2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

سلام دخترا❤️

دیروز و پریروز عجیب بودن ولی جذاب و پرکار😍

پریود شدم😜

یسری لباس کثیف دستی شسته شد❤️

سینک شسته شد❤️

دو سری چایی دم کردم❤️

یادم باشه بازم آبچکان رو خالی کنم❤️

رفتیم و با مامانم واکسن خریدیم،یه ویزیت هم بردمشون که مطمئن شم ریه شون اوکی شده باشه❤️

دوباره دارو گرفتن حساب کردم و بردمشون خونه❤️

خاگینه درست کردم،سهم خواهرم اینا رو هم دادم❤️

از خونشون ته چین اوردم،دیشب خورده شد،ظرفشو بشورم و بهش بدم❤️

دو سری ماشین ظرفشویی زدم و یکسری خالی کردم،دوباره چیدم که شب بزنم❤️

پیگیری وزارت صمت،شهرداری،وزارت نفت انجام شد❤️

خرید فروشگاهی انجام شد و همگی رفتن سرجاشون❤️

خرید تره بار انجام شد و رفتن سرجاشون❤️

زباله ها رفتن بیرون و مشماهای سطل ها عوض شد❤️

به گل ها آب دادیم❤️

دکتر چشم پزشک مامانم و غدد اش انجام شد و داروهاش گرفته شد❤️

برای خودم و مامانم فردا وقت ارایشگاه بگیرم❤️

امروز دکتر قلب ببرمش و داروهاش گرفته بشه❤️

خورش بامیه  و عدسی درست شد و خورده شد😋

شارژ ساختمون رو پرداخت کنم❤️

یه قفل برای در انباری بگیرم❤️

یه بیمار با پروتز چشم داشتیم،کارش خیلی حساسه،پیگیری کنم❤️

اورتز یکی دیگه از مریضا رو پیگیری کنم این هفته تحویل بشه❤️

فوم و چسب و چرم سفارش دادم،شنبه پیگیری کنم و هزینشو واریز کنم و تحویل بگیریم❤️

قبض تلفن کلینیک رو بدم❤️

تعرفه انجمن رو بدم❤️

مدارک فیزیوتراپی پیگیری شه❤️

برای پرینتر کابل بگیرم❤️

یه بچه داروی خاصی میخواست براش پیدا کنم❤️

به یه نیازمند که معرفی شده،کمک کنم❤️

استرپ سفارش بدیم❤️

رفتم ترمینال بسته پدر رو تحویل گرفتم،ببرم تحویل وکلا بدم❤️

رفتم بانک پول نقد گرفتم برای خرید واکسن❤️

دارم میرم کلینیک،با پرسنل جلسه دارم❤️

ماشین لباسشویی رو دوباره امشب بزنم❤️

کفشا رو واکس بزنم❤️

سرویس رو بشورم❤️

جارو بزنم❤️

کلینیک هم جارو و طی و گردگیری نیاز هست،براش برنامه ریزی کنم❤️

اداره آب رو پیگیری کنم❤️

کلی پیاده روی و مترو سواری کردم😁

و هنوز روز من ادامه داره😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا❤️ دیروز بسیار بسیار کار انجام دادم و کلی پیاده روی کردم❤️ رفتیم خرید نمونه کفش،حدود چها ...

سلام آوین جون عزیز❤️

دختر قوی و توانا تبریک من رو پذیرا باش😍

برات بهترینا رو آرزو میکنم🌹

سلام عزیزانم

امروز صبح علی جون رو حاضر کردم فرستادم مدرسه، یه کوچولو استراحت کردم تا فایزه اومد، جلسه سوم اموزشمون بود😍. یه شومیز برش زده بودیم با هم ادامه دادیم،کنارش خودمم شومیزمو دوختم و نتیجه عالی شد، واسه فایزه هنوز یکم کار داشت و موند برای روز بعدی که میاد.

نهار آماده کردیم با هم خوردیم

بعد رفتن فایزه با پسرا یکم خوابیدیم.

بیدار شدم یکم روی پروژه م کار کردم

یه چایی دم کردم خوردم

پسرا بیدار شدن براشون بیسکویت آوردم. گوشی و تی وی خاموش موند و قرار شد با خودشون بازی کنن، اولش مقاومت کردن ولی بالاخره راه افتادن و بازی کردن.

برای شام کوکو سبزی درست کردم

یخچال وضعیت شلوغی داشت

بادمجون ها در حال پژمرده شدن بودن همه رو سرخ کردم بزارم فریزر

کاهو و کلم و خیار ریز کردم به مقدار زیاددددد تا آماده باشه و واسه نخوردنش بهونه ای نباشه.

رفتیم بیرون خرازی خرید داشتم و نون تازه هم خریدیم

اومدیم اشم صرف شدو جم شد

علی جون به کمک باباش تکالیفشو انجام داد و برای معلمش ارسال شد.

