2777
2789
عنوان

چقدر برم خونه مادرشوهرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6100 بازدید | 209 پست
مامان سوگند درست میگی ولی آدم به استقلال نیاز داره به خصوص تو جوونیش که بزرگترها اینو خوب درک نمیکنند . درسته که دلشون تنگ میشه و دوست دارند مدام پیششون باشیم ولی باید پا روی خواستشون بذارند تا ما هم به زندگیمون برسیم . یعنی از خواسته خودشون به خاطر ما بگذرند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سوگند واقعا قهرمانی من الان بعد 6 سال دیگه کلافم .
اخه خیلی هم در کارم دخالت میکنن
انـصاف نـیـست

که دنـیا آنـقدر کـوچک بـاشد

کــه آدم هـای تـکـراری را روزی صـد بـار بـبیـنـی

و آنـقـدر بـزرگ باشد

کــه نتوانی آن کسی راکه دلت مـیـخواهد

حتی یک بار بـبیـنی...!!
نه سارا جون خسته نمیشم

نسیم جون نمیگم خودتو محدود و موظف کن.با میل و رغبت برو.با علاقه برم
ولی نه تمام برنامه هات رو تعطیل کن.خونه دوست .اشنا و فامیل برو.گردش برو.ولی اونارو هم از یاد نبر
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
مادرشوهر منم خیییلی خوبه واقعا
اما خوب بالاخره از سر دلسوزی یه وقتایی دخالت و ناراحتی پیش میاد دیگه
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
اونارو نباید اصلا از یاد برد . من تازه معتقدم حتی اگر بهم بدی کردند و اذیتم کردند باز هم باید باهاشون رفت و آمد داشته باشم .چون همون قدر که خانواده خودم واسم مهمند که ببینمشون خانواده شوهرم هم واسه شوهرم مهم هستند
اره گلم نسیم جون خیلی خوبن و با درک.گفتیم دوستداریم کمی هم خونه خودمون باشیم.هرچند با اصرار راضی شدن ولی شدن.ناراحتی هم پیش نیومد
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
2810