2777
2789
عنوان

میشه بگین کی مقصره؟بدون سرزنش لطفا!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 35 پست
عزیزم من دقیقا شوهرتو درک می کنم چون توی خونه ما دقیقا موضوع برعکسه من دختری شاد و سرزنده بودم و همسرم با اینکه مرد فوق العاده خوبیه ولی خیلی سرده آنقدر که بعضی وقتها گریه ام می گیره ولی تازگیها من شدم آدمی که توی محل کارم خیلی خوش اخلاق و مهربون طوریکه اکثر همکارام منو قبول دارن ولی توی خونه شدم مثل خودش فقط کارهای مادری و همسریمو بدرستی انجام می دم وهیچ ابراز احساسی بهش نمی کنم با اینکه بعضی وقتها احساس خلا می کنم دیگه حاضر نیستم غرورمو بشکونم
دلم سوزد به سرگردانی ماه که شب تا روز پوید این همه راه
سحر خواهد درآمیزد به خورشید نداند چون کند با بخت کوتاه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینم بگم یه وقتایی که دیگه خیلی عصبانی میشه نمیتونه تحمل کنه بد دهنی و فحاشی اصلابلد نیست ولی مین دیروز بهم گفت اینقدر دلم ازت پره که میخوام بزنمت
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
اره اکثر مواقع وقتی ناراحتش میکنم خودم گریه میکنم.اونم تعجب میکنه میگه اشک منو درمیاری حالا خودت میشینی گریه میکنی؟؟
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
می دونی خیلی سعی کردم درستش کنم وقتی هنوز بچه نداشتم حوصله ام بیشتر بود و بیشتر باهاش سرو کله می زدم ولی الان نه الان فقط توی خونه سرگرم بچه امم و صدای خنده من و سورنا توی خونه است اون نه یعنی رسما دیگه باهاش کاری ندارم در حالیکه بارها بهش گفتم بیا باهم دوست باشیم ولی اون نخواست البته شاید بخاطر موقعیت کاریشه از نظر اجتماعی موقعیت خوبی داره ولی فکر می کنم تربیت خانوادگیش خیلی رو این مسئله مهمه چون همه خانواده شون همینطورن سرد و بی روح برعکس خانواده من
دلم سوزد به سرگردانی ماه که شب تا روز پوید این همه راه
سحر خواهد درآمیزد به خورشید نداند چون کند با بخت کوتاه!
واقعا من افسردگی دارم؟
راهکار میدین برای شاد بودن و رهایی از افکار باطل؟
عزیزم اینکه تمام کارهای خونه رو دوش توئه بهت حس برتری میده ؟؟؟ به نظرم اینجور که گفتی بیشتر مسئولیتهای زندگی گردن توئه و این برای خانم شاغل و بچه دار به نوعی فشار محسوب میشه ... کم کم یه سری کارها رو به عهده همسرت بذار ... هم اون حس برتریش تأمین بشه هم شما یه کم نفس بکشی و حس زنانگیت زنده بشه ... اونوقت ببین با کار کمتر اخلاق بهتری هم پیدا میکنی وهمسرت هم انقده نازتو نمیکشه چون اونم درگیر میشه
درگیریهای ذهنیتو از بین ببر ... در روز یه زمانی رو به خودت اختصاص بده و تو اون زمان فقط تمرکز کن روی کارهات و برای زندگیت برنامه ریزی کن و سعی کن از هرکاریت که میشه بگذری و به جاش خوش اخلاق باشی
یه وقتایی حس میکنم اونم بی خیال شده و بیشتر به گذران زندگی فکر میکنه........
به نظرتون مشاوره کمکم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خانومی. برو پیش ی مشاور خوب نه از این الکیها!! اینجا نهایتش 4خط از زندگیت میگی ما نمیتونیم راه حل بدیم....قبل از اینکه شوهرت سردتر وناامیدتر بشه برو تو که میتونی خودت هزینه اشو بدی باور کن من رفتم خیلی موثره!
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت.......امام حسین خسته شدم. هشت ساله منتظرم...
2810