2777
2789
دوستای خوبم سلام
من و همسرم 8 ساله که ازدواج کردیم.با عشق ازدواج کردیم و خیلی عاشق هم بودیم و البته هستیم.
یه دختر سه ساله هم دارم.
همسرم فوق العاده اجتماعی و خوش مشربه و خیلی اهل گردش و تفریحه و دست و دلباز هم هست ....ولی من خیلی روحیه ی شادی ندارم خیلی الکی بدبین و مشکوکم اصلا ذهنم مسمومه باورتون میشه اصلا نه اهل موبایل بازی و نت هست حتی آدرس ایمیل هم من خودم براش ساختم.....
نمیدونم چیکار کنم گاهی اوقات حس میکنم داره به زور تحملم میکنه از بس که اخمو و بداخلاقم...
هر موقع که بیاد خونه هر قدر هم خسته باشه میگه تا من دوش بگیرم آماده شید بریم بیرون یه چرخی بزنیم....
کلا اخلاق خوب زیاد داره اینا رو اول گفتم که بدونین من کاملا این موارد رو میفهمم ولی........................
من از لحاظ عاطفی خیلی حساسم و گاهی اوقات نیازهای عاطفی من برآورده نمیشه خیلی وقتا بهش گفتم ولی فقط تا یه هفته...........
توی جمع خیلی خوب و مهربون برخورد میکنه ولی تو حریم خصوصی خودمون سرده..........
منم تلافی این کاراشو با اخم و ترشرویی کردن درمیارم ........
خیلی از دست خودم و کارام خسته هستم مثل یه بچه ی 2 ساله رفتار میکنم واقعا گاهی اوقات عمدی اذیتش میکنم .....
تر خدا بگین چیکار کنم که بتونم روحیه ی شاد و خوبی داشته باشم و به بهتر کردن زندگیم کمک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می ترسم کم کم با این رفتارام از خودم برونمش.
مرسی ببخشید خیلی پرحرفی کردم.
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مامی جون 4 سال همدیگرو میشناختیم.
البته روابط آگاهانه و از روی عقل نه از این چشم و گوش بسته ها..........
اون موقع خیلی بهتر بودم سرحال تر و شاداب اما الان خیلی افسرده شدم.
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
دنبال مقصر گشتن تو زندگی زناشویی اصلاً درست نیست چون روابط متقابله هر عکس العملی که از زن یا مرد صورت میگیره ریشه در عملی در گذشته طرف مقابل داره ... اینکه همسرت تو اجتماع مهربونه و تو خونه خواسته های تو رو تأمین نمیکنه شاید ریشش تو سردی ایشون باشه ... شما که از اول اینجوری نبودی ... باید خواسته هاتو مستقیم یا غیرمستقیم مطرح کنی
اگه اینطوری ادامه بدی هر اتفاقی ممکنه بیفته مخصوصا که میگی همسرت خیلی اجتماعی و خوش برخورده
ورزش کن خیلی برا رفع افسردگی و کسالت خوبه.برو دنبال کار یا هر چیزی که دوست داری.اگه خودتو دوست داشته باشی و حس کنی به حد کافی خوبی این احساس شکت از بین میره.یه کم به خودت برس
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
کیانا جون سلام
وقتی نوشته هاتو میخوندم انگار مامانمو جلوی چشام میدیدم....اونم مثل شما با وجودیکه همسر شادی مثل بابای من داره ولی همیشه اخمو و ترش رو هستش بابای من هیچ وقت دلیل نااحتیشو نمیده چون مامانم فقط اخم میکنه و این کار راه به جایی نمی بره جز اینکه بابامو روز به روز دلسردتر میکنه....عزیزم من از بچگی این رفتارارو دیدم و عواقبشو تجربه کردم خواهش میکنم قبل از اینکه دیر بشه و ترک این رفتار برات سخت بشه به خودت بیا.با این کار فقط داری خونوادتو به سمت یه روابط سرد و بی روح هدایت می کنی شوهرتم چند سال دیگه مثل بابای من خسته میشه اونوقت تو تنهاتر از همیشه میشی
فکرای بد رو از ذهنت دور کن به شوهرت ابراز علاقه کن وقتی شاد باهاش همراهی کن و وقتی هم که شاد نیشت تو شرایط شادی رو فراهم کن نزار بچت شرایط بچگی منو تجربه کنه دوستم

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
سلام کیانا جان
عزیزم به نظر من نباید جواب هر عملی رو با عکس العمل بدی به نظر من تلافی کردن خوب نیست یا اذیت کردن چون خودت می گی خوبیهاش زیاده و اینم بدون که مرد سالم تو این جامعه خیلی کم پیدا می شه خدا رو شکر که انقدر اهل خونواده هست.
دنبال مقصر نگرد
بشین با شوهرت صحبت کن و بگو چه نیازهایی داره مطمئن باش اونم بهشون فکر می کنه
LilySlim Weight loss tickers
زنا وقتی نی نی دار میشن همه چی میشه نی نی به خاطر همین خسته میشن رابطشون با همسرشون بد میشه وسرد فکر میکنن با بچه دیگه نباید مثل گذشته باشن .خسته شدی به جایی که همش به بچه برسی به باباش برس برای روحیه خودت بهتره اونم سر ذوق میاد
من خودم شاغلم و دخترم تو خونه با پرستار میمونه همیشه حس میکنم که بار زندگی خیلی روی دوش منه و اون قدر که حقمه ازم قدر شناسی نمیشه...
همسرم حتی نمیدونه ماهی چقدر قسط داریم و همه کارهای مالی با منه .....
به همه ی عابر بانکهاش و حساباش هم دسترسی دارم.
گاهی اوقات راحت بگم بهتون همین حس برتر بودن اذیتم میکنه و اینکه به تنهایی دارم بار زندگی رو به دوش میکشم ولی اون....
نمیدونم شایدمن توقعم زیاده....
توی اقوام و همکار و دوست و اشنا همه بهم میگن خوش به حالت با این همسرت ولی .....
2810