2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست

سلام به همه 

من همچنان با نی نی درگیرم دیروز گلاب به روتون اسهال شد(دکتر گفته بود ممکنه اسهال شه به خاطر ویروس)

هیچ لباس و پتو و تشکی سالم نذاشته خیلی اذیته بچم 

دیروز پاشدیم رفتیم دکتر و مطبم به خاطر ویروس جدید شلوغ بچه ی منم شانس تا داشت نوبتمون می شد شکمش کار کرد و چون اسهال بود از لباساش رد شد و شروع کرد به گریه ی شدید منم پا به پاش گریه می کردم که دکتر گفته بود اول بگین این بچه ای که گریه میکنه بره داخل خلاصه رفتیم تو و کارمون تموم شد اومدیم بیرون همه به من نگاه میکردن چشمام قرمز صورتم پر لشک چادرم یه ور روسریم یه ور . دیدم من تنها مادریم که انقدر خودشو باخته حسابی خجالت کشیدم تصمیم  گرفتم خودمو اصلاح کنم 

امروز صبح با اینکه نی نی هنوزم اسهال بود ولی براش کلی اهنگ خوندم و بازی کردم با اینکه ادا بود و دست خودم بود می شستم گریه میکردم اما هر طور شده میخوام درست شم بچه ی من به یک مادر قوی نیاز داره نه کسی که با یک اسهال دنیا رو سرش خراب میشه ) ببخشید طولانی شد نمی دونم چرا درد دل کردم گرفت یهو😅

از صبح جاهارو جمع کردم 

قورمه سبزی و سوپ رشته گذاشتم برای ناهار 

با نی نی بازی کردم 

ظرف های صبحاته شسته شد 

لباس نی نی شسته شد 

تا شب 

حمام برم 

شام احتمالا سیب زمینی اب پز بدم چون ناهار تحویل گرفتم بسه🤪

ظرف تو سینک نمونه 

نصف فصل اول رو بخونم 

لباس تا کنم 

اگه تونستم جارو برقی بکشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه  من همچنان با نی نی درگیرم دیروز گلاب به روتون اسهال شد(دکتر گفته بود ممکنه اسهال ...

عزیزم منم بخاطر مریضی بچه هام خودمو میبازم داغون شدم واقعا داغون 

برای اسهال پدی لاکت خوبه 

عزیزم منم بخاطر مریضی بچه هام خودمو میبازم داغون شدم واقعا داغون  برای اسهال پدی لاکت خوبه&nbs ...

اره دکترم پدی لاک داده تا قبل اینکه اسهال بشه روزی ۱۰ قطره گفته بود الان گفت ۳ بار بده هر بار ۶ قطره 

دعا کنید زودتر خوب بشه سخته مریضی بچه

سلام من امروز صبح حلما رو بردم قبلش با دکتر حرف زدم و گفتم بخاطر تب تشنج کرده و نگرانم کلی حرف زد و ی کم آروم شده خدا هیچ مادری رو با مریضی بچه اش امتحان نکنه 

انقد این چند روز خالم خراب بود خونه واقعا کثیف شده بود فقط تونستم ی کم سوپ بزارم و ی جارو بکشم

سلام به همه  من همچنان با نی نی درگیرم دیروز گلاب به روتون اسهال شد(دکتر گفته بود ممکنه اسهال ...

چرا انقدر حساسید؟😅اسهال هم یک حالت فیزیولوژیکه!یکم اروم تر😅با گریه کردن شما چه مشکلی حل شد؟

عزیزم منم بخاطر مریضی بچه هام خودمو میبازم داغون شدم واقعا داغون  برای اسهال پدی لاکت خوبه&nbs ...

با خودتون بررسی کنید،تله ای که گرفتارش هستید کدومه و از کجا میاد،که اینجوری خودشو بروز میده

با خودتون بررسی کنید،تله ای که گرفتارش هستید کدومه و از کجا میاد،که اینجوری خودشو بروز میده

نگران سلامتی بچه هام با اینکه مشکلی ندارن ولی همش منفی بافی میکنم نکنه چیزیشون بشه خدا را شکر از همین هاشون بهترن ولی ....

خودم ازین حالتو خسته شدم

علتشو پیدا کن❤️این تظاهر یا بروزش هست،علتش نیست

واقعا نمیدونم از تیرماه که تشنج کرد یک سره توهم دارم که داغه بیچاره از بس دست به پیشونیش میزنم ااونم یاد گرفته هی دست به پیشونیش النا میزنه میگه داغ

چرا انقدر حساسید؟😅اسهال هم یک حالت فیزیولوژیکه!یکم اروم تر😅با گریه کردن شما چه مشکلی حل شد؟

نمی دونم به خدا 

شاید چون از اول تولد مریضه روش حساسم

،خودمم همچین توقعی از خودم نداشتم