دوستان یه کمکی ازتون میخوام🔴🔴🔴🔴🔴🔴
اول اینکه اگر تاپیکی در مورد تربیت بچه ها ونحوه رفتار مناسب و.... برنامه ریزی درست برای بچه ها هست خیلی ممنون میشم معرفی کنین و همچنین مشاوره تلفی رایگان کودک هم اگه میشناسین معرفی کنین
و دوم از نظرات و تجربیات خودتون کمک میخوام
پسر من ۸سالشه
درسش خوبه معلمش خیلی راضیه دست خطش به نسبت خوبه رو خوانیش خوبه چرتکه میره علاقه داره و مربیش راضیه و پیشرفتش خوبه
مشکلی که هست از نوشتن به شدت بدش میاد و اصلاااااا دوست نداره درس یا چرتکه بنویسه همش باید بگم پسرم مشقاتم بیار بنویس عزیزم مشقات مامان جان مشقات و در آخر با دادو بیداد و به زور مینویسه (دائم برای نوش بهانه میاره حال ندارم یا بعد فیلم مینویسم یا گشنمه تشنمه دسشویی دارم پام درد میکنه دلم درد میکنه ووووووو)
آیا کسی این مورد رو داشته خودش یا اطرافیان که حلش کرده باشه؟
و مورد دگه با توجه به اینکه از سن کمش مسولیت های مربوط به خودش رو بهش دادم و نظم رو بهش یاد دادم
بچه بی نظمیه و خودش به خودی خود لباس بیرون و مدرسش رو وقتی میاد خونه عوض نمیکنه سرجاش نمیزاره اتاقش رو به هم میزه تمیز نمیکنه بهش هم که میگم خیلی زورش میاد انجام بده وسایلش رو تو مدرسه یاد نمیکنه مرتب مداد پاک کن گممیکنه
آیا واقعا من توقع زیادی دارم که خودش تو این سن باید
اتاقش رو تمیز کنه (در صورتی براش برنامه ریزی میکنم با مشورت و رضایت خودش )
خودش یاد درس و مشق کنه (البته کمکی بخواد تو درس حتما کمش میکنم)
خودش کیف مدرسه مرتب کنه
خودش اگه لباسش کثیفه بندازه تو سبد چرکا(مثلا هر روز من باید لباس باشگاه و مدرسه رو چک کنم چون اگه کثیف باشه براش مهم نیست و اطلاع نمیده و فردا یا با همین لباس میخواد بره با وقت رفتن شروع میکنه به شکایت چکار کنم لباسم کثیفه)
انگار تو خونه ای بزرگ شده که هیچ وقت کاری رو ازش نخواستن و هیچ چیزی رو یادش ندادن
خیلی ناراحتم بابت این موضوع
ممنون میشم کمکم کنین