2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043591 بازدید | 88178 پست
دخترتون زبان انگلیسیش چطوره؟ متوجه کارتونها میشه؟

به لطف کارتونایی که دیده بود خدا رو شک زبانش در حد سنش خوبه به قول مربیش لهجه اش هم خوب هست،ترم قبل از ۵۰نمره ۵۰گرفت،چون تقریبا بیشتر چیزایی که یادش دادن رو بلد بود.

کارتونایی هم که نگاه میکنه اینا هستن:کوکو ملون،سوپرجوجو،و پپا پیگ(این آخری رو یکی از کاربرای قدیمی اینجا به اسم سورملینا جان معرفی کرده بودن،ممنونم ازشون😘)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون لطف و مهربونیت برم عزیزم♥ نه فداتشم ببخشید ک نگرانتون کردم  مسئله ایه ک یا باید بپذیرمش ...

توکل بر خدا ان شاءالله هرچی که خیر و صلاحتون باشه براتون اتفاق بیفته و بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید🤲🤲

فرانسه عزیزم  گهگاهی هم کارهای ترجمه شرکت همسزم به انگلیسی رو انجام میدم

شنیدم فرانسه خیلی از انگلیسی سختتره😥

با این شرایط تقلبتون حلال،حلاله😅😂

بازم بهتون احسنت و آفرین میگم و آرزوی موفیقت دارم براتون بانوی پرتلاش و خوش قلب😍😘

سلام،روزتون به خیر. عزیزان از بچه های اول تاپیک خبر داره کسی؟ از خانم رانا،ساناز،الی و آنی،حدیث،فری ...

سلام خوش اومدین عزیزم🤗🌹

منم مثل شما اون اوائل که اینجا رو پیدا کردم شاید یک سال بود که شروع کرده بودن و من برگشتم از اول خوندم و تو این چند سال تا همین چند ماه پیش به صورت خاموش دوستان رو همراهی میکردم واسه همین تقریبا تمام این عزیزانی که گفتین رو یادمه.بعضیاشون گروه زدن و باهم در ارتباط هستن ولی دیگه اینجا نیومدن اللهی هرجا هستن خوشبخت و خوشحال باشن🤲

رانا خانم هم تاچند روز پیش اومدن و اینجا پیام گذاشتن.

سلام خوش اومدین عزیزم🤗🌹 منم مثل شما اون اوائل که اینجا رو پیدا کردم شاید یک سال بود که شروع کرده ...

چند روز دیگه تولد یکسالگی عضویتتون هست،پیش پیش تبریک عرض میکنم.😘😍🎂🎊🎈🎉🎁♥️

تشکر از خوشامدگویی تون،پاسخگویی تون و دعای زیباتون

الهی آمین برای دعا.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
الان مثلا همین پپا پیگ دوبله شده اش هم هست ولی دخترم چون عادت کرده با زبان اصلی ببینه ،همینو ترجیح م ...

یه پیشنهاد، کارتونایی که زبان اصلی میبینه نذارید فارسیشو ببینه

به لطف کارتونایی که دیده بود خدا رو شک زبانش در حد سنش خوبه به قول مربیش لهجه اش هم خوب هست،ترم قبل ...

خیلی خوبه. پسر منم پپا پگ رو دوست داره خودمم گاهی همراهش نگاه میکنم. 🙃

قبلا که تلگرام فیل تر نبود خیلی خوب بود یه کانال بود پر کارتون زبان اصلی. اما الان تلگرام ندارم سرعت نت هم پایینه خیلی وقته دیگه کارتون جدید براش دانلود نکردم‌. 

چند روز دیگه تولد یکسالگی عضویتتون هست،پیش پیش تبریک عرض میکنم.😘😍🎂🎊🎈🎉🎁♥️ تشکر از خوشامدگویی ...

اصلا دقت نکرده بودم،واقعا یک سال شد چقدر زود😅

ممنونم بابت تبریکتون😘ان شاءالله که کنارمون بمونید🥰

خیلی خوبه. پسر منم پپا پگ رو دوست داره خودمم گاهی همراهش نگاه میکنم. 🙃 قبلا که تلگرام فیل تر نبود ...

من یه برنامه رو‌گشیم نصب کردم این کارتونا رو داره تازه میشه به تلوزیونم وصل شد و تماشا کرد.

ببینم میتونم براتون لینک بفرستم