2777
2789
عنوان

چجوری باید به این وضع ادامه بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 55 پست
مامان یسنا جان اگه بهم نزدیک بودی حتما یه کار کوچیکم که شده برات می کردم اما شهرستان نمی تونم
خییییلی دلم می خواست بهت کارای تو خونه یاد بدمو خودم سفارش بدم که انجام بدی
اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه به خدا نمی دونین شوهرم چقدر قلبش پاکه این قدر وقتایی که پول تو دستش بود به همه کمک می کرد .نمی دونم چرا برامون عوض نداشت .ولی اگه واقعا بتونم یه 5.6 تومنشو اینطوری جور کنم بدم خیلی خوب می شه .
راستی اگه کلوپ فروش بزنم مدیر سایت اون کلوپو نمی بنده؟؟؟
مرسی ریمای عزیز .
یعنی میشه یه روز هم ما یه خونه داشته باشیم که مال خودمون باشه؟؟؟شماها چجوری خونه دار شدین؟؟شرایط مسکن مهر چیه.باورتون می شه تا پارسال خیلی وضعمون بهتر از الان بود که عمرا به فکر خونه های مسکن مهر نتودم
واقعا ما که اصلا نمی تونیم لباس بخریم تو این اوضاع داغون

به خدا یه روزی مردم برای بچه هاشون بلدرچین وقلم واین چیزا می دادن ..ولی من خودم یکی یه ماهه برنج وگوشتم تموم شده ولی نمی تونم بخرم وباید به بچه هامون فقط سیب زمینی وتخم مرغ بدم
ولی همیشه آخرش خدارا شکر کردم که سلامتیم وبااینکه بچم زیاد گوشت ومرغ نمی تونه بخوره ولی خداروشکر مریض نمی شه

از طرفی به خدا واگذار کنی خدا خودش درست می کنه
خیلی اوقات تو همین نی نی سایت خیلی از بچه ها بهم کمک کردند بی منت

ولی از یک طرف هم خودم میرم سرکار تا بتونم اجاره خونه را من بدم وهمسرم بتونه قرض ها را ده

ولی یه جمله ای یکی از دوستام می گفت شما هم بخاطر داشته باشه خوبی سختی ها به اینه که می گذرند وزمان که بگذره حل می شه

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک