2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
سلام ماشا...هنرمندی  حالا بنظر من  باتوجه به اینکه دوتا دختر دارید یه دوره بافت مو یا کوت ...

ممنون عزیزم لطف داری

اره گلم چه پیشنهاد خوبی اتفاقا وقتی جایی باید برین عروسی باید بدم آرایشگاه و یا واسه کوتاهی مو هم زیاد هزینه میکنم

مرسی یه عالمه😍😘😘😘

ممنون عزیزم لطف داری اره گلم چه پیشنهاد خوبی اتفاقا وقتی جایی باید برین عروسی باید بدم آرایشگاه و ی ...

منم خيلي دوس دارم خودارايي يادبگيرم ولي توشهرمون نيستش

الان تويه هفته دوتا عروسي داريم كم كمش200بدم بايد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خيلي دوس دارم خودارايي يادبگيرم ولي توشهرمون نيستش الان تويه هفته دوتا عروسي داريم كم كمش200بدم ...

سوین جون گلیم بافی خوبه بنظرت برم کلاسشو وسایلش مناسبن میتونم گلیم سنتی خوب برای خودم درست کنم؟؟؟

ممنون 

من قبلا ک میرفتم دانشگاه و مشغول بودم اصن این حرفا مهم نبود واسم ولی الان ک چنساله تو خونم همش میان ...

عزیزممممم.

چرا خودتو اینقد اذیت میکنی. با یه چیز خودتو مشغول کن. خیلی تاثیر داره که تو ذهنت نیاد این چیزا. من امتحان کردم. خیاطی یا هر هنر دیگری. سعی کن اونقد خوتو هنرتو بالا ببری که حرف دیگران برات مسخره باشه. از بالا بهشون نگاه کنی. نه از پایین. وقتی حس کنی رفتارشون از حسادته بیشتر کیف میکنی. به جا اینکه اذیت بشی، خنده ات میگیره. 

تو هرچقد هم مشکل داشته باشی از من مشکلت بیشتر نیست. من تو یه ساختمون با ۴ تا جاری باهم هستیم. که بودن من مث خاره تو چشمشون. اذیت کردناشون با همدستی همه. هر روز یه ماجرا دارم. خیلی جالبن. تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که رابطه مو باهاشون محدود کردم. گاهی میگم ازین خونه برم. گاهی میگم نه بمونم بزار این خار بیشتر تو چششون فرو بره. 😁😁😁

سوین جون گلیم بافی خوبه بنظرت برم کلاسشو وسایلش مناسبن میتونم گلیم سنتی خوب برای خودم درست کنم؟؟؟ م ...

عزيزم خيلي راحته ولي قيمتاشونميدونم گلم منم ازچيزاي قديمي خوشم ميادد

ولي به نظرم خودارايي بري ازهمشون بهتره

عزیزممممم.  چرا خودتو اینقد اذیت میکنی. با یه چیز خودتو مشغول کن. خیلی تاثیر داره که تو ذهنت ن ...

طول روز خیلی خودمو مشغول میکنم ولی شب موقع خواب انقد فکرای مسخره میاد ک یهو میبینی س ساعت گذشته و نخوابیدم ..از موقع پسرم بدتر شدم انقد هی میگن اینجوری کن اونجوری کن ب حرفاشون در ظاهر بها نمیدم ولی وقتی تنهام مغزمو میخوره ...انگار خودشون مادر نبودن و نمیدونن مادر چقد رو بچش حساسه 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
ممنون عزیزم لطف داری اره گلم چه پیشنهاد خوبی اتفاقا وقتی جایی باید برین عروسی باید بدم آرایشگاه و ی ...

یه هنر ارزشمنده.کار های ارایشگاهی قیمت نداره.

زن عموی من سه تا دختر داره.یکی ناخن کاره،یکی تو کار رنگ مو وارده.اون یکی هم مدلشون میشه  

خالم دوتا دختر داره یکی دانشجو هست و شاغل دختر کوچیکش دبیرستانیه.اونو فرستاد دوره بافت حالا هرجا هستن موهاشون خوشگله.

