2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043561 بازدید | 88177 پست
فدات عزیزم زنده باشی❤

سلامت باشی 💚

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و سلام اخر شبی

غروب کلی فکر کردم ماجرای کیک رو چطوری پیش ببرم

کلی ایده به ذهنم رسید که بعضیاش سخت بود بعضیاش زمان بیشتر میخواست،  بعضیاش قابل اطمینان نبود. 

رفتم یه دوش گرفتم 

به همسرم زنگ زدم گفت یکم کار دارم و دیرتر میام

به خواهرزاده ش که ایشونم خونه خواهر همسر دعوت بود زنگ زدم بهش گفتم کجایی، گفت بی ون دارم خرید میکنم، گفتم چقددددر خوب میتونی یچیزی بخری، گفت چی میخوای،  گفتم تولد داییته کیک میخوام خودم نمیتونم برم،  گفت اتفاقا الان نزدیک یه شیرینی فروشی هستیم که شیرینیاشم عالیه و هوس کرده بودیم،  گفتم خدا خیرت بده پس یک کیک برای شب بگیر

و اینگونه بود که همسر خوش روزی من کیکش به راحتترین شکل ممکن هماهنگ شد😎😁. 

و من که دیگه خیالم راحت شده بپد،  رفتم لباس خشکا رو تا زدم

لباسای مهمونی رو اماده کردم

خونه رو مرتب کردم

و با پسرا حاضر شدیم، همسرم اومد رفتیم مهمونی. 

اقای صاحبخونه استاد تدریس مباحث توسعه فردی بودن،  یکم از مباحثی که ارایه دادن استفاده کردیم،  مشخص بود عمیقا مطالعه دارن، خوشمان امد😁😎. 

خواخرزاذه همسرم با همراهی هاشون اومدن و کیک رو اوردن،  سریع روش شمع گذاشتم و تولدمون رو برگزار کردیم

کیکشم خدایی خوشمزه بود، جای همگی خالی. 

دوتا از مهمونا برنامه نویس بودن و من راجب اینده کاریم باهاشون گپ زدم،  بهن گفتن کمالگرا نباش و زودتر وارد بازار کار شو،  گفتم دیگه قول میدم نهایتا تا عید اموزشمو جمع بندی کنم و به یکیشون بابت شروع یه کار مشترک قول دادم ۱۵ فروردین استارت میزنیم.  خدای مهربون کمک کنه و بتونم به برنامه هام برسم. 

و برگشتیم خونه

تازه یادم اومد علی جون باید یه ویدیو اماده میکرد برای مربیش میفرستاد. 

سریع محتواشو اماده کردیم و تمرین کرد و ازش فیلم گرفتیم. 

و بالخره خاموشی زدیم

همه خوابیدن و من هنو تو سایتم😁. 

فردا: 

انشالله سمت صبح بشینم یکم تمرین کنم،  هنوز خیلی از اموزشام مونده و وقت ازادم واقعا کمه.  باید به قولی که به خودم دادم پایبند بمونم. 

جاری بزرگ متاسفانه چند وقته مریض شده،  فردا شب قرار شد بریم عیادتش. 

بخوابم که فردا صبح زود باید بیدار شم

عزیز دلم♥♥♥ نمیدونم چطور میتونی شرایط رو تغییر بدی ولی یه چیز رو از من داشته باش،  بااااااید ...

حرفاتون👌👌👌

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹😄

ممنون وهمچنین شما،ان شاءالله🤲

سلام برهمگی

هرموقع کم آوردی این رو به یاد بیار :

« امروز سخت است؛ فردا بسیار سخت‌تر؛ اما پس فردا بسیار زیبا خواهد بود؛ بیشتر مردم فردا عصر تسلیم می‌شوند! »

❄️ناشتا آب ولرم

❄️7تا 4سرکار+ذکر روز

❄️زبان+استراحت+برنامه انارستان+درس

❄️خواب عصر🤦‍♀️باعث شد به یه سری کارهام نرسم

❄️شام+نهار فردا

❄️نرمش+64تا شنا

❄️همزمان با خوردن شام آنشرلی دیدیم

❄️نظافت آشپزخانه+تی+رسیدگی به مینا

❄️طبق اعتقادم که ظروف بزرگ باعث مصرف بیشتر میشن، روغن به ظرف یک کیلویی منتقل شد و روش تاریخ خورد

❄️دمنوش آرامبخش صبح برای خودم و قبل از خواب برای دخترم

❄️سینک خالی وخشک و تمیز شد+زباله ها و دستمال‌های خیس رفت بیرون

☘️چالش‌های جدید(روزه خبر_خواب عصر ممنوع) 

🌱خدایا شادمون کن از همون شادی ها که قند تو دلمون آب میکنن از همون شادی ها که باعث میشه چشمامون برق بزنه و بخنده شادی از ته دل!! 

