2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043591 بازدید | 88178 پست
آفررین با بچه کوچولو چقدر فعال بودی. کوکو سیب، همون کوکوسیب زمینیه؟

مرسی عزیزم

راستش بنظر خودم فعالیتم خیلی کمه.یعنی دیروز خوب بودم میانگین بگیری ۴ساعت کار کردم😐از شماها گاهی انگیزه میگیرم

آره همون سیب زمنی.یادم رفت بگم دیشب حلیم بادمجون گرفتیم و استارت غذاهای رمضونی زده شد😍

آخه تو شهر ما این‌جور چیزای مثل زولبیا بامیه ،آش شوله...فقط تو ماه خاصش میفروشن.اینه که برای ما یه جورایی نوبرانه به حساب میان😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاالله  چقدر خوب با جزییات میگی . احساس کردم منم اونجا بودم😅⁦🖐️⁩ خب منم دیروز صبح ماشی ...

کجایی هستی ؟ کدوم استان ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم 

لغت زبان ۱ ساعت ✅

یه سر برم برا مدارک مورد نیاز گذر نامه ببینم چیا می خواد ✅

جلسه اولیا مربیان ✅

ادامه نهار که از شب قبل اماده کرده بودم  ✅خودم دارم  ✅  بخوریم و جمع جور کنیم ✅

امروز برم خونه ی مامانم بهشون سر بزنم ✅

افطاری دارم   فقط سفرش بچینم و جمع کنم ✅

اتاق خوابم مرتب کنم ✅

پسرم اماده کنم بره فوتبال ✅

رب تو ظرفا جا کنم ✅

ظرفای نهار و افطار بشورم ✅✅

گاز تمیز کنم ✅

حموم برم ❌

سطل زباله خالی شه ✅

نمازا خونده شه ✅✅

داروها خورده شه ✅

عصر بیام کتاب خونه   ❌

لغت زبان ۱ ساعت ❌

فیلم زبان   نیم ساعت ❌

گرامر  ۱ ساعت ❌

جانبی ⬅️نشستم سریال احضار ۱۴ قسمت رو دور ۱و نیم دیدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ظهر بعد از شستن ظرفها اوپن و میز ناهار خوری را گردگیری کردم

حیاط و ورودی رو موفق شدم بشورم.البته پسرم بیدار بود مجبور شدم ببرمش تو حیاط کلی حرصم داداااا .ولی خودمو کنترل کردم دعواش نکنم .هورااااا ⁦☺️⁩

یخچال و گردگیری پذیرایی متاسفانه انجام نشد ولی بجاش مجبور شدم کف آشپزخونه را بشورم چون رو به حیاط هست و بچم جارو به دست با دمپایی هاش اومد تو.😒 دیدم دلم نمیشینه شستم.اما دیگه توبه کردم این آقا رو موقع حیاط شستن بیرون ببرم

فردا تقریبا کار خاصی ندارم انشالله بتونم یکم به خودم برسم و استارت کارای خیاطیم را بزنم

من همسرم با رخت خوابها مشکل داره میگه وقتی شب قراره دوباره پهن بشه چرا جمعشون میکنی🙃😐

منم یه مدت رختخواب مینداختیم توی اتاق خواب هم بود.اکثرا تا شب ولو بودن😅

چون اون زمان هم بچم بیشتر شیر میخورد و باید حتما می‌خوابیدم تا بخوره دیگه واقعا نمیصرفید

من اگه جایی بودم که هیچ فامیلی دورم نباشه حداقل تا دو سه سالگی بچم اهمیت نمی‌دادم به اینکه خونه همیشه تمیز باشه .چون وقتی تمیز میکنم و به دقیقه نکشیده اون خرابکاری می‌کنه حسابی هاپو میشم 🙊 حتی اگه هیچی نگم هم در درونم دارم حرص میخورم

اما میگم ممکنه یهو یکی در خونه رو بزنه .حالا خیلی وقتا داخل هم نمیان ولی به هرحال ورودی خونه رو که میبینن.دور و بریام آدمای با درکی هستن اما خودم خجالت میکشم

برنامه ی امروزم  لغت زبان ۱ ساعت ✅ یه سر برم برا مدارک مورد نیاز گذر نامه ببینم چیا می خواد ✅ ...

وقتی میبینم همیشه لغت زبان اول لیستت هست خیلی غبطه میخورم.حسود نیستماااااا.اما میگم چرا وقتی منم میتونم نمیرم دنبالش.

دوران دوم راهنمایی یه دبیر زبان داشتیم خیلی سختگیر بود و اون باعث شد منی که شاگرد تنبل بودم زبان را حسابی جدی بگیرم و یهو دیدم چقدر تو این درس گیرایی دارم.حیف که نتونستم ادامه بدم.الانم اینو بدون ادعا و اغراق میگم اگه از پایه شروع کنم گرامرش را بگیرم و با جدیت بخونم می‌دونم که میتونم حتی روش تسلط پیدا کنم💪

شما خودت چی باعث شد بری سمتش؟

وقتی میبینم همیشه لغت زبان اول لیستت هست خیلی غبطه میخورم.حسود نیستماااااا.اما میگم چرا وقتی منم میت ...

من خودم دارم به زور میخونمش  😀

تو پروسه ی مهاجرتم و باید مدرک بگیرم و ۲ تیر امتحان دارم مجبووووورم 😁😁😁😁 آلمانی میخونم من و سخخخخختهههه

من خودم دارم به زور میخونمش  😀 تو پروسه ی مهاجرتم و باید مدرک بگیرم و ۲ تیر امتحان دارم مجبوو ...

