2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043372 بازدید | 88176 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم دیشب سه نصف شب بیدار شد بازی کرد تا ساعت ۵

بعد خوابید هرازگاهی اینجوری برامون شگفتانه داره😂

در نتیجه من دیگه خوابم نبرد صبحانه خوردم ارایش کردم ساک اماده کردم منتظرم همسرم بیاد دنبال مون برای کاری بریم شهر مجاور

شادی صدام کنید
دخترم دیشب سه نصف شب بیدار شد بازی کرد تا ساعت ۵ بعد خوابید هرازگاهی اینجوری برامون شگفتانه داره😂 ...

ای جاااانم.نازی.خدا حفظش کنه براتون.😘

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
یه سؤال هم بپرسم و بخوابم. دوستان عزیزم کسی هست که توی دوره های خانم شیدا صدیق کانال آرامش ماندگار، ...

من یه دوره رایگانشو گوش دادم به نظرم خوب بود هدفگزاری و نظم بود تگه اشتباه نکنم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نکته بعدی اینه چه هدفی ارزش هدف بودن داره. من اومدم از آخر به اول نگاه کردم روز آخر عمرم اگه وا ...

مثل همیشه عالی

خیلی استفاده کردم  

سلام به شما و همه دوستان خوب

خیلی دلم براتون تنگ میشه هر کار میکنم نمی رسم بیام،

ولی تک تک لحظه هام به یادتون هستم ، هر کاری انجام میدم توی ذهنم براتون گزارش میدم   

یه انگیزشی هم بفرمایم    

هر چقدر می تونید برای خواسته ها و اهدافتون تلاش کنین لذت رسیدن اونقدر شیرین و جذابه که همه سختی ها رو میشوره می بره 

هدفمند و شاد باشید  

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

رو بالشتی هارو کشیدم 

سرویس رو شستم 

توالت فرنگی سفید کننده زدم 

شاید از شهرستان مهمون بیاد 

سریع لباس کثیف رو ریختم لباسشویی 

کل خونه گردگیری و جارو شد 

منتظریم ببینیم میان یا نه

من یه دوره رایگانشو گوش دادم به نظرم خوب بود هدفگزاری و نظم بود تگه اشتباه نکنم

سلام عزیزم.

بله،خیلی زیادن پادکستها،من هم بعضی ها رو گوش دادم.

اما منظورم دوره های ثبت نامی شون بود.

متشکرم از پاسختون.💐

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام عزیزم. بله،خیلی زیادن پادکستها،من هم بعضی ها رو گوش دادم. اما منظورم دوره های ثبت نامی شون بو ...

زنده باشید عزیزم راستش نه ولی به نظرم خوب میان

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