2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044708 بازدید | 88235 پست

سلام برنامم برا امروز 

گوشت و مرغا رو چرخ بدم  و بسته‌کنم بزارم فریزر 

مواد همبرگر درست کنم بسته کنم بزارم فریزر تخت و اتاقم مرتب کنم 

ظرفای گوشت و کگوشت چرخ و اینا رو بشورم 

برم باشگاه 

برم دنبال پسرم 

نهار درست کنم 

بیایم نهار بخوریم 

درساش کار کنم 

برسونمش فوتبال 

برم بازار هفتگی دور بزنم 

ظرفای نهار بشورم 

آشپزخونه رو دستمال بکشم 

ابروهام بردارم 

شام همسرم درست میکنه 

ظرفاش بشورم 

نهار فردای همسرم درست کنم 

گاز تمیز کنم 

سطل زباله خالی بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پس شمام نظرتونه من توقع زیادی ازش ندارم اره خودمم فکر میکنم بیش فعالی داره  حتما میبرمش پیش ...

همین طور که کارنلین گفت منم نظرم اینه‌

ولی علایم داره   شاید عدم تمرکز نداشته باشه وللی ۹۰ درصد علایم بیش فعالی رو داره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یه مشکلی دارم. شاغلم و بچه مدرسه ای دارم.  همسرم تو کار خونه کمک نمیکنه و من با فکر اینکه چرا باید همه ی کارها رو انجام بدم خیلی عصبانی و بد اخلاق میشم.  همش به این فکر میکنم که چرا وقتی هردو شاغلیم کارهای خونه و بچه همش با منه. 

دوستان یه کمکی ازتون میخوام🔴🔴🔴🔴🔴🔴  اول اینکه اگر تاپیکی در مورد تربیت بچه ها ونحوه رف ...

سلام 

این توصیفاتی که کردی انگار در مورد علی من میگفتی 😅

منم درگیرم با همه اینها

در مورد تکالیف امسال معلمشون گفت شما فقط در حد یادآوری بهش بگید و بقیه رو بزارید به عهده من و بزارید من و دانش آموزام با هم طرف حساب باشیم 

حتی به من گفت اگر اشتباه هم نوشت کاری نداشته باش 

الان خداروشکر مینویسه خودش، حالا شاید دیر یا زود بشه اما بدون تکلیف نمیره 

در مورد مرتب کردن اتاق منم همش درگیرم الانم واقعا ترکیده  اتاقش، مشاور به من گفت برای این سن نباید بگی برو اتاقت رو تمیز کن چون سردرگم میشن مخصوصا اینایی که ظاهرا عدم تمرکز هم دارن، باید بهش پروژه بدین 

مثلا من میگم علی برو هر چی لباس هست بریز رو تخت، میره انجام میده و میاد

بعد میگم هر چی کتاب و دفتر هست بزار رو میزت 

بعد تفنگ ها، ماشین ها، پولیشی ها و... 

یک نکته مهم هم اینه که هر چیزی جای مخصوص داشته باشه و چیدمانش راحت باشه برای بچه 

من بزرگترین مشکلم همینه چون دلم میخواد کشو ها و کمد ها مرتب چیده بشه و بچه ها هم نمیتونن خیلی وقتا ترجیح میدم خودم انجام بدم و یا گاهی مثلا لباس رو گذاشته تو کشو و بهش غر زدم  ای بابا این چه مدله دیگه ترجیح میده شوتش کنه وسط اتاق 

میدونم مشکل از خودمه و وسواس و کمال‌گرایی باعثشه 

و در آخر شاید بخوایم اینجا مقایسه کنیم و عرف رو در نظر بگیریم نتیجه میشه که  بگیم توقع زیادی نداریم اما همه  بچه ها مثل هم نیستن، هم تیپ های شخصیتی متفاوت هست و هم اون بحث بیش فعالی میتونه موثر باشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام و صد سلام

