2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043179 بازدید | 88175 پست
خونه کوچیک خوبیش اینه زود هم تمیز میشه ولی کمد داشتی باشی خیلی کمکه تخت هم جک دار باشه مثل من خیلی و ...

آره منم همیشه همینو میگفتم ، ولی الان نزدیک هشت سال اگه اشتباه نکنم اینجاییم ،اوایل خوب بود برام ولی الان دیگه دارم کلافه میشم چون وسیله هام زیاد شدن ، دوس دارم جابجا شم از طرفی برنامه های دیگه ای دارم که اگه جابجا شم به اونا نمی‌رسم از لحاظ مالی، میگم یه سال دیگه سختی بدم به خودم تا ببینم خدا چی میخواد 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام من تو ۷۵ متری زندگی کردم چارش فقط کلی کمد و کشوعه بده برات از این دراورای ۵ کشوعه بسازن و یه ...

ممنون گلم ، آفرین دقیقا کشو خیلی خوبه، من یه چند ماه خونه نبودم مجبور بودم خونه مامانم باشم ، با کلی وسیله پاشدیم رفتیم اونجا، یه سری لباس و ظرف و اسباب بازی هم اونجا که بودم خریدم و با ظرفیت بیشتر بعد چندماه برگشتم خونه! حالا من موندم و این همه وسیله که نمی‌دونم کجا جا بدم ، الان نزدیک دو هفته هست دارم جابجا میکنم ، چیزایی که نمی‌خوام یا خیلی کم مصرف میشن رو دارم دل میکنم میندازم دور، یه کشو ۵ طبقه پلاسکو گرفتم واسه تو آشپزخونه که ریز می‌زه ها رو توش جا بدم ولی اونجام جا نبود متاسفانه مجبور شدم کوچیکشو بگیرم، هر چند همون هم کلی کمک کننده بود، چقدم گرونن!! بعد اون فهمیدم کشو چقد تاثیر داره تو نظم خونه ، متاسفانه اینجا که ما هستیم خیلی امکاناتش کمه ، در واقع باید جابجا می‌شدیم ولی هدف های دیگه ای دارم که بخاطرش باز باید تحمل کنم ، نمی‌دونم شایدم به کله ام زد یهو پاشدم از اینجا ، بزرگترین حسن اینجا امنیتشه که اگه یه سال هم نباشم ،در و پنجره هامم قفل نباشن باز خیالم راحته، چون همه همو میشناسن

بالکن نداریم 🙁

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  امروزم 

نهار درست کردم  و متعلقاتش 

شام درست کردم 

پریود شدم‌

رفتم بازار هفتگی یه لگ و یه شلوارک برا پسرم خریدم 

اتاق خوابم رو مرتب کردم و برقی کشیدم 

آشپزخونه رو برقی کشیدم و دستمال کردم‌

ظرفا رو شستم   کمی رو‌هم ریختم ماشین 

لباس شستم و پهن کردم

کیک پختم 

گاز  و کنار گاز رو تمیز کردم و سیف کشیدم 

ابچکون رو خلوت کردم 

مایه ماست زدم 

کمی شیر جوشونده شده رو گذاشتم یخچال تمیز شه 

یه قفسه ی یخچال رو دستمال کشیدم 

حموم رفتم 

شام پسرم رو درست کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام عزیزان طاعاتتون قبول 

متاسفانه این چندروز خیلی نت گردی الکی داشتم و وقتمو به بطالت گدروندم حالت افسردگی و بیحالی دارم 

امروز میخوام به هر جون کندنی هست یکم دور و بر خونه راه برم و کارارو انجام بدم حتی اگه لاک پشتی پیش برم 

به امید خدا شب میام گزارش میدم 

ازتون خواهش میکنم توی این شبها و روزها هرجا دلتون شکست برای منم دعا کنید خیلی محتاج دعام 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چقدر دلگیره امروز،،،هوا،،،زمین،،،دلها،،،همه داغدار...

چه غم سنگینی،،،چه بغض سنگین تری...

😭😭😭😭😭

یا بقیةا... آقاجان تسلیت...

آجرک ا‌... فی مصیبت جدک الحسین(ع)

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام بچه‌ها خوبید‌؟

خب من این چن روز کلا مهمان داشتم و دارم

همچنان امورات روز مرگی انجام میشه فقط کم و زیاد میشن

تعداد شمار صلواتم رو بالاتر بردم تو این روزا

و طی روزهای آینده هم ساعت دوخت و دوز رو باید حسابی،بالا ببرم چون با سرعت برق و باد باید چن دست لباس بدوزم

ایشالا برای مسافرت

طی این چن روز هم تاپیک مدیریت مخارج برای استارتر رویای زندگی سر زدم دیگه اینجا نبودم چون اونجا پست گذاشتم حسابی زمان بره برام 

تو رو خدا برام دعا کنید من ی کم فرز بشم و سرعت عملم بالا بره😁😁😁

صبح ی سر اومدم تاپیک یعنی یک ساعت برای massii جون تایپ کردم لحظه ارسال همش پرید هز رو نرفتم دوباره تایپک کردم و بازم پرید و در آخر من این شکلی شدم😭😭😭 و رفتم

خدایش چرا من مثل لاک پشتم

یعنی اگه این زمان بندی و برنامه ریزی رو نداشته باشم دیگه هیچی

ممنون گلم ، آفرین دقیقا کشو خیلی خوبه، من یه چند ماه خونه نبودم مجبور بودم خونه مامانم باشم ، با کلی ...

