2777
2789
مرجع تقلید ما آقای خامنه ای هستن و از نظر ایشون اسپرم اهدایی مشکل نداره

عزیزم اینجوری که بچه مال یکی دیگه البته ببخشید من اینو از بقیه شنیدم. شوهتون قبول داره 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجوری که بچه مال یکی دیگه البته ببخشید من اینو از بقیه شنیدم. شوهتون قبول داره 

آره اسپرم مال یکی دیگس تخمک مال من

شوهرم هیچ مشکلی نداره

و از نظر آقای خامنه ای حلال هس

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
شوهر من اسپرمش صفره هیچ راهی نیس جز جنین یا اسپرم اهدایی ما هم ترجیح میدیم از اسپرم استفاده کنیم ک ...

خوبه من راه حلشو نوشتم داروی تین فین حتی اسپرم صفر را درمان میکند

گناه یعنی خداحافظ مهدی
آره اسپرم مال یکی دیگس تخمک مال من شوهرم هیچ مشکلی نداره و از نظر آقای خامنه ای حلال هس

انشالله مشکلات حل بشه 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

من یکیو میشناختم از برادر شوهرش اسپرم گرفته بودن. البته ایران نبود. برادر ا هم ژن هاشون با هم یکی هست. بچشون هم همخون هر دوتاشون بود به کسی هم نگفتن تازه بچه هه بیشتر شبیه شوهر خودش شده بود.  یه نفر دیگه بودکه از خواهرش تخمک گرفته بود.

تو ایران کمی سخته ولی لز یه دکتر خوب بخواهین خصوصی این کارو براتون انجام بده هستن اینجوری که کمک کنن.   البته اگه خودتون مشکلی ندارین

خوبه من راه حلشو نوشتم داروی تین فین حتی اسپرم صفر را درمان میکند

شوهر من آزواسپرم غیرانسدادی هس و احتمال زیاد بخاطر ژنتیک اینجوری شده ک حالا شنبه آزمایششو میگیرم مشخص میشه

من یکیو میشناختم از برادر شوهرش اسپرم گرفته بودن. البته ایران نبود. برادر ا هم ژن هاشون با هم یکی هس ...

آره منم چند نفرو دیدم اسپرم اهدایی گرفتن

دعا کن ماهم مشکلمون حل بشه

دوباره میفرستم

✅علت #و درمان #نازایی

💟علل متعدد دارد مرد یا زن هر مشکلی می توانند داشته باشند اگر آب منی سفید رنگ است مرد مشکل ندارد ولی اگر رنگ منی کدر باشد یا مایل به قرمز یا صورتی باشد و سفید نباشد این مرد مشکل دارد و در مورد خانمها باید توسط قابله معاینه شود تا ورم یا فیبر یا کیست یا عفونت یا چسبندگی و … نداشته باشد و هر کدام از این موردها داروی خاصی دارد که باید درمان شود

داروی آمادگی رحم و باه زنان و سویق گندم درمان نازایی زن است 

و در مرد داروی تین فیل است که حتی اسپرم صفر را درمان می کند.

گناه یعنی خداحافظ مهدی
دوباره میفرستم ✅علت #و درمان #نازایی 💟علل متعدد دارد مرد یا زن هر مشکلی می توانند داشته باشند ...

اینم امتحان میکنیم امتحانش ک ضرر نداره

ار کجا باید تهیه کنم عزیزم؟؟

شوهر من آزواسپرم غیرانسدادی هس و احتمال زیاد بخاطر ژنتیک اینجوری شده ک حالا شنبه آزمایششو میگیرم مشخ ...

فرقی نمیکنه مشکلش از چی باشه داروهای دیگری در طب اسلامی داریم که باعث باروری زن و شوهر میشود ان شالله

گناه یعنی خداحافظ مهدی