2777
2789
عنوان

هرکی بچه اش متولد 88 بیاد بگه قد و وزنش چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 7868 بازدید | 89 پست
بزار میلادیش رو بگم ببخشید انگار اشتباه کردم
پسرم

11.03.2008
قدش 118 وزنش 21

دخترم
24.11.2009
قدش 105 وزنش 14 کیلو

شرمنده انگار تاریخ رو اشتباه کردم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سام سامینا داشتم از دخترم حسابی ناامید میشدم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دختر من یه مدت خیلی شیر میخورد دکترش میگفت ماشالله قدش بلنده و در آینده هم ازین دخترای قد بلندمیشه اما شیشه رو
که ازش گرفتم توی رشد قدیش وقفه افتاد. دوباره یه مدت دادم بهتر شد ولی الان دیگه نمیدم.
لبنیات خیلی عالیه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کیانا پسرت شیر و ماست میخوره؟
اره معمولی میخورن هر دو اصلا چاق نیستن
چون من اصلا با چاقی موافق نیستم
ولی هر شب بهشون
شیر گلاب عسل و بادام چرخ شده میدم میخورن
بعلاوه شربت سانستویل
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
دختر منم فقط با شیشه شیر می خوره ولی هر 1 ساعت شیر می خواد مثل همین حالا اگر تو فنجان باشه یه قطره هم نمی خوره ولی می خوام تا مدرسه نره شیشیه رو نگیرم ازش چون قدم منو خیلی اذیت گرده
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
بچه ها من دخترم رو از کوچیگی اویزون بارفیکس می کردم هر شب منحنی رشدش فوق صعودی بود ولی حالا تقریبا 1 ساله بارفیگس و جم کردم در اتاق بسته بشه رشدش کم شده
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
2810