ایول . پس اهداف شما اساسی هست

من صرفا برای اینکه دوست دارم هم سرگرمی باشه هم حداقل در آینده به بچم نشون بدم که مادرش هم یه چیزایی بلده😂

و اینکه حفظ کردن لغات خیلی برای تقویت حافظه مفیده که خدایی نکرده بعدها آلزایمر نگیریم.حالا چه انگلیسی،عربی،آلمانی....

من حتی زبان عربی و ترکی رو هم دوست دارم یاد بگیرم 

من همسرم با رخت خوابها مشکل داره میگه وقتی شب قراره دوباره پهن بشه چرا جمعشون میکنی🙃😐

والا خب چه کاریه

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام دخترا روزتون بخیر. 

امروز از صبح کلی کار انجام دادم، پسرا برای صبحانه دونات خوردن، منم دیگه سفره پهن نکردم. 

حال رو. مرتب کردم و نپتون کشیدم،  ظرف شستم،  اشپزخونه رو تمیز کردم دستمال کشیدم،  کفشایی که برده بودیم مسافرت رو سر و سامون دادم.  برای نهار ماکارونی گذاشت،  برای سحری مرغ،  برنجش رو بعد افطار درست میکنم. 

نهار صرف شد،  با دوتا از خواهرام تلفنی صحبت کردم.  یه کوه لباس شسته داشتیم،  دیدم تقریبا کشوها خالی هستن،  تصمیم گرفتم لباس زمستونی ها رو جم کنم و تابستونی ها رو بیارم،  برای خودم انجام شد،  برای همسرم انجام شد،  رگال رو هم تا حدودی خلوت کردم،  شلوار بیرونی ها جاشون کلا عوض شد،  و اتاق پسرا با همه ی لباساش موند برای بعد،  با علی یکم کاردستی درست کردیم،  

اتاق خودمون رو. مرتب کردم،  باید برای خودمون یه روتختی جدید بگیرم. 

برای افطار ار دیشب کشک بادمجون داریم. 

در ادامه:  

با پسر کوچولا یه ساعتی بخوابیم، 

ناخنهای مهدی رو وقتی خوابه کوتاه کنم( خوابش سبکه و این کار جزو سختترین پروسه هاست). 

اتاق علی رو. مرتب کنم و لباسا تفکیک بشن

یکم خورد ریز خیاطی دارم اگه بشه انجامش بدم

سفره افطار اماده کنم

به مامانم زنگ بزنم

لباسهای پسرا برای جلسه قران اماده بشه

برای همسرم لیست خرید بفرستم شامل هویج و سبزی خوردن،... 

یکم لباس دستی تو حمومه شسته بشه، خودمم یه دوش بگیرم

بعد افطار برای سحری پلو درست کنم. 

و فردا جمعه هست.  امیدوارم همسرم خونه باشه تا بتونیم بریم یکم کارای عقب مونده رو انجام بدیم. 

سلام سحر بیدار شدم برای همسرم سحری گذاشتم خودم فعلا نمیتونم روزه بگیرم تا چند روز آینده . دوباره خوابیدم تا ۹ . بعد صبحانه ۴ ساعت درس خوندم. این وسط همسرم رفت خرید و وقتی برگشت خریدا رو جادادم و میوه شستم . ظرف شستم . کابینت ها رو دستمال کشیدم. بعد از ظهر هم می‌خوام دو ساعت دیگه درس بخونم و برای همسر افطاری بذارم و سحری فردا رو درست کنم. اینم اولین گزارش من . 

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.

همگی خسته نباشید

من امروز صبح بازم دیر بیدار شدم😣 خیلی دوست دارم صبحا زودتر بیدار بشم.اما همش شبا نت گردی میکنم و ....

امروز تا بیدار شدم ناهار تاس کباب درست کردم

این بین به بچم رسیدم،برای عید یه روسری دوخته بودم که یه مشکلی داشت فقط وقت کردم که بشکافمش تا بعد درستش کنم

بعد ناهار ظرفا رو شستم اومدم نی نی سایت

راستی همیشه یادم می‌ره بگم گاهی که بیکار میشم کتاب بانو آرتمیس را میخونم و سعی میکنم کمابیش به توصیه هاش عمل کنم

بچم که خوابید پاشدم یخچال را تمیز کردم با شوهرم چای خوردیم و اون رفت سرکار.بعدش دستشویی را شستم رفتم حموم و بازم لباس شستم😣 لباسای بچم تمومی ندارن که

خلاصه اومدم بیرون پسرم بیدار شده بود.باهم یکم خوراکی خوردیم

و بالاخره کمد رختخواب هم مرتب شد .پروژه ی سه روز پیشم به اتمام رسید😅

برای شام هم پیتزا درستیدم.اما چشمتون روز بد نبینه.آشپزخونه به یه روزی افتاده دیدنی.چون یه سری مواد غذایی را مجبورم داخل فر بزارم گذاشتم روی میز تا از فر استفاده کنم.به اضافه ی مواد پیتزا که داشتم آماده میکردم.شوهرم هم یکم خرید کرده بود شلوغ تر شده بود.دیگه خورد خورد سر و سامان دهی کردم.خریدها رو قبل شام خوردن جمع کردم.یه کوه ظرف جمع شده بود شستم.فقط فر را منتظرم کامل سرد بشه بعد وسیله هارو بزارم داخلش

دیگه کلی کارای خرده ریز هم انجام دادم که گفتنش حوصله سربره

فردا حتما دعای شرف الشمس را بنویسید با جدولش .یادتون نره هااااااااا.خیلی برای حاجات مهم جواب میده