سلام عزیزم

من کامل درکتون میکنم و میتونم کامل تصور کنم الان در چ وضعی هستی 

چون خودم خونه ۵۰ متری زندگی کردم

اصلا ب خودت سخت نگیر چون باعث میشه بیستر حساس بشی و آستانه تحملت پایین بیاد

سعی کن تا حد امکان با جا ب جا کردن مبلمان و  دکور فضا رو باز تر کنی

خوب ب خونه نگاه کن قسمت های پنهان یا پرتی رو پیدا کن هرچند و ایده ایجاد فضا رو برای این مکانها ب کار ببر هرچن کوچک ول کمک کننده هست

من ی فضا ابتدا آشپزخانه و انتها حال دقیق جفت کابینتهای آشپزخانه میشد ی کمد ۳ تیکه سیال سفید رنگ زدم ک روی همدیگه قرار میگرفتن تیکه پایین ۴ تا کشو بزرگ ، تیکه وسط ی قسمتش آویز لباس ، ی قسمتش طبقه دار  و تیکه بالاش باکس بزرگ...خیلی خیلی برام کمک کننده بود حالا چرا رنگ  سفید و سیار سفارش دادم چون کمد بزرگ‌بود رنگ سفید فضای خونه رو کوچیکتر نشون نمیداد و میخواستم اگه خونه جدید رفتم با خودم ببرمش جالبه برای خونه جدید کامل ب دکور میخورد چون کمدها دقیق همون رنگ هستن ک مدتی تا دکور اتاق دخترم رو تو خونه جدید آماده کنم تیکه وسط و باکسش رو اتاق دخترم گذاشتم دلاور رو خیاطخونه

دوباره پشت در ورودی رو ی کمد هم رنگ مبلمان سفارش دادم ک پایینش دو طبقه درب دار برای جا کفشی و بالاش ۳ طبقه بعنوان کتابخونه خیلی خوب بود و ب نظم خونه کمک کرده بود جالبیش این جاست ک همین کمد هم دوباره برای خونه جدید استفاده شد ی قسمتی از اتاق پسرم انگار سفارشی برای اون قسمت ساخته شده بود بعد از دکورا کامل با اتاق ست شد

و اینکه داخل ی کمد دیواری داخل اتاق داشتم ک تا حد امکان رختخواب ها رو جمع و جور و مرتب داخلش چیده بودم ک حجمشون پایین بیاد بالای رختخوابها خالی بود ی میله وصل کردم و بعنوان آویز لباس چون کمد رختخوابها بود طولش زیاد بود ی عالمه لباس آویز میکردم اونجا

ی کابینت فلزی گذاشته بود داخل تراس

داخل حال ی پنچره کوچیک ب سمت پاسیون داشت ک ی پرده زبرا داشت خراب شد پارچه پرده ای سفید خریدم و اون دیوار رو سرتا سر پرده زدم دقیق مثل سالنی ک پرده خوره در واقعه پشت پرده بیشتر دیوار بود تا پنجره ولی فوق العاده شد هم خونه روشنتر و بزرگتر نشون داده میشه هم جلوعه فوق العاده‌ای ب خونه داده بود پشتش هم وسایل اضافه میزاشتم مثل خلقه ورزشی😁😁

و در حد امکان سعی میکردم لباس یا هرچیزی رو منظم بزارم ک جا کمتر اشغال کنه

زیر کابینتها اگه پایه هاش بلند باشه میتونی بدی برات زیرشون رو کشو بزنه برات چن مزیت داره نیاز ب دستمال کشی نداره،آشغال زیر کابینتها جمع نمیشه و چندتا کشو بزرگ بهت تحویل میده

سلام عزیزممن کامل درکتون میکنم و میتونم کامل تصور کنم الان در چ وضعی هستی چون خودم خونه ۵۰ متری زندگ ...

بچه ها این پست با پست قبلیم دقیق ۴۲ دقیقه اختلاف زمانی داره

واقعا شانسم اوردم ک تایپست  نشدم باور کنید گشنه میموندم ب هیچ درامدی نمیرسیدم🤣🤣😮‍💨

2810