2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043628 بازدید | 88179 پست
برنامه پیشنهادیت عالیه فقط من گردگیرى پذیرای و جارو کل خونه رو با تمیز کردن اشپزخونه جابجا میکنم اینم بگم اماده شدن خودم فقط 1ساعت طول میکشه
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--
سلام دوستان گلم......... رانا جونم .....امیدوارم که شما و نی نی گلت خوب باشی........ برای ساکی که گفتی خیلی کامله....... خوبه من که بیمارستانم خصوصی بود...........و تمام اینهایی رو که گفتی برده بودم ولی کلا در ساک وسایل خودم و نی نی رو باز نکردم.......خودشون هم از مهمونها پذیرایی کردن....... فقط یادت باشه کلی عکس بگیر درسته فیلم گرفتن خوبه ولی همیشه عکس یه چیز دیگه است و ماندگاری و خاطراتش یه چیز دیگه است..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر فیلمبرداری قبل زایمان داری یه متن و شعر کودکانه آماده کن و برای نی نی وقتی که دارن برای رفتن واسه زایمان آماده ات میکنن بخون................... من خودم 2.3 تا خوندم..... کلا خانومهایی که اونجا بودن سر ذوق اومدن و کلی دعام کردن....چون تو اون لحظات آدم دنبال چیزی میگرده که حواسشو پرت کنه........
سلام عروس گوچولو و پارسا و پارمیس جان خوبین؟؟؟؟؟ وای پارسا پارمیس جان چه موارده خوبی گفتی ولی من شعر بلد نیستم کتاب بگیرم؟چیکار کنم؟ عکس آتلیه هم هنوز نرفتم چه باحال خودشون پذیرایی کردن کدوم بیمارستان بودی؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
پارسا پارمیس جان خیلییییییییی باحالی چه مامانی هستی عزززیزم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
عروس کوچولو جان بجای سالاد توپی که مزه سیب زمینی میده و بدمزه هست کیک مرغ کوچولو درست کن هم خیلی خوشمزه هست هم شیکه فلفل دلمه ای خوش رنگ بگیر سر فلفل ها رو گرد ببر که مثل درب قابلامه بشه داخلش و خالی کن و سالاد و توی فلفل ها سرو کن ماست و کدو تا حالا درست کردی؟خیلییییییی خوشمزه هست . کدو و بزار 3 تا قل بزنه اما هنوز سفت باشه زیر دندون مثل خیارشور.بعد با ماست و پودر سیر و نعنا و ریحون خشک قاطی کن خیلیییییییی خوشمزه میشه خرما رو میتونی با شکلات تخته ای آب شده و گردوی خرد شده و بیسکویت پتی بور له شده قاطی کنی بزاری یخچال ببنده و بعد برش بزنی برای کنار میز افطار
نه متاسفانه من دکترم فقط بیمارستان دی و رسالت هست و خودش با دی مخالفه میگه مریض هام اونجا عفونت میگیرن از رسالت اصلا خوشم نمیاد اما چاره ای هم ندارم فکر کن هزینه بیمارستان با بیمه ایران من باید 1100 بشه اما دکتر من 2300 دستمزد میگیره و بیمه هم قبول نمیکنه یعنی 5 تومان باید پرداخت کنم
نی نی کجاست همینجاست (اشاره به شکم) توی دل مامان جون تکون تکون میخوره خوشحال و شاد و خندون دکتر به بابا گفته حالا دیگه وقتشه وسایل نی نی جون لطفا فراموش نشه خانم دکتر میاد وسایل رو میاره از تو دل مامان جون نینی رو برمیداره یکدفعه جیغ میزنه وقتی به دنیا میاد نفس نفس میزنه هوای بیشتر میخاد از شدت خوشحالی جیغ و دست و هورا همه خبر دار باشید نی نی اومد به دنیا
واااااااااااااااااااااای خیلیییییییییییییییییییی قشنگگگگگگگگگگگگگگگگه عاشقت شدم خیلیییییییییییییی خوبیییییییییییی و با احساس
یک سالاد خوشمزه کاهو و خورد کن گوجه اگر مینیاتوری داری که عالیه اگر نداری وسط گوجه رو خالی کن و تکه های مربعی کوچک ببر ذرت کوچولوهای کنسروی زیتون بدون هسته بصورت حلقه ای برش بزن کاهو و گوجه ها رو قاطی کن بعد برای تزئین ذرت ها را وسط به شکل ستاره یا گل بزار(ته ذرت ها به هم وسط ظرف باشن شبیه گل هشت پر یا ستاره دریایی) دو طرف ظرف گوشه ها زیتون های حلقه ای بریز با روغن زیتون و یک قاشق سرکه سرو کن خیلی خوشمزه و تکه
اگر باقالی پلو گذاشتی میتونی در کنارش جوجه یا همون زرشک پلو با مرغ بزاری چون اولی ماهیچه هست و گوشت قرمز دومی و گوشت سفید انتخاب کن