یه شومیز دیگه برش زده بودم نشستم به دوختن و تا ۵۰ درصد پیش رفت.

و نهایتا خونه ترکیده چون از صبح به خیاطی گذشت.

فردا شومیزم رو تموم کنم بعد یه تمیزکاری اساسی انجام بشه.

اوایل هفته آینده نوبت دندونپزشکیم رو باید ست کنم.

جمعه شب خونه یکی از دوستان مون دعوت شدیم.

فردا شب احتمالا بریم به پدر همسرم سر بزنیم

ممنون خدیجه جان . منم خوشحالم شما زبان و شروع کردین 😉 منم دوست دارم زبان ولی حس میکنم اصلا مغزم نم ...

منم از شما ممنونم عزیزم🥰

مهم اینه که شروع کنید به نظرم برای شما خیلی راحتتر از من خواهد بود . چون من مدرک تحصیلیم در حد سیکل هست تازه اون سه سال راهنمایی رو هم تو خونه و به صورت متفرقه خونده بودم،و بعد از سالها میخواستم برم سر کلاس بشینم دیگه خودتون تصور کنید چقدر برای من سخت بود به دور و بریام میگم من مثل دانش آموزی هستم که از کلاس اول یهو رفته هفتم 😅ولی خدا رو شکر تونستم حتی اگر هم قبول نمیشدم باز دوباره ثبت نام میکردم چون واقعا میخوام و دوست دارم که یاد بگیرم. ان شاءالله شما هم شروع کنید و موفق باشید😘ببخشید طولانی شد😊

سلام  به همگی ❤ کارهای امروزم . صبح خونه رو جاروبرقی کشیدم و هال و مرتب کردم. ظرف های دم دس ...

خدا به پدر و مادرتون عمر طولانی و باعزت همراه با سلامتی بده ان شاءالله🤲🤲

آفرین به شما بابت رانندگی کردن 😃😍،رانندگی از اون کارایی هست  که دوست دارم یاد بگیرم ولی تا الان نشده ،ان شاءالله یه روز میرم سراغش✌️

منم از شما ممنونم عزیزم🥰 مهم اینه که شروع کنید به نظرم برای شما خیلی راحتتر از من خواهد بود . چون ...

خیلی دوست دارم .ولی بیشتر برای دخترام میخوام یاد بگیرم . انشالله سال دیگه ببینم شرایط چی میشه 🥰

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
خدا به پدر و مادرتون عمر طولانی و باعزت همراه با سلامتی بده ان شاءالله🤲🤲 آفرین به شما بابت رانندگ ...

مادرم فوت کرده عزیزم . همچنین واسع شما و خانواده سلامت باشین  انشالله ❤. رانندگی هم جزو آرزوهام بود ولی آخر دل و زدم به دریا و ماشین بر میدارم البته من ۴ سال پیش گواهی گرفتم 😆 از ترسم بر نمیداشتم امسال بخاطر دخترام همه اش باید ببرمشون بیرون مجبور شدم ترسم ریخت . ولی تو پارک مشکل دارم هنوز❤

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام دخترا❤️ دیروز بسیار بسیار کار انجام دادم و کلی پیاده روی کردم❤️ رفتیم خرید نمونه کفش،حدود چها ...

سلام دخترا چطورین خوبین ببخشید آوین جون رو پست شما ریپلای زدم خواستم ازتون یه سوال بپرسم لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده .راستش یک ماه یا بیشتر میشه یکم اوضاع روحیم بهم ریخته ودرد معدم شدیدتر شده البته آندوسکوپی  کردم وفقط ورم بود  وزخم که خیلی خیلی کوچیک درحد ساییدگی فقط.ولی بازم درد دارم .بعد چندتا دکتر گوارش حسابی رفتن این دکتری که رفتم وکارش خیلی درسته بهم گفت تو مشکل از معدت نیست واسترس وفشارعصبی باعث معده درد میشه وبرام قرص فلوکستین وکلدینیوم سی ونرو تریپتیلین نوشته راستش برای استفادش مردد هستم میشه کمکم کنین اگه اطلاعاتی دارین اعتیاد آور نباشه وابسته شم .؟اطرافیان میگن نخور نمیدونم چیکارکنم🫣کمک کنین دوستان چیکارکنم با بچه هام خیلی بد رفتار شدم وبی حوصله وکسل وزود عصبی میشم درد میزنه به پشتم😭

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام دخترا چطورین خوبین ببخشید آوین جون رو پست شما ریپلای زدم خواستم ازتون یه سوال بپرسم لطفا اگه کس ...

سلام عزیزم،بلا دوره إن شاءا...

خداوند سلامتی بده بهتون.

نگفتن تا کی باید مصرف کنید؟شاید یه دوره ی کوتاه باشه.

فکر کنم ورزش هم برای تمدد اعصاب خوب باشه،بعضی ورزشها حال روحی آدمو خوب میکنه.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند