2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043448 بازدید | 88177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من نمیرسم وای از صبح خونه نبودم کلاس والیبال و بازار روز . بعد از ظهرم کلاس زبان و موسیقی دختری . به زحمت افطار درست کنم الانم حسابی خستم . فقط نمی دونم چرا من برای مرتب کردن اتاق خواب وقت کم میارم . زلزله 7 ریشتری تو اتاق خابمون اومده .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلااااااااااااااااام به همه با عرض معذرت این دو روز مامانم افطاری داد و حسابی سرمن شلوغ بود پنج شنبه خواهر همسری و دیروز خالم و دخترهاش. منم نتونستم به هیچ کاری برسم فقط در حدی که میتونستم کمک میکردم. امروز کار بانکی خواهرم و تلفنی پیگیری کردم از دکترم وقت گرفتم ببینیم نی نی در چه حالیه خخخخخ دارم لیست غذا رو کامل میکنم کارهایی که باید انجام بدم به مدارکم سر و سامانی بدم دوش بگیرم لیست و تایپ کنم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
خخخخخخخخخخ زهرا جون خوبی؟ انشاالله روز خوبی در پیشمون باشه عزیزم زلزله اومده چیا رو تو اطاقت ریخته بهم؟می خوای توضیح بدی؟شاید بتونیم کمکت کنیم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الی آنی جون خوشحال شدم تونستی لم دخترت و پیدا کنی هر چند کوچک بتونه یه گوشه کارو بگیره ستاره جون عزیزم استراحت هات داره زیاد میشه هااااااااااااااااااااااا بهاره جون خوش آمدی مادر پسر شجاع رنگ پرده خونت و مشخص کردی؟یا چه مدلی دوست داری؟زودتر بخر و برامون عکس بزار و اجازه بده ما هم فیض ببریم ستاره شانس جان چند تا از کارهایی که گفتی و انجام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟بیب بگو که منتظریم ولی خدایی ماه رمضونی خیلی سخته کار خونه و گرسنگی و تشنگی و همه چی با هم
دوستان بیاین پیشنهاد بدیم برای ماه رمضون که یه برنامه داشته باشیم که هم فشار کمتری بهمون بیاد و اینکه شب ها که هوا خنک تره و گرسنگی و ... نداریم بهتره به کدام کارها برسیم و روزها به چه کاری
به به سلااااااام رانا جون خودم خوبی عزیزم ؟ نی نی گلت خوبه ؟ واقعا 6 هفته مونده مونده به بدنیا اومدنش؟ ایشالله که به سلامتی و خوش قدمی متولد بشه منم خیلی کسلم و بی حوصله و ناتوان برای کار خونه (البته شاید به خاطر گرمای هوا باشه)، از خودم و این حالتم بدم میاد میخوام یه تغییری تو خودمو زندگیم بدم از مطالب و انرژیتون استفاده می کنم
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
سلاااااااااااااااام دوست خوبممممممممم عزیزززززززززززززززم واااااای الیسابات جون باورم نشد پستت و دیدم خانوم کجایی؟ واااقعا میبینی چه زود گذشت خودم هم باورم نمیشه خدا انشاالله به همه نی نی بده سخته اما خوب داره دیگه تموم میشه. منم یه مدت خیلیییییییی کسل شدم و همه کارهام روی هم مونده بود تصمیم گرفتم این تاپیک و بزنم تا انرژی بگیرم و همراه داشته باشم به کارهام برسم خوشحال میشم بیای بهمون سر بزنی
سلام مینا جوون خوش آمدی عززززیزم مینا جون اول کارهای عقب افتاده ای که داری و لیست کن و بعد اینجا بنویس
منم دوش گرفتم یک کار مهم داشتم انجام دادم بقیه مونده
سلام دوستان گلم........ رانا جان خوبی؟ نی نی خوبه ؟ اسم انتخاب کردی؟ من هنوز فرش نخریدم......برای اتاق دخترم خودم پرده دوختم......اگر شد عکس میذارم.......... امروز کلی مرتب کاری انجام دادم تو خونه......قبلا مرتب کاری ها رو میذاشتم برای 5 شنبه ..جمعه.......نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ اما الان در طول هفته کارهام رو انجام میدم و 5 شنبه .جمعه ها که همسری خونست مثل خانوما رفتار میکنم و کلفت بازی درنمیارم
مثلا هیچ وقت سرویس بهداشتی رو وقتی همسری خونست تمیز نمیکنم کارهای فردای من: 1.زنگ زدن به دکتر و گرفتن وقت..... 2.یه بچه خرید.......( خریدها رو همیشه همسری انجام میده) به نظرتون خوبه که خریدها رو همسرم انجام میده؟؟؟؟؟؟؟بعضی وقتها سرخود اضافی خرید میکنه؟...یه عالمه هویج یا کدو رو چه کنم......یا کاهو و میوه ای که زود خراب میشه......منم به روش نمیارم همیشه هم همه چی رو خیلی گرون میگیره .....که یه جورایی ولخرجی هستش.......... 3. درست کردن حبوبات برای فریزر 4.درست کردن افطار و سحری 5. اتو کردن لباسها(ااااه)