2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست

سلام بچه ها ♥️ من نیم ساعتی رسیدم 

تا پنج و ربع استراحت کنم بعد شروع کنم کارا رو 

ظرف شستن و جمع کردن ظرف ها 

چای دم کردن 

گردگیری مختصر 

شستن سرویس 

جارو برقی 

شام درست کردن 

شام امشب :

مرغ رو میذارم با نمک و زردچوبه و پیاز بپزه 

وقتی پخت پیاز داغ درست میکنم مرغ ها رو نگینی میکنم. مرغ های نگینی شده رو توش سرخ میکنم، هویج رنده شده میزنم. فلفل سیاه میزنم و تفت میدم. 

برنج آبکش میکنم موادم رو لابه لای برنج میذارم و میذارم برنج دم بکشه. 

ته دیگ هم سیب زمینی میذارم. 

۵دقیقه قبل از سرو زعفرون آب شده و زرشکی که تو روغن با یه کوچولو شکر یه کم فقط داغ کردم میریزم رو برنج. 

بچه ها جونم شما هم گرازش بدید از کارهاتون 😘♥️

دلتون خوش 

تنتون سالم 

جیبتون پرپول 

🌸🌸♥️♥️😘😘😍😍

شما لطف دارید عزیز جان پرنده ها همچنان هستن کار صدف هم گره خورده به سه تا آدم بدقول😬 و این باعث ش ...

خوبه پس این بدقولیا شده مصداق ضرب المثل عدو شود سبب خیر...😅ان شاءالله کارهاتون همونطور که دوست دارین پیش برن،وهمیشه موفق باشین 🤲🤲

ما و اینجا رو هم یادتون نره ،نباشید نگران میشم😘☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشم‌میاد نکات زندگی همه مون رو حفظی خدیجه جون ماشالله به حافظه ت

جانت سلامت عزیز دلم🥰😘

حافظه ام که چه عرض کنم 😊😅ولی خب! اینو میدونم چون عزیزان اینجا رو دوست دارم و دونستن احوالشون برام مهمه باعث میشه بعضی چیزا یادم بمونه🤗

سلام 🔹دو روز گذشته بیشتر وقتم به مشاوره شغلی گذشت+مطالعه اجباری+فیلم دیدم 🔹دندانپزشکی رفتیم، 45د ...

خدا قوت ان شاءالله پروژه درسیتون هم زود تموم بشه🤲

ولی برام سوال شد چرا مطالعه اتون اجباری بود؟☺️

خدا قوت ان شاءالله پروژه درسیتون هم زود تموم بشه🤲 ولی برام سوال شد چرا مطالعه اتون اجباری بود؟☺️

ممنونم ازتون زنده باشین💚😘🌺

به خاطر اینکه در راستای همون پروژه درسی ان و مجبورم در زمینه های خاصی مطالب تکراری مطالعه کنم🤧🤕در حالیکه مشتاقم کتاب ظرافت جوجه تیغی رو بخونم که خیلی وقت پیش کسی برام خریده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام من چندباری اومدم تو این تاپیک ولی کسی جوابمو نداده اگه میشه منم تو جمعتون پذیرا شین🥺 تا خونه ...

سلام عزیزم خوش اومدین🤗🌹نمیدونم چرا میگید کسی جوابتونو نداده،من شما رو یادمه با هم حرف زده بودیم حتی یادمه یه بار در مورد تمیز کردن ویلا نظر خواستین و سوسن جان درموردش باهاتون حرف زد

ولی نمیدونم چی شد دیگه نیومدین 

سلام سلام  ی گزارش بدم هرچن ناقص ولی اشکال ندار امروز صبح تا ساعت 2 بعدازظهر بیرون بودم نهار ...

خدا قوت دوستم🌹

خدا به همسرتون سلامتی بده و برای هم نگهتون داره ،چشم بد از زندگیتون دور،،باهم و کنار هم خوشبخت باشید ان شاءالله🤲

سلام دوستان  اما امروز صبحانه اماده شد ظرفا شسته شد  لباسشویی روشنه  خونه رو باید ...

سفر به سلامت خوش بگذره🌹

قبلا یه دوستی اینجا داشتیم اسم کاربریش گیلاس آبی بود اسم شما منو یاد ایشون میندازه تقریبا از وقتی رانا جون رفت ایشونم رفتن