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام برهمگی هرموقع کم آوردی این رو به یاد بیار : « امروز سخت است؛ فردا بسیار سخت‌تر؛ اما پس فردا ب ...

سلام

جمله اولتون عالی بود👌👌👌

چقدر خوبه که اینقدر زود شام میخورید

برنامه انارستان رو منم امروز صبح دیدم متاسفانه به آخراش رسیدم نمیدونم ساعت چند پخش میشه.

االهی آمین برای دعای آخر پیامتون

۱۴ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی بعد از هر نماز  سوره های ذاریات +مزمل+طلاق+انشراح هر روز یا هر ...

ممنون زهرا جونم 🙏😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام.  برنامه ی امروزم 

چالش نخوابیدن صبح 

ظرفای دیروز بشورم 

ظرفای ابچکون جمع بشه 

آشپزخونه مرتب بشه 

پذیرایی  مرتب بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

پله ها جارو و دستمال بشه 

پذیرایی و آشپزخونه برقی کشیده بشه 

اتاق خوابم برقی کشیده بشه 

همه جا تیکی بشه 

برم دنبال پسرم مدرسه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

نمازا اول وقت 

داروها خورده بشه 

نهار درست کنم 

ظرفای نهاری که درست کردم بشورم 

مامانم بیاد با هم نهار بخوریم جمع بشه و ظرفاش شسته بشه 

لباسا شسته بشه و پهن بشه 

شام درست کنم 

ظرفای شام شسته بشه 

لوبیا بخیسونم 

وسایل خورشت کرفس رو از فریزر بیارم بیرون ظهر 

و شب بار بزارم تا صبح قشنگ جا بیوفته 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیز دلم♥♥♥ نمیدونم چطور میتونی شرایط رو تغییر بدی ولی یه چیز رو از من داشته باش،  بااااااید ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد

خانم اون بچه رو ساکت کن، حاج خانم دارن سخنرانی میکنن😁

شما بفرمایید استاد

این نیز بگذرد...                                                       
و سلام اخر شبی غروب کلی فکر کردم ماجرای کیک رو چطوری پیش ببرم کلی ایده به ذهنم رسید که بعضیاش س ...

منم میخواستم پیشنهاد بدم به خواهر همسر بسپارین کیک رو که دیدم انجام شده.

ان شالله زیر سایه پروردگار در کنار همسر محترم زندگی خوب و خوشی داشته باشین و خدا سایشون رو بالای سرتون و حضورشون رو کنارتون حفظ کنه.

تولدشون مبارک

این نیز بگذرد...                                                       

سلام من دیروز کار خاصی نکردم مامان اینا اومدن خونمون رفتیم شهر لوازم خانگی براشون یخچال خریدیم خودمم دوست داشتم سرخ کن بدون روغن بخرم که نداشت 

ریما دیروز کار خاصی نشد بکنم بجز ی جارو برقی ساده 

ظرفام ریختم تو ظرفشویی صبح جمع کردم 

دوباره دیشب تهوم زدم حلما تب داره کف پایش ی کم گرم بود سریع پاشویه کردم استا دادم دعای نور خوندم

میخوام ی دماسنج خوب بخرم جیوه ای و دیجیتال دارم ولی تقریبا طول می‌کشه میخوام ی دماسنج خوب و سریع بگیرم میگن تب سنج نواری خوبه 

خدایا به حرمت ۵تن ذهن و جسم همه در آرامش باشه 

دخترا سلام

خووووبین؟

صبح بخیر گل گلیا💚💚💚💚💚

چه خبرا؟

من یکم گزارش بیات شده ی دیروز بدم براتون

صبح از خواب بیدارشدم و همسرجان رو بدرقه کردم رفتن.

پسرها هم که متاسفانه دوباره آنلاینن😷😷😷

خلاصه پسربزرگم نشست پای درس و کلاس 

و منم روبالشی ها رو درآوردم و با بالش خودم منتقل کردم لباسشویی تا شسته بشه،خوابم برد🙈

بعد لباسهای خشک رو تا کردم

حمام رفتم.

سینک رو خالی کردم

برای پسر کوچیکم صبحانه آماده کرده بودم.

بعداا چندصفحه درس باهاش کار کردم و تمام.

دیروز وقت دکتر داشتم، بیمارستان.پدرم زحمت کشید منو رسوند و بچه ها رو برد خونشون.

منم تا تقریبا غروب کارم طول کشید و بعدشم اومدم خونه مامانم تا آخر شب اونجا بودیم.بنده خدا کارش به نسبت قبل چندبرابر شده.

همسراومد شام خوردیم و یه فیلم دیدیم و برگشتیم خونه .یکم باهمسر صحبت کردیم و غشششش کردم😄

این نیز بگذرد...