2777
2789
عنوان

هرکی بچه اش متولد 88 بیاد بگه قد و وزنش چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 7868 بازدید | 89 پست
بچه ها من دخترم رو از کوچیگی اویزون بارفیکس می کردم هر شب منحنی رشدش فوق صعودی بود ولی حالا تقریبا 1 ساله بارفیگس و جم کردم در اتاق بسته بشه رشدش کم شده
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
کیانا اشتباه نکن
شیر مادر تا 6 ماهگی روی رشد بجه تاثیر مثبت داره بیشتر هیچ ویتامینی رو به بچه نمیرسونه
بعضی از بچه ها تا 4 یا 5 سال شروع دوم رشدشون هست

از 2 سال متوقف میشه رشدشون
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من با گوشی عهد رضا شاه امدم تازه نیم ساعتم هست یاد گرفتم چکار کنم جالا دیدم 3 بار متن گداشتم راستی مامان سام کجا هستی
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
کیانا درسته
ولی اگه کسی رو دارین بگین براتون بفرسته
گرون نیست
یک شیشه بزرگش که برای حد اقل 5 ماه یک بچه هستش میشه تقربا 50000 تومان

من المان زندگی میکنم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
کیانا جان زینک و اصلا خود سرانه نده واسه قد عالیه ولی زیر نظر پزشک باید باشه فقط هفته ای 1 بار اونم اندازش با نظر دگتر مقدار زیادش رسوب تو کلیه میشه
شب همگی بخیر من که رفتم لالا انشالله که همه بچه ها همیشه سالم باشن و سایه مامان باباشون بالای سرشون
بایییییییییییییی
عزیزم میشه بگید چند ساله المانی من خیلی دنبالشم از ایران برم ولی نمی دونم تکلیف شغل و زندگی تو غربت چیه حداقل چقدر پول لازم میشه
2810