این نیز بگذرد...                                                       
وامااا گزارش ديروزمن لوبياپاك كردم ريختم توظرفش-يه مقدارم پختم گذاشتم فريزر كه يكي دوروزديگه قورمه ...

چقدر خوشبحالتونه که باغ دارینا اونم زردآلو.بخور یاد ماهم باش.

این نیز بگذرد...                                                       
چقدر خوشبحالتونه که باغ دارینا اونم زردآلو.بخور یاد ماهم باش.

عزيززم

باغ بزرگي نيست ميشه گفت باغچه40يا5تادرخت داريم كلا

چشم عزيزم

كاش نزديك بودين باهم ميرفتيم يابراتون ميفرستادم

عزيززم باغ بزرگي نيست ميشه گفت باغچه40يا5تادرخت داريم كلا چشم عزيزم كاش نزديك بودين باهم ميرفتيم ...

من بیشتر از خوردن عاشق چیدنم.

خیلی دوست دارم یه باغچه کوچیک داسته باشیم هرچند که بسیار پرزحمته.

ان شا... پربرکت باشه.

راستی برگه زردآلو هم درست میکنید؟

روشش رو بگو برامون.

این نیز بگذرد...                                                       
من بیشتر از خوردن عاشق چیدنم. خیلی دوست دارم یه باغچه کوچیک داسته باشیم هرچند که بسیار پرزحمته. ان ...

واي منم خيلي دوست دارم بچينم 

انشاالله يه روز صاحب يه باغچه خوشگل وپربركت بشين

ممنون گلم

توحياط خونه مامانم درخت شاتوت دارن ميچينن ميذارن يخچال اونارونميخورم ميرم ازدرخت ميچينم ميخورم    

من بیشتر از خوردن عاشق چیدنم. خیلی دوست دارم یه باغچه کوچیک داسته باشیم هرچند که بسیار پرزحمته. ان ...

اره عزيزم درست ميكنيم

روش خاصي نداره عزيزم ازوسط نصفش ميكنيم هستشودرمياريم ميذاريم توسيني روشم تورميكشيم ميذاريم جلوافتاب خشك بشه.بعضياباهسته هم خشك ميكنن كه همونجوري درسته ميذارن جلوافتاب من اونودوست ندارم

اره عزيزم درست ميكنيم روش خاصي نداره عزيزم ازوسط نصفش ميكنيم هستشودرمياريم ميذاريم توسيني روشم تورم ...

آها تو افتاب میذارید.بعضیا میگن سایه خشک،با این فرق داره؟

چقدر زمان میبره؟

این نیز بگذرد...                                                       
فدای تو عزیزم اختیار داری گلم ماشالا چه هنرمندین منم خیلی از کلاسا رو رفتم مثل پرورش قارچ و گلساز ...

دقیقا همینه.

مادر بزرگ من خدا بیامرز((خدا همه رفتگانتونو بیامرزه ))

به مامانم گفته حتما خیاطی یادبگیر.دختر داری و لازم میشه.مامانم میگه من اونموقع نفهمیدم چی میگه ،ولی از اونجایی که هنر دیگه ای نبود و من هم یکم علاقه داشتم رفتم،الان دقیقا سی سال از حرف مادربزرگم میگذره و مامانم میگه خوب شد به حرف مادرشوهرم گوش دادم.من بندرت یادم میاد للباس از بیرون گرفته باشم.همیشه مامان دوختن برام.حتی الان برای  پسرامم یه چیزهایی میدوزه.

خوشبحالش.

این نیز بگذرد...                                                       
آها تو افتاب میذارید.بعضیا میگن سایه خشک،با این فرق داره؟ چقدر زمان میبره؟

نه ميذاريم توافتاب والله نميدونم من الان دارم خشك ميكنم گذاشتم پنجره پذيرايي توديس كه جابشه توپنجره خخخ