2777
2789
خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام ظرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز من حدود شش ماه پیش خریدم و خیلی خیلی راضی بودم،برای مسافرت عالیه حجمو کم میکنه،هم چنین لباسای زمستونیم وکیوم کردم و جامو باز کرده خیلی،برای رختخوابم عالیه،حتی یه سری لباسای بچمم که یادگاری میخواستم بمونه وکیوم کردم،کلا" من خیلی راضی هستم،جنس تا جنسم فکر کنم فرق داره،من از طریق سایت karyapolymer.com خریداری کردم.

من از شرکت کاراپک وکیوم بگ خریدم، هم برای سفرم هم برای جمع کردن رختخواب ها، خیلی خوب بودن. دو ساله  دارم ازشون استفاده می کنم هیچ مشکلی براشون پیش نیومده. به همگی پیشنهاد میکنم ازشون خرید کنید. 

برای خرید وکیوم بگ مناسب از سایت می شاپ بازدید کنید

ورود به سایت می شاپ |  پیج اینستاگرام میشاپ ( لوازم خانگی - زیبایی و سلامتی - ورزشی - کودک )  تلفن فروشگاه اینترنتی میشاپ جهت سفارش کالا 02155185823
دوست عزیز، از کجای سایت میشه خرید کرد؟ یکم سایتش گنگه.

عزیزم به نظرم از سایت زیر تهیه کنی بهتر و راحت تر باشه. یا اگه بازم سختتون بود شماره نمایندگی که یکی از دوستانم خریده رو بهتون بگم.44801600 میدونم این طرفای اشرفی اصفهانیه

www.meshoptv.net