2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخیر وخوشی  من امروز یخچال و کابینت کتابخونه  رو مرتب کردم لواشکامو بسته بندی ...

سلام

آفرین کدبانو چه عالی👌😋

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
شیره انگور یا لواشک؟ اگه منظورتون  شیره هست اول انگور رو بشور و دون کن بریز دخل یه طرف بعد با ...

درست کردن شیره انگور جزء معدود کارهایی هستش که هنوز انجام ندادم اونم به خاطر مساله شرعی ش.

شما چطوری انجام میدین که اون قضیه تبدیل شدن به ش... پیش نیاد؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
🌼🌼 من امروز بازم اداره کار داشتم رفتم و برگشتم.‌  باید در کابینتها رو با اسپره پاک کنم. بر ...

این قصه شاگرد اولی که هیچی نشده قصه خیلی از ماهاست غصه نخور هنوز زیاد وقت داری، به گذشته فکر نکن، از امروزت لذت ببر، برای آینده برنامه ریزی کن🌱🌱

درست کردن شیره انگور جزء معدود کارهایی هستش که هنوز انجام ندادم اونم به خاطر مساله شرعی ش. شما چطور ...

سلام

قدیمیا میگن همون خاک که میریزن حلال میشه

حکم شرعیشم اینه وقتی دوسوم آب انگور تبخیر بشه حلال میشه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام قدیمیا میگن همون خاک که میریزن حلال میشه حکم شرعیشم اینه وقتی دوسوم آب انگور تبخیر بشه حلال م ...

خاک که بعید میدونم حلالش کنه ولی جوشیدن تا دوسوم تبخیر بشه درست باعث حلال شدن میشه. ولی احساس میکنم رعایت کردنش سخت باشه، 

حالا باز بیشتر در موردش تحقیق کنم، شاید امسال درست کردم. 

سلام دوستان یه راهکار تو مدیریت خونه که خیلی بهش پایبندم خرید مواد غذایی تا حد امکان به صورت فله ای ...

سلاااام. ممنون از نکات خوبت عزیزم👌👌😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام صبح بخیر 

دیشب از خونه بابام برگشتم ولی برای شام نموندیم .شام مهمون یخچال بودیم رسیدیم گرم کردم خوردیم وفقط ظرفهاشو شستم وخوابیدیم همه خسته بودیم وطول روز استراحت نکرده بودیم.آشغالهارو بردم دم در چایی دم کردم برم صبحانه بخورم ودوباره روز از نو و روزی از نو ...

توکل برخدا ببینیم چی پیش میاد 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم شما هم دریغ نکنین بانوجان 💚💚🌹🌹

فدای شما. چششششم منم چیزایی که به ذهنم رسیده رو در اولین فرصت میام به اشتراک میزارم😊😊

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلامی دوباره با گزارش نیمروزی 

بعد صرف صبحانه وشستن ظروف اول پخت نهار وشام زیاد درست کردم برای شام هم بمونه اگه رفتیم بیرون برگشتیم دیگه فکر شام نباشم.سبزی شستم گزاشتم یخچال .قرصهامو خوردم میوه خوردم چند تماس تلفنی داشتم .سرویسهارو شستم .نکته بگم شاید به دردتون خورد اینکه من معمولا دوروز درمیون یا یه روز درمیون سرویسهارو با پودر لباسشویی میشورم وماهی یبار یا اگه زیاد کثیف باشه دوبار از سفید کننده استفاده میکنم .اینطوری هم ریه هام اذیت نمیشه وهم همیشه همه جا برق میزنه .بچه ها وخودم حموم رفتیم لباس ها شسته شد پهن شد.به گلهام آب دادم .جاروبرقی کشیدم ودستمال....بریم نهار بخوریم ویکم استراحت کنیم.شاید بعداز ظهر ترشی درست کردم .فعلا خداحافظ 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
عزیزم انشالله که باز روحیه قوی خودت رد پیدا میکنی. قدریش هم بخاطر تغییر هورمونه . به خودت سخت نگیر ...

ممنونم انشالله ♥️

طبق گفته ی شما با ابجوش و یه قل زدن درست شد مرسی🥰🙏

سلام دوستای گلم . ❤ امیدوارم حال دل همتون خوب باشه . ❤❤ ممنون از همگی بابت تسلیت ها و همدردی هاتون ...

سلام دوست صبورم،مادر قوی و نمونه مادری که الان رسالت پدر بودن هم به مادربودنش اضافه شده و مطمئنم که میتونه خیلی خوب از پسش بربیاد.میدونم درد بزرگیه وقتی که هرروز از خواب بیدار بشی و فکر کنی یا حتی آرزو کنی که ای کاش همه چی یه کابوس بوده باشه،خودم بعد از فوت نوزادم اینو تجربه کردم برای همین میگم که میدونم ،میدونم چه غم سنگینیه که بخوای با واقعیت روبرو بشی. تحمل داغی که رو دلت نشسته بی‌نهایت سخته ،درد و رنجت رو درک می‌کنم .تحمل مصیبت برای همه سخته و خیلی ها نمیتونن باهاش کنار بیان،اما در برابر تقدیر و خواست خدا ،چاره ای جز صبر و تسلیم نداریم .خوشحالم وخدا رو شکر که تونستین با تکیه و ایمان وتوکل برخداوند خودتون رو(هرچند درظاهر)با شرایط وفق بدین و تلاشتون رو برای موفقیت بیشتر کنید.امیدوارم و دعا میکنم خدا بر دوش کشیدن بار این غم رو براتون آسون کنه وصبر تحمل این درد روبه شما هرچه بیشتر بده.🤲🤲
خدا همسر مهربونتون رو رحمت کنه و روح پاکش رو با امیرالمؤمنین محشور کنه ان شاءالله🤲
شاید من رو یادتون نباشه ولی قبلا باهاتون حرف زده بودم، منتظر اومدن و گزارش دادنت هستیم😘😘😘
ببخشید که اینقدر طولانی شد🌹