2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
اون قبلیه برای پیتزا را به را هست که این سالاده مخصوصش هست حواسم نبود تکه های مرغ پخته هم داره
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یه سالاد دیگه خخخخخخ نان تست و تکه های کوچیک کن و توی ماهی تابه تفت بده سفت بشه و زیر دندون صدا بده خیار شور گوجه کاهو مرغ تکه تکه تکه های کوچیک ژامبون اینا رو با هم مخلوط کن فقط نان های تست و آخر بریز که خیس و بد شکل نشن با سس هزار جزیره یا سس مایونز یک نوع سالاده سزاره
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون دوستم شب بخیر خیلی لطف کردی
منم برم سحری آماده کنم و بیام
خواهش میکنم برو استراحت کن فردا کلی کار داری هر کدوم و انجام دادی بیا بگو منم میخونمت
سلام خوبین صبحتون قشنگ رانا این اسپری دست شویی که میگی رو تایم خودش اسپری میکنه من تابحال ندیدم از کجا میخرن؟؟؟؟؟ من چند تا اسانس خوشبو دارم میخوام یه اسپری اینطوری پیدا بشه خودم توش اسانس بریزم ... امکانش هست ؟؟؟
من تصمیم گرفتم فردا شب افطار خونواده شوهرمو دعوت کنم امروز تا بعد از ظهر سرکارم کارهای امروزم : سینه مرغ خریدم باید همسری تیکه کنه برنج پاک کنم ( من یه دفعه واسه ده روز برنج پاک میکنم) واسه افطار میخوام کیک مرغ درست کنم (اولین باره تا حالا درست نکردم) مقدار خرید دارم اگه بتونم قبل افطار انجام بدم خیلی بهتره آخر شب که جوجه خوابید برم حموم چون فردا مطمئنم فرصت نمی کنم ما خانوادگی مهمونیهامونو خیلی ساده برگزار نمی کنیم پیش غذا سوپ میذاریم حتمن دو نوع غذا میذاریم ولی خونواده همسرم اینطور نیستن حالا من موندم چیکار کنم
واسه سفره افطار چای، زولوبیا بامیه، پنیر، سبزی خوردن، گوجه و خیار شور میذارم ولی رانا چطور پنیر را بشکل قلب ببرم (قالب ندارم قالبشو از کجا باید تهیه کرد؟ من تا حالا پیش غذا ندرستیدم همیشه مامانم درست کرده یه چیز خیلی راحت میخوام سوپ نباشه ناگت مرغ بگیرم کلن تو مهمومنیها که جوجه و کوبیده گرفتم تجربه نشون داده جوجه زیاد نمیخورن میخوام امسال فقط کوبیده بگیرم. غذای دیگه چی بذارم... ماهی سوخاری کنم؟؟؟؟ مثلن واسه ده نفر 15 سیخ کوبیده با 12 تا تیکه ماهی تیلا پیا (نگید خسیسما نمیخوام اسراف شه) برنج با زعفرون ته دیگ برنجم سیب زمینی دوغ نوشابه سبزی خوردن ماست هم میذارم میشه سالاد نذارم آخه همیشه اضافه میاد ؟؟؟ واسه دسر ژله درست میکنم طعم آناناس تو خونه دارم دیگه چه طعمی بگیرم ؟؟؟ اگه امشب ژله بذارم تو یخچال تا فردا شب اکی هست یا اینکه زوده؟ واسه دسر اگه پیشنهاد راحت دیگه ای هست بگید چون امشب میرم خرید بخرمش کلن من فرصت زیادی ندارم پسرمم خیلی شیطونه نمیذاره بکارام برسم
سلااااااااااااام خوبین؟ مامان امیر کچولو جان این خدمتکار کجاست؟ساعتی چند میگیره با شرکتی کار میکنه؟ اطلاعات بیشتری بهمون میدی؟ شما میشناسینش؟ کارش چطوره؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام واااله جون خوبی عزیزم نی نی خوبه؟؟؟؟؟ وااله جون افطار خیار شور نمی خواد قالب قلب و ... همه جا پیدا میشه از پلاستیک فروشی ها تا وسایل قنادی و ... نداشتی لوزی ببر یا مربع ببر کج بزار میشه شکل لوزی اگر وقت سوپ درست کردن نداری حلیم یا آش شعله قلمکار یا ... از بیرون بخر واسه دسر از امشب راحت میتونی ژله بزاری خیلی هم خوب میشه و خیالت هم راحته برای دسر اگر حال نداری و دنبال راحتی هستی بستنی لیتری بخر هم کاکائویی هم وانیلی بریز توی بستنی خوری با تکه های ژله و یه کم از شربت غلیظ آلبالو یا ... بریز روش رااااااااااحت