2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

به به ماشالله همه هنرمندن اینجا😍😍😍🌹🌹🌹

من از دیشب خونه مادرشوهرم، فریزرشون برفک داشت،  کردیم و تمیزش کردیم و مجددا چیدیمش.

عصر نشد بخوابم و الان به شدت خسته م، مهمون امروزمون خیاط بود و سوالمو ازش پرسیدم، قک میکردم کار راحتی باشه ولی سخت بود ،باید کلی براش الگو بکشم.

انشالله جمعه اگه بشه میرم پیش استادم( هر چند احتمالش کمه)

یه چند خط خوشنویسی نوشتم، پس رفت داشتم بخاطر این مدت طولانی که ننوشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به ماشالله همه هنرمندن اینجا😍😍😍🌹🌹🌹 من از دیشب خونه مادرشوهرم، فریزرشون برفک داشت،   ...

😞😞😞راستی میخواستم بگم سوالتو بزار ک اگ بلد بودیم بیایم تو خصوصی توضیح بدیم ولی انقد حالم داغون بود یادم رف 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
طول روز خیلی خودمو مشغول میکنم ولی شب موقع خواب انقد فکرای مسخره میاد ک یهو میبینی س ساعت گذشته و نخ ...

نمیدونم شما چجوری هستی. ولی من وقتی چیزی درست میکنم شب هم خوابشو میبینم. قبل خواب هم نقشه میکشم که فردا چی درست کنم بهتر از امروز باشه. سرچ میکردم تو گوگل که دیگه چی میتونم بسازم. اصن به چیز دیگه ای فک نمیکنم. آخرهفته خونه مادرشوهر که جاریا رو میدیدم با خودم میگفتم چه خوب که من یه هفته شما رو تو مغزم نداشتم. میگفتم بزا هر غلطی دلشون میخواد بکنن. من دارم کاری میکنم که مفیده. و اونا فقط دارن به من فک میکنن و حرص میخورن.😂

پروفایلای تلگرامشونم نگا کنی همش نوشته 

واگذارت میکنم به خدا

گاهی باید سکوت کرد خدا جوابگوست

و...

گاهی باخودم فک میکنم نکنه من هیولام که اینا اینقد از من میترسن خودم خبر ندارم. 😂😂😂

نمیدونم شما چجوری هستی. ولی من وقتی چیزی درست میکنم شب هم خوابشو میبینم. قبل خواب هم نقشه می ...

😂😂😂چ خوووب ... باید رو خودم کار کنم دوباره بشم همون ادم شر و شیطوون 

دوست جونا. کمک.  اجاق گازو لباسشویی رو زدم کنار . پشتت افتضاحه. با چی بشورمش‌ ؟ همش چربی چسبیده ...

سیف عالیه بریز بزار چن دیقه بمونه بعد تمیز کن

سیف عالیه بریز بزار چن دیقه بمونه بعد تمیز کن

من سیف همه کاره دارم. سفیده سرش سبزه. مایعش هم سفید رنگه. اونو دارم میزنم بد نیست. ولی وقتی سینک رو باهاش شستم، دور سینکم یکم گرفت. قهوه ای بود همش سفید شد. روشو نخونده بودم. نوشته بود رو لمینت نزنید. داغون شد کابینتم. ☹☹☹

من سیف همه کاره دارم. سفیده سرش سبزه. مایعش هم سفید رنگه. اونو دارم میزنم بد نیست. ولی وقتی سینک رو ...

ای وای ...واس سینک من از دامستوس استفاده میکنم. ..هر چیز جدید میخوای بزنی اول ی گوشه رو باهاش امتحان کن ک اگ خرابم بشه همه جا نباشه ..