2777
2789
عنوان

روتختی های نوجوان با قیمت مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 28920 بازدید | 409 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ریحانه جان روتختی دونفره قرمز سفید یا قرمز مشکی ساده نداری همین جنس ؟ برای اتاق خودم میخوام با اتاق بچم یکیه ستش قرمز سفیده اصلا توانایی ندارم برم بیرون خرید تازه قیمتا هم افتضاحه بیرون
مادرم هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم،زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطرمن برای شادی روح مادر گلم صلوات... Lilypie First Birthday tickers
سلام ریحانه جون من دوماه پیش تاپیکت دیدم ولی گمش کردم.هرچی سرچ کردم پیدات نکردم.الان اتفاقی دیدمت عزیزم من روتختی دخترونه میخوام .تخت دخترم نوزاد نوجوانه.ابعادش 80*180هستش اینا ابعادشون چطوره؟اندازه میشه؟ روتختی هاشون سادست؟یا مثه لحاف و بالشت طرح داره؟ عزیزم لحاف و بالشت پشم شیشه پرشده؟ ببخشید اینقدر سوال کردم
عشق من، همسرم و گره محکم این عشق ،دخترم...خدایا مراقبشون باش/ دخترم,تاج سرم, روز 27مرداد ماه ساعت 9:30 صبح بدنیا اومد و زندگیمون غرق شادی کرد
سیم سیم جان روبالشی 45*75 سانت، روتختی 150*195-185 سانت، لحاف 150*190 سانته به اباد تختت میخوره از 2 طرف آویزون میشه که همه همین طوره روتختی هاشون سادست بالشت از پشم شیشه پر نشده فقط روبالشیه ولی لحاف پر شده عکس همه روتختیا هم توی وبلاگ زیره http://harajereihaneh.blogfa.com/category/2
سلام ریحانه جون عزیزم شرمنده من از کدهای دخترونه خیلی خوشم اومده خصوصا سفیدبرفی و پرنسس دیروز توبازار یه مدل دیدم قیمتش 60ت بود ولی یه سری طرحهاش شبیه کارای شما بود ولی جنسش تترون نبود.طرحهای خیلی قشنگی بودن اما جنس پارچشون شبیه پلاستیکی بود و لیز بود معلوم بود چندبار شسته بشه تاروپود پارچه از بین میره عزیزم اگه کاراتون جنسشون تترونه من سفارش بدم ببخشید انقدر حساسیت به خرج میدم.چون جنس از نزدیک ندیدم.اگه تترونه و ضمانتش میکنی من بگم برام بفرستی به آدرس تهران خونه یکی از اقوامون مرسی عزیزم انشالله کسب و کارت پر رونق باشه
عشق من، همسرم و گره محکم این عشق ،دخترم...خدایا مراقبشون باش/ دخترم,تاج سرم, روز 27مرداد ماه ساعت 9:30 صبح بدنیا اومد و زندگیمون غرق شادی کرد
2810