2777
2789
عنوان

روتختی های نوجوان با قیمت مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 28920 بازدید | 409 پست
نه عزیز من 3 ماهه دارم استفاده می کنم رو بالشی رو 2بار شستم لحافش رو هم یه بار اینم تو ماشین انداختم هیچی نشد اگه آدرس تهران داری برات می فرستم اگه خوشتون نیومد برندارید
سلام به روی ماهت مرسی عزیزم پس جنسش تترونه خیالم راحت باشه؟ میشه شماره همرهت رو بدی من آدرس برات اس کنم.چون با نت گوشی میام.سرعت ندارم.مرسی عزیزدلم.دارم واسه سیسمونی دخترم برمیدارم به نظر خودت کدومشون قشنگترن و رنگشون شیکتره؟
عشق من، همسرم و گره محکم این عشق ،دخترم...خدایا مراقبشون باش/ دخترم,تاج سرم, روز 27مرداد ماه ساعت 9:30 صبح بدنیا اومد و زندگیمون غرق شادی کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خیالت راحت باشه تترونه لیز نیست من رو تختی شو رو تخت پسرم انداختم کناره هاشم لای خوشخوابش کردم اصلا در نمیاد اگه لیز بود یه تکون میخورد در میومد در ضمن من اینارو بازار 15خرداد دیدم 95 تومن بود بازم اگه ناراضی بودی پس بدی هیچ اشکالی نداره مخصوصا اگه فردا برات بیارن چون فردا سفارش زیاد دارم با سفارشای دیگه میفرستم هزینه پیکمم کم میشه از دخترونه ها اول کد4 رو می برند بعد 1 بعد هم 2 من خودم 1 رو بیشتر از همه دوست دارم 09192216102
با اجازه صاحب تاپیک دوستان از شوی نقره گالری زرتا دیدن کنین.. حراج کردیم 65 مدل حلقه و انگشتر تمام مدلامون فقط 40 هزار تومان .. سفارش طلا هم گرفته میشه.. با انواع سنگ اتمی و برلیان اجرت نصف اجرت بازار.. 8% مالیات و ارزش افزوده هم از مشتری خونگیمون نمیگیریم.. چون تولیدی هستش خیلی مناسب تر از قیمت پشت ویترینه .. زیر نظر اتحادیه تهران دارای کد T بقیه مدلا توی وبلاگ موجوده http://zarta.mihanblog.com/ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
قبول سفارش طلا و جواهر به قیمت تولیدی اجرت زیر قیمت بازار گالری زرتا 
ریحانه جون من خیلی منتظر خبرتون موندم.... :-( فردا صبحم دخترخالم میاد اینجا....کاش امروز تاعصرمیفرستادیش عزیزم
عشق من، همسرم و گره محکم این عشق ،دخترم...خدایا مراقبشون باش/ دخترم,تاج سرم, روز 27مرداد ماه ساعت 9:30 صبح بدنیا اومد و زندگیمون غرق شادی کرد
سیم سیم جان امروز صبح بهت اس زدم نیومد پیکم گفت تا امروز ساعت 11 نمی تونه برات بیاره کلی به همسرمم التماس کردم اول قبول کرد بیاره بعد مهمون برامون اومد زد زیرش شرمنده این دفعه کسی از تهران می اومد بگو برات بفرستم فقط لطفا چند روز قبل بگو لحظه آخر یکم سخته هماهنگی
حنا جون آره عزیز موجوده 3 تکه است لحاف روتختی روبالشی لحافش رو اگه همین جوری بندازی بیشترم هست ولی اگه با 2انگشت بگیری محکم فشار بدی کمتره نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم اگه میخای آدرس و کدی رو که میخای اس کن برات بفرستم 09192216102