2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم به خاطر پسرتون خیلی زحمت میکشید و کارخودتون زیاده، برا همین  وقتی میگید که به مادرتون تو ...

فدای تو 💜💜💜💜

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خانومای قشنگ واس خودتون چقد وقت میزارین؟ رسیدگی به ظاهر  و‌پوست و...

من تقریبا هیچی 😐

صورتم خدا روشکر خوبه 

ولی اعصابم زده به موهام خارش شدید دارم که براش دارو مصرف میکنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نمی دونم به خدا  شاید چون از اول تولد مریضه روش حساسم  ،خودمم همچین توقعی از خودم نداشتم

من از بدو تولد انواع مشکل ها رو داشتم😅

الان به جرات ۴ برابر هم سن و سالام کار میکنم و بازدهی دارم😅

حساسیت ات روش رو به یه نقط قوت تبدیل کن

وگرنه اعتماد بنفس اش رو میگیری

واقعا نمیدونم از تیرماه که تشنج کرد یک سره توهم دارم که داغه بیچاره از بس دست به پیشونیش میزنم ااونم ...

همونطور که گفتم این یه بیان یا ابراز از مسئله اس

احتمالا گیر ذهنی یه جای دیگس مثلا ترس از دست دادن یا غیره

یا تراپی برید یا مطالعه کنید و پیداش کنید

عزیزم منم بخاطر مریضی بچه هام خودمو میبازم داغون شدم واقعا داغون  برای اسهال پدی لاکت خوبه&nbs ...

نباید تو ذهنت بزرگش کنی

باید بسپاری زندگیت به جریان خودش راهیه که بابد بری....    بگو همیشه این نیز بگذرد 

مریضی بچه خییییلی سخته میدونم ولی باید گاهی خود ادم خودش باید بزنه به بی خیالی 

سلام خوبید خانما پایه صندلی برخورد کرد ب درب فریزر ی کم فرو رفتگی شد خیلی ناراحت شدم راهی ندا ...

فکر نکنم 

من تمام یخچالم همین طوریه بعضی جاهاش رو با مگنت پوشوندم 

کاش می‌توانستم بی خیال بشم تو نی نی سایت هم که میزنی و سرچ میکنی دیگه بدتر

سلام دوستای قشنگم 

زی زی جانم  همین فرردا  برو پیش روانشناس وقت بگیر 

اینو جدی میگم 

منم هفته ی پیش برای پسرم رفتم  واقعا کمک کننده ست  

خیلی خوبه 

کمک میکنه ریشه یابی کنید  وسواس فکری تون رو برطرف کنید 

اصلا حااالتون خوب میشه 

گرچه این روزا  تقریبا همه مون  همینجوری شدیم  

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام دوستان.

امیدوارم خوب و خوش باشید، تابستون مدتی اینجا فعال بودم که باید برای یه امتحان مهم آماده میشدم و زمان کمی داشتم و با یه پسر یکساله برام سخت بود. خلاصه همت کردم و ساعت هایی که پسرم خواب بود یعنی صبح ها و شب ها تا دیر وقت بیدار میموندم و خوشبختانه نتیجه ای که میخواستم رو گرفتم، بعدش درگیر کارهای بعد ازمونم بودم و هنوز هم کامل به نتیجه نرسوندم ولی نود درصد انجام شده. دعا کنید کارم خوب پیش بره.

پسرم الان هفده ماهه شده و فوق العاده شلوغ. اصلا به هیچ کاری نمی‌رسم. این مدت دوباره از خودم ناراضی هستم، صبح ها با پسرم می‌خوابم و شب باز دیر خوابم می‌بره و فقط اخبار چک میکنم.

دوباره یاد اینجا افتادم و امیدوارم با دلگرمی حضور شما دوباره بتونم از وقتم درست استفاده کنم.

دوست عزیزی که پسر سه ماهه داری و ارشد میخونی، آفرین خیلی قوی هستی، خدایی من یه امتحان دادم کلی بهم سخت گذشت.

برای شروع میخوام باید یه دفتر برنامه ریزی بردارم و کارهای فردا رو توش یادداشت کنم.