روزتون بخیر و لبتون ب خنده ان شالله

برنامه روز گذشته من

ساعت ۸:۳۰ بیدار شدم😁

خواب دیشبم ب لطف دخترم خیلی کم بود

روتین پوستی انجام شد

صبحانه خوردم

آبچک جمع شد

سرویسها رو با جرمگیر برق انداختم

ظرفهای صبحانه شسته شدن

در حین آماده کردن میانوعده برای بناها دخترمم بیدار شد

صبحانشو دادم نوش جان کرد

تخت و اتاق مرتب شدن

مادر همسر زنگ زدن و برای نهار دعوتم کردن

میز نهار خوری دستما کشیده شد

چای ساز و ماکروویو دستمال کشیده شدن

یکم ب پوستم رسیدم و با دخترم آماده شدیم و رفتیم خونه مادرهمسرم

فسنجون درست کرده بودن

ظرفاشونو شستیم با خواهر همسرم و برگشتیم

دخترمو خوابوندم

شام دخترمو آماده کردم

رفتم دوش کرفتم و چندتا لباس با دست شستم

ظرفای سینک شسته شد

گاز و سینک دستمال کشیده شد

مادر همسر و خواهر همسرم اومدن و پذیرایی شدن و رفتن

عصرانه دخترمو دادم

با همسرم رفتیم برای امشب ک مهمون داریم خرید کنیم

شام بیرون خوردیم

فیلم دیدیم و در آخرم روتین پوستی انجام شد و خوابیدیم

عصر همسرم میوه خرید شستم شیر جوشوندم شام درست کردم خوردیم گاز تمیز کردم جارو دستی کشیدم مکمل بچه ها ...

سلام عزیزان خوبین انشالله من خواننده خاموش هستم ولی هرروز صبح میخونمتون تا انرژی کارکردن بگیرم از شما یکم بی انگیزه هستم ولی تنبل نیستم .یه مشورت لازم دارم که خانم های گل لطفا راهنمایی بفرمایید گفتین به بچه هاتوم مکمل میدین میشه بگین چند سالشون هست ومکمل چی میدین؟

پسر من ۸سالش هست ومطلقا گوشت ومرغ وماهی نمیخوره ومن مجبورم هی قاطی بقیه غذا ها بهش بدم وبگم گوشت نداره بخور.یا آب قلم به غذاهاش اضافه کنم.البته آزمایش کامل دادیم وکاملا همه چی نرمال بود ولی از بی حالیش نگرانم .قبلا دکتر براش سیدرال نوشته بود الان تموم کردیم .بازم خوبه تهیه کنیم یا نه؟زیاد مریض میشه  الانم آنفولانزا گرفته شدید 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام من یه مشکلی دارم. شاغلم و بچه مدرسه ای دارم.  همسرم تو کار خونه کمک نمیکنه و من با فکر این ...

سلام عزیزم.من شاغل نیستم ولی بجاش خداحفظشون کنه ۳تابچه دارم بایه عالمههههههه کارخونه.شوهرم هیچ کمکییییی نمیکنه حتی یه لیوان اززمین برنمیداره.ولی من هیچوقت نمیگم چراهمه کارابامن؟خیلی بهم سخت میگذره ولی سعی میکنم بابرنامه پیش برم تاخسته نشم البته خسته میشم خیلیییییی.ولی مادرشدن یعنی همین .بعضی آقایون اینجورین دیگه.باهاشون صحبت کنید شایدتغییری ایجادشد درغیراینصورت باعصبانی شدن فقط خودتو بچت اذیت میشی.فقط برنامه ریزی کن برای همه کارات قطعاموفق میشی...تومیتونی

سلام عزیزان خوبین انشالله من خواننده خاموش هستم ولی هرروز صبح میخونمتون تا انرژی کارکردن بگیرم از شم ...

من ی مدت به دختر ۶ سالم سانستول میدادم بد نبود این دفعه که مریض شد دکتر بهش کیدی کر داده بنظر بهتره ب دختر ی سال و نیم قطره لیپوزفر میدم با کیدی کر البته میزانش رو دکتر گفت

چه مراسم جذابی 😍😍😍 دلم عروسی خواست  ان شاء الله خوشبخت باشن

ممنون شهرزاد جون 😘

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
من ی مدت به دختر ۶ سالم سانستول میدادم بد نبود این دفعه که مریض شد دکتر بهش کیدی کر داده بنظر بهتره ...

میگن شربت هایی که زینک داره خوب نیست شما اطلاعی دارین؟من میخوام چیزی باشه که هی مریض نشن چون به شدت بدغذان ومن واقعا فرسوده شدم از این همه مشکلات از اول مهر تاالان ۳بار مریض شده وتب کرده

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
دوستان یه کمکی ازتون میخوام🔴🔴🔴🔴🔴🔴  اول اینکه اگر تاپیکی در مورد تربیت بچه ها ونحوه رف ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=25399&slug=مــادر-کـافــی-باشــیم&postId=239811159

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم