چون قبلا هرچی میگفتم هیچ فایده ای نداشت حتی داخل کابینت آشپز خونه تو در یخچال هرجا که فکر کنید اسباب بازی بود  

سلاااااااام   

گزارش امروز :

روتین همیشگی +پاکسازی یخچال و تمیز کردن سرامیک اشپزخونه+بعداز مدتها ماکارونی گذاشتم واسه امشب

ورزش#  ‍ ۳تا حرکت هر کدوم ۳۰تا

رسیدگی# شخصی : موها‌مو روغن زیتون زدم (به سفارش یه دوست چندتا حبه سیر انداختم تو بطری میگفت واسه مو خوبه )بعد از حمام ساقه های مو رو باروغن نارگیل پوشش دادم _ابروهامو کرچک زدم_پاهامو روغن نارگیل زدم جوراب پوشیدم+ماسک صورت 

مطالعه# یه کتاب ۱۶۰صفحه ای رو شروع و تموم کردم نکته ها رو یادداشت کردم و گذاشتمش واسه فروش (یسری از کتابا احتیاجی به دوبار خوندن و معرفی کردن ندارن )

چند روزه عادت کردم که دوشاخه های بلااستفاده رو از پریز میکشم _لامپ های اضافی هم خاموش میکنم _مصرف آب و برق و گاز خوب بوده ولی نت و دور ریز غذا رو زیاد نتونستم کنترل کنم(یکی از هدف های سال ۱۴۰۱)

از چند تا وسیله ی دیگه هم عکس گرفتم گذاشتم تو دیوار واسه فروش

نوشیدن ۱۰لیوان آب

و یه ضرب المثل مهمون من : 

ای کی در پنجاه رفتی و در خوابی  

مگر این پنج روز را دریابی ....

روز و روزگارتون خوش   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....