2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044765 بازدید | 88236 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااامم سلاام همگی  خوبین ؟  منم کلم سوخاری میخوااممم  تو آرد سوخاری آماده ی بیرو ...

باید گل کلم رو درشت برش بزنی بریزی تو آب در حال  جوش که یکم نمک هم داره، چند دقیقه ای بجوشه در حدی که چنگال تو ساقه اش فرو بشه اما خیلی هم نرم نباشه که از هم بپاشه 

بعد آبکش کنی و بعد بزنی تو تخم مرغ بعد هم آرد سوخاری و بعد مثل مرغ سرخ کنی. 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلاااامم سلاام همگی  خوبین ؟  منم کلم سوخاری میخوااممم  تو آرد سوخاری آماده ی بیرو ...

راستی روتینو رو هم نصب کردم 

مرسی که گفتی 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
آره خیلی راحت و عالیه  خدا خیرش بده سازنده شو  من از اون روز علاوه بر اینجا هی تو دوتا د ...

عادت‌های من 

منم تمام کارای لیستم  تیکیده  شدن جز دو سه موردش  چشم هام هم دارن بسته میشن  ...

😂😂😂😂  

بچها بچها بچها 

من اونشب فقط  این دو جمله رو تو دوساااااعت یا  نمی دونم یه تایم خییییلی طولانی نوشتم 🤣🤣

خوابه خواب بودم  حالا نمیدونم چه اصراری بود 

میخاستم قشنننگ گزارش بدما  اما همونم دیگه به سختی نوشتم 🤣🤣🤣  

دو کلمه شو مینوشتم بعد چشم باز میکردم می دیدم کلی حروف چرت و پرت نوشته شده  باز می پاکیدم 😐😐😐دوباره !!

شب بعدش هم دوباره اومدم بگزارشم  دیگه اوضام وخیم تر بود ، حتی یه کلمه هم نشد بنویسم  

حالا واقعا چه اصصصصراری بود تو اونموقع  منم نمی دونم !! خخخخ 😆🤷‍♀️

دیگه دیشب هم با اینکه بازم چشم بسته بودم انگار یه نمه بهتر بوده که تونستم حداقل تشکر کنم 🤣

از شهرزاد و دیانا (جان ها ،به یاد قبلا 😉) 

حالا از این ببعد همین عکس روتینو رو میزارم دیگه 😬

ببخشید   

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
ایولا حتما میدرستمش  مرررسی  اسکرین گریفتم✌ 😊

راستی این درشت که گفتم منظورم گل درشت نبود 

باید ورقه ای باشه 

سلام جمعه کلا خونه مامان و گشت و گذار بودم 

امروز از ساعت ۶ بیدارم 

رختخواب جمع کردم 

النا رو بردم مهد 

با حلما صبحانه خوردم 

لباس های شسته شده رو جمع کردم 

دوباره لباس ریختم لباسشویی

ناهار میزارم 

با کارهای روزانه 

😂😂😂😂   بچها بچها بچها  من اونشب فقط  این دو جمله رو تو دوساااااعت یا  نمی ...

حالا می دونم اون واژه  "اوضاع" هستا   😒

محاوره ای نوشدَم  !!

گفتم نره  روی  مختون 😁

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
یعنی گلها تقریبا  ورقه ای باشه

آره خیلی نازک هم نه 

مثلا هر ساقه رو از وسط نصف کن