2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043593 بازدید | 88178 پست
سلام عزیزم  من راستش هنوز خونه تکونی رو شروع نکردم  چون می‌خواستیم از اینجا بلند بشیم ول ...

سلام سوگل جان❤

من با گزارش خونه تکونی موافقم. حتما میام میگم

بنظرم برج بهمن و اسفند واااقعا قشنگه و واسه من نوستالژی هایی رو زنده میکنه که باهاشون زندگی میکنم😊

من خونه تکونی اصلی رو اول پاییز انجام میدم واسه عید دیگه خونه خیلی کاری نداره ولی چون خونه تکونی دوست دارم، انجامش میدم هرچند سبک...😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
فدات قشنگم 🥰 عالی بود خداخیرت بده مخصوصا بچهام خیلی دوست داشتن  پسرم میگه از این بعد به ج ...

خدا روشکر عزیزم ♥️نوش جونتون♥️♥️♥️ 

از طرف من بچه ها رو ببوسشون، ان شاء الله همیشه شاد و سلامت باشید در کنار هم 😘😘😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سوگل جان❤ من با گزارش خونه تکونی موافقم. حتما میام میگم بنظرم برج بهمن و اسفند واااقعا قشنگه ...

سلام عزیزدلم ♥️♥️😘😘

ماشالله به شما که اینقدر زرنگ و کد بانو هستید♥️

حتما بیا فریندخت عزیز گزارش بده ما هم انرژی بگیریم ☺️☺️☺️

منم عاشق بهمن و اسفندم، از عید خیلی بیشتر دوست دارم 

ان شاء الله که همیشه خوش باشی عزیزم ♥️😘

سلام دوستان عزیزم حالتون چطوره😍؟

نمیدونم آخرین گزارشی که دادم کی بوده فکر کنم یکی دو ماه قبل.

خیلی نامنظم بودم از لحاظ فکری و روحی.

کارهای خونه‌ رو انجام میدادم اما نه با حوصله.

غذا پختنم با تنبلی بود و اصلا به خودم اهمیت نمیدادم.

کمالگرایبم متأسفانه شروع شده بود دوباره و به خودم گفتم باهاش نجنگم چون خسته شدم.

و بدتر اینکه کسی درکم نمیکنه.به هر کس میگم میگه اینا ادا و اصول و تلقینه.

خلاصه سرتون رو درد نیارم دوباره افکار و برنامه هام رو نوشتم و انشاالله میخوام تا قبل از ماه مبارک رمضان که فاصله ی کمی با سال نو داره هم خونم رو اساسی تمیز کنم و هم به خودم برسم.

فکر کنم دوستان جدید این مدت اضافه شده باشن.

شاید هم دوستان قدیمی منو یادشون رفته.

راستی کارهایی که برای خونه تکونی انجام میدم حتما میام میگم.

به به خدیجه جانم ♥️ چه خوب شد که اومدی  ان شاء الله دفعه بعد حتما موفق میشی 😘لطفا بیا مرتب ...

ممنونم و خوشحالم غز دوستانی خوبی مثل شما😘😘چشم سعی میکنم غیبتام کمتر بشه☺️آخه الانم که چند روز بین دو ترم تعطیلی دارم داشتم به کارای عقب افتاده و تمیز کاری میرسیدم که کلاسا شروع شد خیالم راحت باشه،برا همین بازم نشد بیام،ببخشید🌹🌹

سلام گلم  رانندگی بلدم پسرمو بردنی مهد میرونم میبرم ی دور هم میزنم  برا یادگیری زبان هم ...

الهی به حق محمد و آل محمد هرچه زودتر همه چیز اونطوری بشه که میخواین🤲🤲🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

به نام او که نامش آرامش بخش دلهاست  برنامه دوشنبه 1402/10/25 1.نماز صبح 2. نماز قضای من 3. ...

