2777
2789
سلام دوست جونیا من تا امشب حاموس بودم ولی حالا امدم با کلی درد دل اول اینکه قدم 151 شوهرم 183 نگرانم قد دخترم به من نره دخترم 101 به نظرتون چی میشه
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
وزن دخترم به زور 13 کیلو میشه. هفته ای یه بار وزنش میکنم اما بالای 13 نمیره.
قدشم تا دو سه ماه پیش 98 بود.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بابا تو رو خدا جواب بدید من تازه واردم تازه نیم ساعته یاد گرفتم با نی نی سایت کار کنم از شوقم خوابم نمی بره ان وقت شما؟؟
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دوستای عزیزم فکر می کنم میلادی 2009شما هم گلی اگه فراورده های خون سازو بدی مثل جیگر مطمین باش اشتهاش خوب میشه من امتچان کردم کم خونی بدترین چیزه که خودم دچارشم
اشتباه نمیکنی مامان سام سامینا؟
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم با دخترم روزی سه نوبت دعوای اساسی دارم صبحونه ناهار و شام. فقط میوه میخوره. شیرم اگه با شیشه شیر
بهش بدم روزی تا دو بطری هم میخوره در غیر اینصورت نمیخوره
کیانا به پسرت لبنیات زیاد بده بخوره خیلی روی قدش تاثیر میزاره
2810