2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043468 بازدید | 88177 پست

سلام 😍 صبح همگی بخیر من همون تنبل چند روز پیشم🤭 سحرخیز کی بودم من 😉نماز صبح خوندم 

قورمه‌سبزی بار گذاشتم 

صبحانه دخترارو دادم 

الانم مدرسه ام جشن غنچه های یگانه خانم 😍

بقیه برنامه ام واسه بعد مدرسه 🌹🌹🌹🌹

خدایا امروز یه جوری شادمون کن که هیچ وقت اینطوری از ته دل نخندیده باشیم 🤲🤲🤲🤲 الهی آمین 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز ناهار آبگوشت گذاشتم زود آمده کردم چون النا و بالاش قرار بود برن بچه زرنگ ببینن من و حلما ...

من ساعت شماری میکنم تا شب شه 😬 

دوقلوها بین ساعت ۹ و ۱۰ میخوابن بعد که اونا خوابیدن منم از خستگی بیهوش میشم. 

سلام 

این چند روز پسرم انگار بغلی شده و مدام بهونه میگیره. به سختی غذا درست میکنم و کارهای ضروری خونه رو انجام میدم. 

میخواستم یه دوره ی کوتاه خیاطی انلاین شرکت کنم که در اخر پشیمون شدم. 

راستش من شبا وقتی بچه ها حدود ۴، ۵ بیدار میشن دیگه نمیخوابم گوشی تو دستمه و زمان مفیدم رو از دست میدم. نمیدونم تو تاریکی چکار کنم که هم سر و صدا نشه و هم پیش بچه ها بشینم و بهشون برسم. 

بچه ها هر کی دوست داشت سه تا صلوات و سوره نصر رو برای مردم غزه بخونه.طفلی بچه ها...😭

🖤🖤🖤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام  این چند روز پسرم انگار بغلی شده و مدام بهونه میگیره. به سختی غذا درست میکنم و کارهای ضرو ...

قرآن بخون نماز شب بخون دعا کن با خدا حرف بزن

لحظات قبل اذان صبح خییییلی عالیه

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  
بچه ها هر کی دوست داشت سه تا صلوات و سوره نصر رو برای مردم غزه بخونه.طفلی بچه ها...😭

سوره حشر هم خیییلی خوبه به نیت نابودی اسرائیل بخونین. با معنی که خیلی خوبه

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  
خوشحالم که میبینم تغییر رو شروع کردی👌👌😍😍.

قوربونت خواهری خداروشکر امروز عالی ام 

😍😍😍

از صبح چندین ویس انگیزشی گوش کردم عالی حالم خدایا شکرت😍😍😍🤲🤲🤲خدایا حال همه مردم دنیارو خوب کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام به همگی.اول هفته تون بخیر باشه انشاالله🌹🌱.
من امروز صبحم رو با یک خبر بسیار خوب شروع کردم برای همین خیلی خوشحال بودم😍.
امیدوارم شما هم اون خبری که خیلی وقته منتظرش هستید رو بشنوید و حال دلتون خوب بشه😘.

🌱صبح ساعت ده بیدار شدم و اول از همه روتین صبحم رو انجام دادم🌱

🌱غذا از دیروز داشتیم برای همین با خیال راحت نشستم و اومدم سایت😄🌱

🌱بعد از اون یکم کتاب خوندم🌱

🌱حدود یکساعت ورزش کردم🌱

🌱بعد از اون یخچال رو اساسی تمیز کردم🌱

🌱ظرف ها رو شستم🌱

🌱ویتامین هامو خوردم🌱

❌باید میرفتم خرید اما به علت کمردرد و دل درد شدید به فردا موکول کردم❌

🌱یک دور لباس گذاشتم لباسشویی🌱

🌱الان دیگه کاری ندارم فقط میخوام برای مهمانی چند روز دیگه ام برنامه ریزی کنم🌱

سلام وقت همگی بخیر. 

امروز تا ظهر مدرسه بودم. 

یه سر رفتم اداره. 

تو مسیر خونه هویج خریدم. 

ساعت یک رسیدم خونه. 

با خواهر و پسرم ناهار خوردیم. 

خواهرم خوابید. 

ظرفارو شستم. 

آشپزخونه رو مرتب کردم. 

با پسرم یازی کردیم خوابید. 

خودم هم نیم ساعت خوابیدم. 

بیدار شدم مقدمات شامو فراهم کردم شامو درست کردم. الویه پر دنگ و فنگ. 

جارو برقی کشیدم. 

آب هویج گرفتم. 

یه مقدار برای مامانم گذاشتم. با یه مقدار الویه. 

از خونه زدیم بیرون. 

رفتم فرش فروشی،سفارشمونو پیگیری کردم. 

برای همسرم چای بردیم. 

الان اومدم خونه خواهرم که پایین خونه مامانمه. 

ساعت هشت بریم دنبال همسرم بریم خونه شام و شب نشینی خانوادگی. 

فعلا همینا

سلام سلام من اومدم .

اینبار با سیستم  اومدم.و بسی ذوق دارم  چقدر تایپ   بدون گوشی تو نی نی سایت خوبه . اصلا" یکی از دلایلی که کم میام اینجا همین سختی تایپ با گوشیه  

اولین باره که سیستمم به نت وصل میشه( تلفن ثابت نداریم . به تازگی از یه دوست یاد گرفتم که با نت گوشی به سیستم وصل بشم. یعنی درین حد اطلاعات من از کار با کامپیوتر مبتدی و کمه  )