سلام

اینجا که نوشتین نماز قضای دایی ،شما رو یادم اومد😃 اتفاقا چند وقت پیش یادتون افتادم ولی اسمتون یادم نبود☺️

خوشحالم از اینکه یه هدف خوب برا خودتون پیدا کردین ،موفق باشین ان شاءالله🤲🤲😘

سلام خانما های گل 

دیشب اومدم ی مقداری نوشتم ولی یادم رفته بود ارسال کنم بعدا دیدم پاک شده امان از فراموشی 

این دوروز مهمون داشتم خیلی سرم شلوغ بود نمیتونستم بیام گزارش بدم 

و اما امروز تا الان 

صبح ک پاشدم خونه رو مرتب کردم 

چایی دم کردم . ب گلدون هام اب دادم 

ناهار داشتیم ولی پسرم نمیخوره براش ماکارانی گزاشتم 

حوله هامونو انداختم لباسشویی 

ظرف هارو شستم 

پسرم بیدار شد دیدم کل صورتش ورم کرده چشماش باز نمیشه میگه بدنم میخاره ی قست های گردنشم قرمز شده از دیروز امروز ورمش بیشتر شده نمیدونم ب چی حساسیت زده خانما اگه کسی تجربه داره بگه چیکار کنم 

به همسرم زنگ زدم ببریمش دکتر بردیم ولی جایی باز نبود اکثرا متخصص ها بعدازظهر میان حالا بعدازظهر هم قرار سونو خودمو بریم نمیدونم وقت میشه ببرمش یا نه 

برگشتیم اومدم جارو برقی کشیدم 

حیاط شستم .ناهار پسرمو دادم جمع کردم 

کنترل تلوزیون پیدا کردم بعد دوروز گشتن 😀

حالا الانم میخوام پاشم پسرمو ببرم مهد بیام چند تیکه لباس تا کنم بزارم سرجاش 

ناهارخودمونو بخوریم جمع کنم بعدش بریم دنبال پسرم بریم سونو من اگه وقت بشه پیرمو ببرم دکتر بیایم فعلا همینا 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام
من میخوام برای خونه چند تا لوستر چوبی بگیرم
میخواستم نظرتون رو بدونم که کدوم بهتره :
یکی برای اتاق خواب میخوام
دوتا برای پذیرایی
و یکی هم برای آشپزخونه
میشه راجب رنگشم نظر بدید

از این مدل ها خوشم اومده :

https://lusterban.com/category/21/لوستر_چوبی

سلام اینجا که نوشتین نماز قضای دایی ،شما رو یادم اومد😃 اتفاقا چند وقت پیش یادتون افتادم ولی اسمتون ...

خوشحالم که من رو یادتونه آره هدف داشتن خیلی خوبه و باعث شده که کلی روحیه ام عوض بشه، من عاشق خونه بودن و کارهای تو خونه هستم اما الان فهمیدم که یه بعدی از من دوست داره که تو بیرون از خونه یه فعالیت نیمه وقت داشته باشه.

و اما برای اینکه دستم خالی از گزارش نباشه خدمتتون عارضم که رژیم پاکسازی رو بعد ۱۳ روز تمام کردم.الان تعطیلات بین دو ترم رو خانوادگی اومدیم شهرستان که به بابا ها و مامانامون سر بزنیم. إن شاالله اگه بشه یه برنامه سبک هم برای شهرستان می‌نویسم تا وقتم به بطالت نگذره.

یه وقتایی کلا آنتن نیست.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام دوستای خوب خودم

دیروز جمعه 10/29

🌱تقریبا کارهای روتین خونه شامل پخت و پز، مرتب کردن و جارو برقی کشیدن، شستن دو سری لباس، حمام رفتن و شستن دختر کوچولو انجام شد. 

☘علاوه بر این کارها دوتایی کیک پختیم جوجه خیلی دوست داشت😍

🌿بعدم فر گاز و که توش وسایل کیک پزی و قالب و این جور چیزا رو میزارم کامل پاکسازی کردم، اضافاتش رو ریختم دور. بعد تمیز کردم و دوباره چیدم و گازم برق انداختم. اگه خدا قبول کنه به نیت خونه تکونی بود😁😅

@sogolbanoo92   بفرمایید گزارش وزین خونه تکونی🤣

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...