2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
اتفاقا تو فکر بودم منم با دخترم نگاه کنم🤭😅

منم برای دخترم دانلود کرده بودم البته دوبله شده بود بیشتر مدنظرم نکات آموزشیش بود که یاد بگیره برای همین دوبله شده گرفتم که بفهمه چی میگن یاد بگیره،در قالب داستان نکته های آموزشی خوبی داره....حالا باید رو زبانش هم کار کنم....دختر گلتون چند سالشه؟  دخترمن چهار سال و نیمه س.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
درست میگین من اگه برا بچه ها هم کارتون زبان اصلی بذارم حدود نیم ساعت در روز میذارم فقط برای اینکه گو ...

دقیقاعزیزم، منم مثل دوست شما اول زبان عربی و مادری باهاشون حرف زدم، قبل ازمدرسه کم کم کلمات فارسی وصحبت فارسی رو شروع میکنم که برای مدرسه هم مشکلی نداشته باشن،بااینکه خیلیا میگفتن چه عجب فارسی یادش ندادی ازاول،ولی بنظرم در مدرسه به راحتی یاد میگیرن خیالم ازدو زبان راحته،انشالله میمونه زبان انگلیسی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذرتون قبول   حقیقتش دلم خواست 🙂❤ مشکلتم ان شالله به زود ان زود حل بشه 💚

سوسو جون خوبی گلم،یادت کردم دیشب،حال واحوالت خوبه،بابت عکسی هم که یمدت پیش دادی ممنونم خیلی قشنگ بودخیلی،شرمنده یادم رفته بود جوابتو بدم    

سلام گلم. حتما". ما یه کانون فرهنگی،هنری ، قرآنی داریم که انواع کلاس های هنری مثل: طراحی، سیاه قلم ...

وای چقدر عالی وافرین به پشتکار وهمتتون، منم عاشق این سبک کارهای فرهنگیم ،دوست دارم یه حرکتی بزنم که واسه بقیه بخصوص بچه ها مفید ومشوق باشه،والا توضیحات که عالی بود ولی بازم بیشتر بگین،یجورایی ماهم عضو مجازی کانون وکتابخونت بشیم،کودک درونمون فعاله ،قبوله    

سلام به همگی. 

صبح یه کم دیر بیدار شدم. البته بیدار بودم دیر از رختخواب اومدم بیرون. 

بعد از صبونه یه کم وقتمو به بطالت گذروندم 😂

بعد مبلارو با شامپو فرش تمیز کردم، احساس میکنم خیلی تغییر نکرد، البته کامل خشک نشدن. 

ویس تخصصی گوش دادم. 

تایم طولانی با تشک تخت درگیر بودم.  پسرم شبا رو تخت من میخوابه یه لک بزرگ روی تخت بود. دوست ندارم تو اثاث کشی اینطوری جابجا بشه. 

اول با شامپو تمرین کردم صبر کردم خشک شد باز لکه معلوم بود. 

با بخارشو افتادم به جونش، سری های مختلف امتحان کردم. بهتر شد البته اونم هنوز کامل خشک نشده. 

قرمه سبزی درست کردم بذارم فریزر که تو روزای جابجایی،  کمتر فکرم بابت غذا درگیر باشه. 

خونه شباهت زیادی به بازار شام داره😂

فرشارو هم شستیم. 

روی سرامیک زندگی میکنیم. فعلا. 

دختر نازتون تقریبا همسن دختر منه،دخترم۶شهریور شد ۵سال تمام 

به سلامتی و دل خوش.....🌹

پس امسال میره پیش دبستانی.

عزییییزم.چقد شهریوریها نسبت به همکلاسیهای نیمه دومی شون کوچولوترن،،،،نوه خواهر منم شهریوریه ۶ ماه از دخترم بزرگتره،امسال میره پیش دبستانی....دختر من۲۲ اسفنده.

خدا همه شونو حفظ کنه.

عکس پروفایل عکس دختر خودم نیست.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
به سلامتی و دل خوش.....🌹 پس امسال میره پیش دبستانی. عزییییزم.چقد شهریوریها نسبت به همکلاسیهای نیم ...

ممنون سلانت باشین🥰

بله امسال میره پیش دبستانی آره کوچولوتر دیده میشن ولی بازم نیمه اولی بودن رو ترجیح میدم ،حیفه به خاطر یکی دو ماه عقب بمونن،بخصوص اونایی که نیمه اول مهرماه به دنیا میان.

خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنه ان شاءالله🤲😘

سلام ادامه امروز عصر با پسر کوچولوها خوابیدیم بیدار شدم مواد پیراشکی رو آماده کردم و شروع کردم گ ...

بنده خدا همسر یخچالی!😉😁

این نیز بگذرد...                                                       
سلام امروز بعد از صبحانه نشستم پای لپتاپ یه چند مورد تو پروژه به مشکل خورده بود باید تصحیح میشدن ...

استاد استفاده از وقتهایی هستی که من هدر میدم! احسنت

این نیز بگذرد...                                                       
راستی اینجانب با چهل سال سن رفتم زبانکده ثبت نام کردم،میدونم دیره ولی دیر یاد گرفتن بهتر از هرگز یاد ...

حتما میتونی

آفررررین

Excellent

Very Good

💪💪💪

این نیز بگذرد...