دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهر منم قهره خوابه امروز بعد مدت ها میخواستیم بریم بیرون زنگ زده خونه ننش اره واوره وشمسی رو خبر کرده بیاین بریم بیرون نشستیم تو ماشین دیدیم هرچی ادمه چوب چپون سوار ماشینمون شدن یعنی له شدیم تا رسیدیم اخرشم اینقدر کرم ریختن که دعوا شد
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
پس من چی بگم😣😣😣کلا ازهفته که۷روزه ۳روزونصفی خونه است.وقتیم میاد ساعت۵صبح بیدار میشه۸شبم میخابه 😢😢😢منم مجبورم باهاش برم بخوابم ...فکرکن.... ولی گناه داره خستس میدونم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
نمیدونم یه مدت قرص تو جیباش میبینم . اخه قبلا اعتیاد داشته سه سالی میگه پاکم نمیبینم مواد مصرف کنه . اما کارشم سخته صبح از ۶ تا ۷ غروب سر کاره اما نمیدونم چرا مث ادم دراز نمیکشه بخوابه . اگه خسته . چرتش میبره . اعصاب برام نمونده دارم دیونه میشم . شده ایننه دقم