2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
نه نگو مسئله ای نیست بگو وای داشتیم میومدیم یکدفعه کاری برامون پیش اومد اگر یک مدتی تحمل کنی یکی دو بار هم بگو چون کار داریم نمیتونیم زود بیایم شما رو ناراحت نمیکنیم بعدا مزاحم میشیم دیگه دست برمیدارن نباید کوتاه بیای چون هر چی بیشتر کار کنی ارزشت و بیشتر پایین میارن مطمئن باش بعد 10 سال دیگه میگی چه اشتباهی کردم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قضیه ش مفصله جاری داداشارو ک باهم بد کرده هیچ شوشومم پیش خانوادش بدکرده منم میخواد خراب کنه ک دیگه محلش نمیدم جز سلام علیک یا اگه ؟بپرسه.نمیخوام اصلا فکر کنه حتی میبینمش
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--
دقیقا عین من و جاریم میفهمم عروس کوچولو جان من باید برم سحری آماده کنم عزیزم فردا وقت داشتی بیا با هم صحبت میکنیم من ساعت یک تا دو هستم و عصر ها ولی باید توی رفتارت تجدید نظر کنی خشحال میشم بازم ببینمت فعلا بای
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
چه سخت اما میتونی درست میشه ظرافتهای زنونه رو حتما بخون
سلام. من به تازگی خونه دار شدم و خیلی خیلی بی تجربه ام. برنامه هایی که گذاشته بودید دیدم به نظرم خیلی سخته :(
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند. شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید. بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید. کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .
سلام دوستای گلم چند روز بود نبودم...اومدم برنامه ی کاری امروزم... جارو کشیدن کل خونه دستمال کشیدن سرامیک زمین تمیز کردن بالکن تمیز کردن اتاق کار تمیز کردن اتاق خوابمون اگه وقت شد اتو کردن لباسا پختن افطاری خرید پارچه..
سلام راناجون خوبی نی نی موچولوچطوره ؟ من امروزازصبح یه کم کارای خونه راانجام دادم بعدپرنیارابردم کلاس الان رسیدم خونه پرنیاراحموم کردم غذاشم دادم حالاخوابیده کارتون میبینه منم اومدم پای نت امروزیه خبربدبهم رسیده خواهرای همسری براعیدفطرمیخوان بیان خونمون میدونم خیلی مونده تااون روزولی من خیلی کاردارم بایدخونه راخیلی تمیزکنم اخه خیلی حرف مفت زنن
بیان سه چهارروزتعطیله دیگه میمونن منم بیچارم البته سالی دوسه باربیشترنمیان وانتظارپذیرایی خوب دارن اگه راهکاری دارین بگین غذاچی بپزم این چندروزدسرواین چیزاهم بگین چه کارایی رااازقبل انجام بدم چه موادغذایی آماده کنم آخه وقتی میان اصلاکارنمیکنن فقط ظرف میشورن منم که کلاتوکارخونه وغذاساختن کندم بیچاره میشم وقتی میان یعنی ماتم میگیرم هان
امروز یه اتفاقی افتاد داشتیم با دختر کوچیکم میرفتیم کلاس که به زور دست منو کشید که این راه کلاسم نیست بیا از اون ور بریم.این در صورتیه که ما همیشه از این راه میریم کلاس.خلاصه به زور رفتیم اونور خیابون.یه کمی جلوتر دیدم شیشه ی طبقه دوم بانک شکست ریخت پایین.یعنی اگه ما از همون راه همیشگی میرفتیم درست روی سر ما میوفتاد.خدا واقعا رحم کرد.