2777
2789
شما میخوایی همسرتون چطور قبول میکنه؟

چرا قبول نکنه؟؟؟؟

میگه بهتر از اینکه بچه هیچکدوممون نباشه لااقل اینطوری بچه توهس و راضیه

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم امتحان میکنیم امتحانش ک ضرر نداره ار کجا باید تهیه کنم عزیزم؟؟

این داروهارو باید از نمایندگیهای استاد تبریزیان تهیه کنید بعضی از کانالهای طب اسلامی این دارو رو میفروشند

شما کدام استان یا شهرید

گناه یعنی خداحافظ مهدی
فرقی نمیکنه مشکلش از چی باشه داروهای دیگری در طب اسلامی داریم که باعث باروری زن و شوهر میشود ان شالل ...

از کجا باید بگیریم ؟؟؟

همین مراکز طب اسلامی دارن؟؟

چجکری؟ خوب شد؟

چند سال امپول پروژسترون و اچ ام جی و اچ سی جی میزد اما نه مرتب همش صفر بود تا اینکه جدی تصمیم گرفتیم که درمان کنیم طلاهام و فروختم و رفتیم یزد هر سه ماه میرفتیم سه ماهه سوم که مراجعه کردیم دکتر باورش نمیشد که سه میلیون اسپرم پیدا شده همینطور ادامه دادیم یه روز در میان امپول میزد دقعه بعد رفتیم شده بود ۶ میلیون و دفعه بعد ۳۵ میلیون و دفعه بعد ۵۰ میلیون که گفت دیگه نیاز نیست بیایید منتظر نی نی یمونید اما نباید امپولها رو قطع میکرد و من طبیعی باردار شدم و سقط کردم و دوباره باردار شدم و سقط و بعدش باردارس موفق و بعد از چند سال ک دوباره صفر شده بود خودمون امپول گرفتیم ایندفعه هفته ای دو تا میزد یکسال شد ک باردار شدم و پسر بعدیم ب دنیا اومدامپول اچ سی جی و اچ ام جی مشکل همسر من یه هورمونی تو سرش ترشح نمیکنه که امپول این هورمون رو ترشح میکنه سوالی داشتی در خدمتم

نماینده های استان یزد

آقای آیت اللهی09372554038

بافق:اقای انصاری09103343024

اردکان:اقای ثقفی09127480818

تفت:اقای محمد جواد کرمی09338124740

میبد:اقای پرنیان09902219158

گناه یعنی خداحافظ مهدی
دکتر سراج الدین وحیدی توی یزد هم مطب داره هم تو مرکز ناباروریه

عزیزم ما هم میریم مرکز ناباروری یزد یه مدت هم شوهرم دارو مصرف کرد ولی دکتر دیگه گف دارو هیچ فایده ای نداره

چون از بیضه ها نمونه گرفتن اصلا نداشت

دکترش هم دکتر نریمانی هست

دکتر سراج الدین وحیدی توی یزد هم مطب داره هم تو مرکز ناباروریه

فک کنم شوهر شما مشکل از هورموناش بوده ولی شوهر من از هورموناش نیس

متشکرم گلم خیر ببینی انشاالله

خواهش میکنم گلم.

فقط اگر این نمایند ها گوشی همراهشون خاموش بود نگران نباشید چون هر کدام ساعت مشخصی جواب میدهند

اگر هم نتوانسید با این افراد ارتباط برقرا کنید به من خبر بدهید تا شماره دیگر و یا کانال فروش دارو رو در اختیارتان بگذارم

گناه یعنی خداحافظ مهدی
عزیزم ما هم میریم مرکز ناباروری یزد یه مدت هم شوهرم دارو مصرف کرد ولی دکتر دیگه گف دارو هیچ فایده ای ...

شوهر من پیش بهترین دکتر تو تهران رفت ولی اب پاکی رو رو دشتش ریخت گفت تو هیچوقت بچه دار نمیشی ولی اومدیم یزد یه دکتر اونجا گفت باید عمل بشی رفتیم پیش وحیدی گفت این امپولا رو بزن شاید جواب داد حدود ۹ ماه مرتب امپول زد که نطفه پیدا شد دکتر خودشم داشت ناامید میشد که یدفعه با دیدن ازمایش جشاش برق زد حالا شاید مشکل همسر من با شما فرق داره امیدوارم موفق باشید

شما کسی رو دیدی درمان شده باشه؟

آره هستن کسانی که درمان شدن اگر پیامشونو پیدا کنم براتون میفرستم.نگران نباشید فقط امید داشته باشید و به خدا توکل کنید خدا برای همه دردها دارو آفریده است حتی سرطان و ایدز که در طب اسلامی درمان دارد

گناه یعنی خداحافظ مهدی