2777
2789
عنوان

میشه بگین کی مقصره؟بدون سرزنش لطفا!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 35 پست
دوستای گلم ممنون.........
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
سلام دوست گلم
منم دقیقاً عین خودت هستم شایدم بدتر چون من دخترم رو کتک میزنم گاهی و همیشه در حال گریه کردن هستم
میدونم افسردگی دارم چون روانشناسی میخونم اما راهکارام واسه خودم جواب نمیده
کتاب رازهای شاد زیستن رو بخون خیلی کمکت میکنه
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
کیانا جان منم دقیقا مثل توام با این تفاوت که شوهرم همه ی کارت بانکها و رمزامو داره و من حتی به رمز عابربانکم هم دسترسی ندارم . این باعث شده احساس خودکم بینی بکنم ولی هروقت اراده میکنم که کارتهامو ازش بگیرم انقد بهم طعنه میزنه که پشیمون میشم
شوهر منم تو جمع خیلی تحویلم میگیره ولی وقتی تنهاییم انگار وجود ندارم ، همین باعث میشه دیگران فکر کنند شوهرم چقد خوبه و من چقد بد حتی خانواد ه خودم واین بیشتر عصبی و بداخلاقم میکنه
وای لیلا ما چقدر شبیه همیم.....
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
بخدا کیانا جان گاهی وقتا خواهر خودم برمیگرده بهم میگه شما دو تا بهم نمیاین ، فکرشو بکن چقد عصبی میشم وقتی انقد شوهرم تو خانواده ی خودم طرفدار داره خوب اونوقت عصبانیتم رو سر شوشو خالی میکنم که انقد دوروئه دیگه